Bat oncesi gebelik belirtisi yasayanlar....

bisey sorabilirmym bu ovulasyon zamani gelen beyaz yumurta aki gibu olan akinti benim adetimden sonra genelde boyle oluyo hatta bu ay adet bitiminde yumurtlama belirtileride yasiyorm kasik batmalari gaz sancilari hatta gogus yanlarinda agri merak ettigim adetten hemen sonra ovulasyon olabiliyomu hesaplarima gore 13 aralik

Cok ama cook tesekkur ederim simdi acilde yaptirdim 26.45 cikti daha adetime 5 gun var ondan dusuk heralde.darisi isteyen herkese insallahh

Tebrikler cnm benim,
Benimde adeime 1 hafta kala 28 di.
Ama doktorlar keseyi görmeden gebesin demiyor.
Çok dikkat et kendine, iş yapma ağır kaldırma bi yere uzanma

Tebrikler cnm benim,
Benimde adeime 1 hafta kala 28 di.
Ama doktorlar keseyi görmeden gebesin demiyor.
Çok dikkat et kendine, iş yapma ağır kaldırma bi yere uzanma
Cok sagol canim benim banada acilde ki bayan dedi zaten 10 gun sonra tekrar yaptir diye herseyin hayirlisi dikkat edecegim

kızlar merhaba bır yıldır bebek ıstıyoruz ama maalesef olmadı bu ay baya bır belırtı gordum adetıme 10 gun varken goguslerım felaket agrımaya dokunamamaya basladımm sımdı ıse sağ kasıklarımda batısma var cok fenaa acaba hamıle mıyım dıyorum ama hala adetıme 3 gun varr gecmeden yapmak ıstemıyorum adete 10 gun varken yaptım tek cızgıyı gordum yıne gorurum dıye uzuluyorum Rabbım kımsenın kucagını boş bıramasın ınsallah hepımız hamıle kalırızz benımde bata sonn 3 gun

Benimde son 3 gün ama belirti Yok

Arkadaslar erken hamilelik belirtisi diye birsey yok bunu kendim yyasayarak gordum son iki aydir hep yuzde 90 hamileyim dedim oldu fakat hep adet gordum mesela benim hayatim boyunca asla basim donmezdi ama oldu hep migdem bulandi kasiklarim agridi hep ama adet oldum kendimizi dinledikce biseyler oluyor ben ilk kizimda hic bir belirti yoktu hamile oldumu anladimda cunku aklimda hic hamilelik yoktu ikinci cocuk istiyoz simdi ama bu ay dedim kesinlikle belirtilere inanmicam dedim ve hic umursamadim bu ay hic belirti yasamadim cokta rahatim olacaksa olur zaten bunu erken bilip bilmemenin faydasi yok sadece biz uzuluyoz o yuzden lutfen hic dusunmeyin

Benm iştahım çok artmıştı . vücudumda bi yorgunluk vardı ve belim çok ağırmisti

Ayyy tıpkı ben :) benim 9 yada 10 gün var... su an parmaklarım ayak bileklerim ve bacaklarım sızım sızım sızlıyor kafamı koysam masaya uyuyacam. sabahları kalkamıyorum yataktan ama ben havalar soguk ya ondandır diyorum ama İnşallah Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli analı-babalı evlatlar veriri en kısa zamanda ve hayırlısıyla :)

İnşallah canım :) kafana takmamaya çalış başka şeylerle ilgilen hep

Bayadır giremiyorum foruma hamilelerimiz çoğalmış maşallah.. Darısı bizim başımıza:) Benimde bu 4.ayım kızlar bakalım nolcak.. Ama ilk aydaki gibi üstelemiyorum bu sefer psikolojim gebe kalıyor:) Bunun için pek takmamak lazım.

Selam kızlar adetim 2gun gecikti beta hcg yaptım 23 cikti pazertesi tekrar çağırdı düşük sonuç daha yeni dedi ama ben korkuorm test yptm cizgim gün gctikce koyulasti szce varmıdır

Selam kızlar adetim 2gun gecikti beta hcg yaptım 23 cikti pazertesi tekrar çağırdı düşük sonuç daha yeni dedi ama ben korkuorm test yptm cizgim gün gctikce koyulasti szce varmıdır
Var gibi görünüyor ama sen yine de temkinli ol.. İnşallah sürekli yükselir beta hcgn. Doktorlar da o yüzden net birşey demiyor.. İnşallah bebişin seninledir

Arkadaslar yardimmmm... bende yakasik 1 haftadir bel agrisi kasik agrisi. Kaburga agrisi cekiyorum ara ara vuruyo ama cok siddetli dun adet olmam gerekiyodu olmadim agrilarim artti iyice son 1 saattir de acik lahve seklinde akintim geliyo sizce yerlesme boyle bisey mi adet mi ya da bi yardimmm edinnnn

Kızlar adet tarihim 27 nisan.Bir haftadır çok midem bulanıyor kaburgam agryo hafif agri grip gdio sadece ağrım yok diyebilirim ama midem çok bulanyo şuphelendim test alıp yaptm evde hemen hafif 2.cizgi belirdi öteki cizgi kadar koyu degil çok silikte degil sizce erken mi bu belirtiler.2 yllık evliym nerdyse.aralikta kimyasal gebelgm oldu artk korkar oldum1 hüsrana ugramak istemyrum.yarmdmci olurmusunz.Rabbim recep ayının hürmetine tüm isteyen kuluna versin İnSaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…