Bat oncesi gebelik belirtisi yasayanlar....

Benim de 10 gün var.. sol kasık ağrısı, mide bulantısı, bel ağrısı ve akıntı oldu.. iki ay önce bir hamilelik geçirdim ama 6. Haftada alındı bebeğim

Valla cnm hic belli etmez belirti yasamadan hamile kalan cok insan varrrr.. belki hamisizdirr..

valla normalde akıntıda olurdu şansıma bu ay bir çöl gibiyim :)) dün akşam kasığımda bazı hareketlenmeler vardı bugün hissedemedim akşam belki yine olur pek bir şey yok yani inşallah vardır cnm

Kızlar merhaba..
Benmde sol kasığımda bazen ağrı oluyor iki üç gündür bide göğüslerim daha dolgun gibi ve beyaz bi akıntı geliyo ..
Adetime bi hafta kaldı sizce gebelik olabilir mi test yapmaya korkuyorum zaten adetten önce yanıltıcı olur herhalde

Canım biraz daha sabret olurmu sonra yıkılıyor insan ben cumartesi öğrendim bat a 2 gün kala aşırı silik çıktı testim

Kızlaar, Ben adetime 1 hafta kala öğrenmiştim. Kusma bulantı ve ishal ile acile gitmiştik, ama hamilelik şüphemiz var dedik, kan testi yaptılar, Çıktı :) Hcg değeri 28 di, ve bebişim tutundu çok şükür. erken öğrenince daha dikkat ettim. Hiç bir belirtim olmadı, yani öğrendikten sonra dikkat ettim, kasık ağrısı olmadı ama göğüslerim şişti :))

Hiç beklemeyin gidin öğrenin eğer varsa dikkat edin, yoksa bi sonraki ay deneyin :)

ZAMAN ELİNİZDE

Canım biraz daha sabret olurmu sonra yıkılıyor insan ben cumartesi öğrendim bat a 2 gün kala aşırı silik çıktı testim
Evet bende hüsrana uğramamak için sabretmeye çalışıyprum ama bilmiyorum belkide psikolojiktir en iyisi beklemek cnm dediğin gibi

Adet döngün kaç gün canım

valla normalde akıntıda olurdu şansıma bu ay bir çöl gibiyim :)) dün akşam kasığımda bazı hareketlenmeler vardı bugün hissedemedim akşam belki yine olur pek bir şey yok yani inşallah vardır cnm
InsaAllah cnm ya Rabim bu bekleyislerimizin sonunu guzelestirsin insaAllah hayirli haberperimizi veririz burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…