Bat oncesi gebelik belirtisi yasayanlar....

Ask-I Zuleyha

İkizlerin Annesiyim
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2015
2.721
2.546
133
32
Ya kizlar bata 13 gunum var bir gebelik gecirdim 4 aylikken kalbi durdugu icin kurtajla sonuclandi. kurtajdan sonra 3 ayimdayim adeten hemen sonra calismalara basladik. Bi gun var bi gun yok iliskiye girdik ama suanda bende bel agrisi ,kasik agrisi ve goguslerimde aci var sizce hamis olsam bile cok erken degilmi belirtiler ya bilemedim ki kafam cok karisti sizlerinde belirtilerini merak ediyorum.
BATLAR
Ebrarr60 12-13 Aralik
Ruling girl 13 Aralik
Ask-I Zuleyha 1 ocak
Sevdazede 12 Aralik
@gunesimmkd ??
P petite woman ??
min123 6 Aralik
S Sfr-rslntsn 8 ocak

Son düzenleme:
Bebeğin döllenmesi tutunması sürecinde bu tarz belirtiler olabiliyo canım

Acaba varmidir boyle erken belirti yasayip gebe oldugu ogrenenlerrr bi ell atsaydiniz hanimlar

Bilmiyorum ki test yaptım 1 saatte ikinci çizgi çıktı gidip ama 1 saatte yanlıştır dedim yinede kan verdim negatif çıktı ağrılarım devam ediyor sabah test yaptım negatif çıktı gebelik testi
zaten varsada 17 gun de cikacagini dusunmuyorum ya bana sorarsan birazdaha bekle peki belirtin varmi?

Bencede erken ikimiz içinde daha olsada çıkmaz galiba bekleyeceğiz mecbur hayırlısı olsun canım bendede göğüs ağrısı var yumurtlama da olabilir diyorum
benim yumurta catlamam galiba erken oluyoo ilk gebeligimde adeten hemen sonra hamis kaldimm ve simdi yine oyle hisediyorum belirtilere bakarak. Takvimime bakarak dun yumurtlama gunumdu ama ben belirtileri daha erken hisetimm...insaAllah hamisizdir cnm yaaaa

Canım ben adetime 10 gün varken adet ağrısı çekmeye başlamıştım hatta eltim yeni evli ben 5 sene oldu onunda adeti gecikiyodu kayinvalidem habire bana laf ediyordu yok onun gunu geccikiyo bide sana bak adet sancısı cekiyosun bide olamiyosun diye adetime 4 gün kala sirt bel ağrısı başladı evde iş yapamiyodum ama öyle göğüs ağrısı falan çekmedim hiç akintim vardı ama adete yakında oluyodu sonuç hamileymisim eltim adet oldu aynı gün kaynanama resmen oh çektim hih:)

çok şükür canımm EE işte Allah işini bilir güldüm ama oh çektim dedin ya

çok şükür canımm EE işte Allah işini bilir güldüm ama oh çektim dedin ya
Çektim ama napiyim 6 aylik evli ne ay triplere giriyo kesin bende bişey var diye yok midem bulaniyo test yapalim yapioz cikmiyo adet oluyo az oluyo yok niye az oldu varmi acaba bende delleniodum bana inat yaptığı belli oluyodu eşim bile anliyodu onlardan önce inşallah olur diye dua ediyordu resmen

Hemde nasil bi oh... ne cadi bi kaynanaymis yaa sanki carsidan pazardan alinan bisey buuu.Allah vergisi Bu ya o An yuzunu gormeyi cok isterdim... Sende saglikla buyut yavrunu cnm Rabim isteyen herkese bizede nasip etsinn insaAllah

Hemde nasil bi oh... ne cadi bi kaynanaymis yaa sanki carsidan pazardan alinan bisey buuu.Allah vergisi Bu ya o An yuzunu gormeyi cok isterdim... Sende saglikla buyut yavrunu cnm Rabim isteyen herkese bizede nasip etsinn insaAllah
Kendi 11 çocuk dogurunca kolay saniyo he bide eltim tedavi görmeye başladılar kaynimda sorun varmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…