Bat oncesi gebelik belirtisi yasayanlar....

Aminnn kuzumsu muslumanin kendin cok ettigi kardesine duasi daha tez kabul olur onun icin aklinizdan geldigi yureginizden gectigice birbirimizden dualarimizi eksik etmeyelim :)
Aynen oyle hayatimm Rabim dualarini dualarimizi kabul etsinn istdediklerinin iki katini Rabim sana versi insaAllah

Nezaman basliyosun yumurtlama testlerine ben bu ay yakiyida deniyim
Siparisim daha kargoda cnmm adetim biter bitmez baslarimm yakida yap cnmm hamile kalmana yardimci olur insaAllah olmasa bille bel agrilarini giderirr cok iyi ben de vurdum suan belimde zaten bide ovulasyonda vurcam

Siparisim daha kargoda cnmm adetim biter bitmez baslarimm yakida yap cnmm hamile kalmana yardimci olur insaAllah olmasa bille bel agrilarini giderirr cok iyi ben de vurdum suan belimde zaten bide ovulasyonda vurcam
Saglikli beslen sabah ogle aksam
Bol bol suda ic morali yuksek tut yakiyi vur testi uygula yat kalk allaha dua ve sukret insallah bu sefer kalirsin ben kurtaj oldum uc ay gecti dorduncu ay allah kendisi verdi ilac kulaniyodum bobrek ilaci korunuyodum uyku ilaci kulaniyodum adetim yedi gunde bir olmaya baslamisti adetim duzelsin die gittim hastaneye ilac verdi dogum kontrol hapi kulan gel dedi 15gun sonra gel dedi ggitiim bi uzandim evet hanim efendi kese gorundu dedi yok hocam dedim kontrole geldim yok dedi hamilesin ben sok kocama soledim oda sok oldu biz hala inanmiyodum test falanda yapilinca biz havalara uctuk ee oldu 1hftalik dediki doktor bos gebelik gel patlaticaz oleden sonra ben yine sok dedim ilac kulandim falan hep ondan oldu agla agla kabul etmedim gittim ozele uzandim doktora soleemedim diger doktor bos gebelik dedi die falan oda dondu bak annesi buda kalp atisi bebegin cok guzel falan dedi e ben yine sok gittim doktoru sikayet ettim ona kalsa simdi oglum yoktu ogleden sonra alicakti onu benden yani demem o ki rabbim vermek isteyince ole guzel veriyokii sukret bide duaa et

Ohh be ellerine saglikk cnmm bukadar guzel anlatilamazdi...hep sukur etmeye gayrer gosteriyorum cnm Verirse Lutfundandir Vermese imtihanimdir Rabimden gelen hersey Basimla gozum ustuneee Rabim evladini sana bagislasinnn insaAllah iyi dinlememissin o doktoru cani insanlar cokk valla

Amaci sadece ameliyat basina para aliyo ya ondan ole yapti ben sikayet ettim milet yok senin yuzunden isten olursa yok bilmem ne falan dedi dedim o benim cocugumu alicak rabbimde razi olmazdi bole bi cani bence katil,yani dedim istemiyirum,agliya agliya kusa kusa ben 7kilometre yurudum caddede minubuse binmedim cunku haykira haykira agliyodum okadar zor bi durumki milet sormasin die esimi aradim telefonu kapali annemi aradim bosaltim icimi annem bi yandan ben bi yandan agliyoruz hemen ozele gidiyosun dedii hic vakit kaybetme parada yoktu ustumde yolladi hemen gidip aldim gittim ozele o doktor bana o mukdeli,haberi verdi ya havalara uctum halada sakliyorum ultrason fotosunu eli ayagi cikmis bea cani nasi beni kandirmaya calisiyosun serefli olmayan insan musvettesi iste sukur duaa tek sey dua rabbime cok sukrettim cok verende alanda o sende kuzum bak hic dusuk bile yapamayan var onlarin isi cok daha zor rabbim butun kardeslerimin canlarimin sizlerin kucagini bos birakmasin kucuk kucuk pitirciklar anne anne die bagirsin size insallahhh buda sinav hep

Ahhh cnm ne kotu gunler gecirmissin sendeee Rabim yuzune bakmis Allahim bidaha yastamasin ne sana ne baska bi anneye.... Allah razi olsun cnm insaAllah sen de en yakin zamanda tekrar anne olursun oglusuna bi kardes getirirsinn insaAllah

Ahhh cnm ne kotu gunler gecirmissin sendeee Rabim yuzune bakmis Allahim bidaha yastamasin ne sana ne baska bi anneye.... Allah razi olsun cnm insaAllah sen de en yakin zamanda tekrar anne olursun oglusuna bi kardes getirirsinn insaAllah
Aminnnn sewdazedecugumuz konu acmis gel oraya dahil olalim ovulasyon baslasin ozaman

Kızlarr uyuyamadm ve aklıma geldi çamaşır suyuyla test yaptımmm :) neye göre derseniz 2.nci hamişliğimide bu şeklde öğrendm köydeydm ve şehre çok uzakdı sağlık ocağı flnda yokdu yapmşdm ve köpürmüşdü şimdi de öyle oldu ve bu bile beni çok mutlu etttiiii

Selam kızlar batıma 8 gün var. İki gündür su gibi akıntım oluyor. Şeffaf ve kokusuz. Bu durumu yaşayan oldu mu? Hamilelik belirtisi olabilir mi acaba?

Benim batta hafta sonu geliyor. 28 inde gelirse cumartesi 30 olursa pazartesi...

Nksansa bende 3 aylikken bebegimi kaybettim.kurtaj oldum... ustune hic korunmadim ama hamilede kalamadim daha...

Icimde hic bir his yok.. daha dogrusu olmayacam hissi var...bu ayda hamile degilim sanki..

Akinti yok denecem kadar az.
Goguslerde hassasiyet yok..
Sadece uc dort hundur ara ara kasıklarima bir agri geliyor..

Beklemek ne kadar zor ne kadar zor...

Dun bir test aldim ama en azindan cumarfesiye kadar bekleyeyim.diyorum. yapsam nehatifi gorecem oyle bir his iste.

Allah herkesin kucagini doldursun. bu kaybi aciyi yasayana nir daha yasatmasin insallah

Kizlar merhaba bat a 6 gun vardi predictor early aldim simdi yaptim hamile gorunuyorum dimi su an elim ayagima dolandi.

Eklentiler

• 1481210160541-187369634.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 102
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…