Gebeliğe Hazırlık BAT LARI TEMMUZ OLANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba klomen kullandım bu ay bugun dr gittim 4 yumurtan var dedi 21cm le 17 cm igne verdi vuruldum eve geldm şimdi nedense hiç umudum yok ve aglamak istiyorum

Merhaba klomen kullandım bu ay bugun dr gittim 4 yumurtan var dedi 21cm le 17 cm igne verdi vuruldum eve geldm şimdi nedense hiç umudum yok ve aglamak istiyorum
Canım niye umutsuzluga kapılıyorsun Allah büyük dua et, ben inanıyorum hepimiz anne olacağız er yada geç. Allah daha fazla aratmasin bize kendiliğinden bi an önce gelsin inşallah meleklerimiz

Canım niye umutsuzluga kapılıyorsun Allah büyük dua et, ben inanıyorum hepimiz anne olacağız er yada geç. Allah daha fazla aratmasin bize kendiliğinden bi an önce gelsin inşallah meleklerimiz
Hayırlısı olsun inşallah.. 3 ay içinde olmazsa tedaviye başlıycaz dedi dr bi de rahim filmi çekilcekmiş.. Prolakrınde yksek çıktı düşmezse mr çekilcek dedi hiç umudum kalmadı ilk kez böle umutsuz kaldım hep her ay heycanla bekleyip kabullendim. Her zaman dua ediyorum ztn ama olmayınca olmuyo işte

Bence var. Cunku benim de onceki gebeligmde aynen silik cikmisti boyle. Tabi benim gebelgimin devami gelmedi. Simdi tekrar deniyoruz. Bat 10 temmuz.
Nerdeyse test yapmaya simdiden baslicam cok heycanli beklemek :)
İnsallah isteyen herkese nasio eder canim ve insallah vardir insallah

Canim.adetime benim 3 gun var

Benim.gogusler fena bu ay hic boyle olmazdi

Bende hiç göğüste belirtide yok ama kasıklarda ara ara ağrı oluyo adetim 10 haziran bitti 12sinde doktor alttan muayene etti yukurtalıklarımı 14ünde gün aşırı yap yumurtalığın büyümüş dedi. Erken çatlama olabilir diye düşündüm şünkü takvim 23 haziranı gösteriyo yumurtlamada doktorla uyuşmadı. O yzden yapsam mı acaba dedim test meraktan çatlicam

Eveet sonucu bile bile test yaptım bariz negatif çıktı napalim hayırlısı : )

Selamm kızlar yoğun bayram temposundan sonra döndüm şükür. Hepinizin geçmiş bayramı kutlu olsun. Adetim bitti çalışmalara başlarız bi kaç güne Allahım nasip etsin bu ay insallah benimle birlikte isteyen herkese :)

ben daha öncekinde 5 gün kala yapmıştım ve görmüştüm çift çizgi . ama belirtiler şimdiden başlamıştı o zaman . bel ağrısı filan. şu anda yok. hiçbişey yok . yine 5 gün kala test yapcam beklicem

Canım bende geldim geçen ay klomen çatlatma iğnesi kullandım olmadı bu ay ara verdim tedaviye inşallah bu ay olur
aaaa canım aynıyız senle bu ay bayrama denk geliyordu kontrol doktor bu ay ara verelim temmuzdaki adetinde başlarız dedi seninde mi öyle

Geçen ay klomen çatlatma kullandım olmadı çok stres yaptım heyecan filan yüksekti. Bu ay dedim kendi haline bırakayım bugün bat günümdü gelen giden yok diye tahlil vereyim dedim sonuç negatif kanda. Hala regl de olmadım ne yapsam onu da bilemiyorum. Zaman da geçmek bilmiyo böyle olunca rahat ol düşünme üstüne durma vs diyolar insan engel olamıyo malesef. Regl olunca artık bat ı yazarım burdan sizin de yapmayı düşündüğünüz şeyler var mı kür vs??

Kızlar hisseden var mı? Benim bat7 temmuz ama 3gündür sabahları mide bulantım var acaba psikolojik mi yoksa bayram mı tuttu bilemedim. Sizde var mı böyle bişi
canım 7 temmuza daha var bence psikolojiktir çünkü mide bulantıları felan hamileliği öğendikten sonra felan başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…