- 12 Kasım 2013
- 296
- 334
- 303
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #1.701
Canim cok tesekkur ederim Allah im isteyen herkese nasip etsin dualarim sizinle insallah guzel haberler alirsin bende opuyorum.:)Ay cok sevindim. Ne heyecan ne heyecan. Saglikla dogur buyut insallah. Benim de bata bir hafta var beklemedeyim. Opuyorum canim..
Cok ama cook tesekkur ederim simdi acilde yaptirdim 26.45 cikti daha adetime 5 gun var ondan dusuk heralde.darisi isteyen herkese insallahh
Cok sagol canim benim banada acilde ki bayan dedi zaten 10 gun sonra tekrar yaptir diye herseyin hayirlisi dikkat edecegimTebrikler cnm benim,
Benimde adeime 1 hafta kala 28 di.
Ama doktorlar keseyi görmeden gebesin demiyor.
Çok dikkat et kendine, iş yapma ağır kaldırma bi yere uzanma
kızlar merhaba bır yıldır bebek ıstıyoruz ama maalesef olmadı bu ay baya bır belırtı gordum adetıme 10 gun varken goguslerım felaket agrımaya dokunamamaya basladımm sımdı ıse sağ kasıklarımda batısma var cok fenaa acaba hamıle mıyım dıyorum ama hala adetıme 3 gun varr gecmeden yapmak ıstemıyorum adete 10 gun varken yaptım tek cızgıyı gordum yıne gorurum dıye uzuluyorum Rabbım kımsenın kucagını boş bıramasın ınsallah hepımız hamıle kalırızz benımde bata sonn 3 gun
Maalesef bende bugün adet belirtileri var sanırım adet geliyorBenimde son 3 gün ama belirti Yok
İnşallah gelmezMaalesef bende bugün adet belirtileri var sanırım adet geliyor
maleseff geldii canımm hemde öle böle gelmek değilİnşallah gelmez
Benm iştahım çok artmıştı . vücudumda bi yorgunluk vardı ve belim çok ağırmisti
İnşallah canım :) kafana takmamaya çalış başka şeylerle ilgilen hepAyyy tıpkı ben :) benim 9 yada 10 gün var... su an parmaklarım ayak bileklerim ve bacaklarım sızım sızım sızlıyor kafamı koysam masaya uyuyacam. sabahları kalkamıyorum yataktan ama ben havalar soguk ya ondandır diyorum ama İnşallah Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli analı-babalı evlatlar veriri en kısa zamanda ve hayırlısıyla :)
Var gibi görünüyor ama sen yine de temkinli ol.. İnşallah sürekli yükselir beta hcgn. Doktorlar da o yüzden net birşey demiyor.. İnşallah bebişin seninledirSelam kızlar adetim 2gun gecikti beta hcg yaptım 23 cikti pazertesi tekrar çağırdı düşük sonuç daha yeni dedi ama ben korkuorm test yptm cizgim gün gctikce koyulasti szce varmıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?