Bat oncesi gebelik belirtisi yasayanlar....

Ne ilginç kayınvalideler var.Allah biliyr her şeyi.Bunların hesabını nasıl verecekler?
BEnde cok merak ediyorum valla versinlerde gelci nasil veriyolarsa versinler insanlari Allah vergisi olan bisey icin bile hor goruyolar ya Gercekten Allahlarindan bulsunlar....

Of offf oldum bu bel agrsindan ya ne olur Gunler gecsin Hamissem sevineyim Degilsem Uzuleyimm ama sonucu bi ogreneyim yaaa Orta yerimden catir catir catlicamm.....

Ne kadar çalışırsak çalışalım veren Allah alan Allah dimi :) o yüzden kısmet hergünde çalışsak Allahım vermezse olmuyo işte
Amena orasi oyle tabiki cnm neyapalim iste birazda makara yapim dedim yoksa zaman gecmek bilmiyo helede kaybetigim yavrumdan sonra tekrar yerini doldurmak icin saborsizlaniyorum ve sanki hamile kalmdigim zamanlar bu kadar cok ustune dusmuyodum. kurtajdan sonra Daha cok olmasi icin dua ediyorum olmayincada uzulup agliyorum..

Oluyor oluyor bende çok erken farketmiştim gebeliğimi bir de çok sık idrara çıkmaya başlamıştım ordan tahmin etmiştim.

Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize üzülme elbet olacak bebeğimiz canım inşallah bende dua ediyorum kendime evlat sahibi olmak isteyen tanıdığım tanımadığım herkese bende 6 aylık evliyim 3 ayı enfeksiyonla geçti zor atlattım 3 aydır olmasını istiyorum bu sefer 2 gün geçti sonrada leke leke geldi ümitlendim var sandım idrar da iki çizgi gördüm ama kanda çıkmadı üzüldüm baya gerçekten zor bi süreç inşallah hayırlısı ile gelir bebeklerimiz tek dileğim o yüce Allahım kucakları boş bırakmasın ona açılan eller geri çevrilmez sadece vakti ile gönderir dilediğini ben inanıyorum olacak canım :)

InsaAllah cnm Herseyin zamani var Bizede dusen bu zamani isyansiz beklemek .. InsaAllah en kisa zamanda Rabim hayirlisiyla mujdeler bizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…