- 25 Kasım 2016
- 613
- 689
- 33
- 31
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
benimde 11 günüm var bata ve hiç bir belirtim yok ara sıra kasıklarımda hafif sızlama var o da belki psikolojiktir
Valla cnm hic belli etmez belirti yasamadan hamile kalan cok insan varrrr.. belki hamisizdirr..benimde 11 günüm var bata ve hiç bir belirtim yok ara sıra kasıklarımda hafif sızlama var o da belki psikolojiktir
Valla cnm hic belli etmez belirti yasamadan hamile kalan cok insan varrrr.. belki hamisizdirr..
Canım biraz daha sabret olurmu sonra yıkılıyor insan ben cumartesi öğrendim bat a 2 gün kala aşırı silik çıktı testimKızlar merhaba..
Benmde sol kasığımda bazen ağrı oluyor iki üç gündür bide göğüslerim daha dolgun gibi ve beyaz bi akıntı geliyo ..
Adetime bi hafta kaldı sizce gebelik olabilir mi test yapmaya korkuyorum zaten adetten önce yanıltıcı olur herhalde
Evet bende hüsrana uğramamak için sabretmeye çalışıyprum ama bilmiyorum belkide psikolojiktir en iyisi beklemek cnm dediğin gibiCanım biraz daha sabret olurmu sonra yıkılıyor insan ben cumartesi öğrendim bat a 2 gün kala aşırı silik çıktı testim
Kızlaar, Ben adetime 1 hafta kala öğrenmiştim. Kusma bulantı ve ishal ile acile gitmiştik, ama hamilelik şüphemiz var dedik, kan testi yaptılar, Çıktı :) Hcg değeri 28 di, ve bebişim tutundu çok şükür. erken öğrenince daha dikkat ettim. Hiç bir belirtim olmadı, yani öğrendikten sonra dikkat ettim, kasık ağrısı olmadı ama göğüslerim şişti :))
Hiç beklemeyin gidin öğrenin eğer varsa dikkat edin, yoksa bi sonraki ay deneyin :)
ZAMAN ELİNİZDE
Adet döngün kaç gün canım
InsaAllah cnm ya Rabim bu bekleyislerimizin sonunu guzelestirsin insaAllah hayirli haberperimizi veririz burdavalla normalde akıntıda olurdu şansıma bu ay bir çöl gibiyim :)) dün akşam kasığımda bazı hareketlenmeler vardı bugün hissedemedim akşam belki yine olur pek bir şey yok yani inşallah vardır cnm
Hayirli gunlerin olsun cnm InsaAllah 11 gunun sonunda guzel haberlerini aliriz....Merhaba kizlar benimde 11 günüm var :)
Aynen benimde oylee cnm cok ilginc ama bir var bir yok sonunu cok merak etmeye basladim...Belirtiler bi gün var bi gün Yok çok ilginç benimde son 7 gün bata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?