- 17 Haziran 2017
- 1.401
- 787
- 123
- Konu Sahibi Palmiye_Sever
-
Canım niye umutsuzluga kapılıyorsun Allah büyük dua et, ben inanıyorum hepimiz anne olacağız er yada geç. Allah daha fazla aratmasin bize kendiliğinden bi an önce gelsin inşallah meleklerimizMerhaba klomen kullandım bu ay bugun dr gittim 4 yumurtan var dedi 21cm le 17 cm igne verdi vuruldum eve geldm şimdi nedense hiç umudum yok ve aglamak istiyorum
Bat dediginiz şey adet tarihi mi?Bence var. Cunku benim de onceki gebeligmde aynen silik cikmisti boyle. Tabi benim gebelgimin devami gelmedi. Simdi tekrar deniyoruz. Bat 10 temmuz.
Nerdeyse test yapmaya simdiden baslicam cok heycanli beklemek :)
Evet beklenen adet tarihiBat dediginiz şey adet tarihi mi?
Benimki de 10 tmmuz 12si de dogum gnum bakalımEvet beklenen adet tarihi
Hayırlısı olsun inşallah.. 3 ay içinde olmazsa tedaviye başlıycaz dedi dr bi de rahim filmi çekilcekmiş.. Prolakrınde yksek çıktı düşmezse mr çekilcek dedi hiç umudum kalmadı ilk kez böle umutsuz kaldım hep her ay heycanla bekleyip kabullendim. Her zaman dua ediyorum ztn ama olmayınca olmuyo işteCanım niye umutsuzluga kapılıyorsun Allah büyük dua et, ben inanıyorum hepimiz anne olacağız er yada geç. Allah daha fazla aratmasin bize kendiliğinden bi an önce gelsin inşallah meleklerimiz
İnsallah isteyen herkese nasio eder canim ve insallah vardir insallahBence var. Cunku benim de onceki gebeligmde aynen silik cikmisti boyle. Tabi benim gebelgimin devami gelmedi. Simdi tekrar deniyoruz. Bat 10 temmuz.
Nerdeyse test yapmaya simdiden baslicam cok heycanli beklemek :)
Canım adetine kaç gün vardı? Benim 9 gün kaldı acaba yapsam etkili olur mu ilk denemem iğne vs vurulmadım birde sabahları hafif hafif kasıklarım ağrıyo adet ağrısı gibi. Ama adetime 9 gün var hiç erken adet olmadam tam aksşne 2 gün gecikmeli olmuşumdur.
Canım adetine kaç gün vardı? Benim 9 gün kaldı acaba yapsam etkili olur mu ilk denemem iğne vs vurulmadım birde sabahları hafif hafif kasıklarım ağrıyo adet ağrısı gibi. Ama adetime 9 gün var hiç erken adet olmadam tam aksşne 2 gün gecikmeli olmuşumdur.
Canım adetine kaç gün var yada gecikme oldu mu? Buarada hayırlısı olsunEveet sonucu bile bile test yaptım bariz negatif çıktı napalim hayırlısı : )
Canım 4 gün kaldi, bi kac kisi 3 4 gün kalinca silik de olsa pozitifi görmüş ya ondan bi yapayim dedim ama goremedim çift çizgiyi işteCanım adetine kaç gün var yada gecikme oldu mu? Buarada hayırlısı olsun
Herkeste aynı olmayabilir belki canım nasip sen adetinde gecikme olursa tekrar yap bence.Canım 4 gün kaldi, bi kac kisi 3 4 gün kalinca silik de olsa pozitifi görmüş ya ondan bi yapayim dedim ama goremedim çift çizgiyi işte
Öyle yapicam canım hayırlısı..Herkeste aynı olmayabilir belki canım nasip sen adetinde gecikme olursa tekrar yap bence.
aaaa canım aynıyız senle bu ay bayrama denk geliyordu kontrol doktor bu ay ara verelim temmuzdaki adetinde başlarız dedi seninde mi öyleCanım bende geldim geçen ay klomen çatlatma iğnesi kullandım olmadı bu ay ara verdim tedaviye inşallah bu ay olur
canım 7 temmuza daha var bence psikolojiktir çünkü mide bulantıları felan hamileliği öğendikten sonra felan başlıyorKızlar hisseden var mı? Benim bat7 temmuz ama 3gündür sabahları mide bulantım var acaba psikolojik mi yoksa bayram mı tuttu bilemedim. Sizde var mı böyle bişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?