- 3 Haziran 2016
- 1.301
- 1.021
- 48
- Konu Sahibi Ask-I Zuleyha
-
- #1.661
UyuyamadımYoksa beni sewmimisen
Bende sizi cok sewdim kizlarrr konu sahibide dahil tabi adet yaklasti calismalar durdu yumurtlamada burda kimse kalmaz ben diyim yandi buralarrUyuyamadımsen sevilmezmisin be minik kuş
Yanmaz yanmaz körükleriz ateşiBende sizi cok sewdim kizlarrr konu sahibide dahil tabi adet yaklasti calismalar durdu yumurtlamada burda kimse kalmaz ben diyim yandi buralarr
Siz daldiniz orguye isee ohoo ben buralarda yolunuzu gozluyorum yahuOyyyy cigerim sevmezmiyimm seni bugun onun yoklugu cok beliydide o yuzden yzdmmm
Ne yapalim annam kaparizzz dukani olmadiBende sizi cok sewdim kizlarrr konu sahibide dahil tabi adet yaklasti calismalar durdu yumurtlamada burda kimse kalmaz ben diyim yandi buralarr
Yok yok hele senn simdi den ise daldinn helebii adet ol gorucem seni yada buralarda goremicemmYanmaz yanmaz körükleriz ateşi
Hiii bian koyverdikk ya hic sorma adetinn uzuntusunu orguden cikartimmSiz daldiniz orguye isee ohoo ben buralarda yolunuzu gozluyorum yahu
Yollarına gül yaprakları sererim senin :)) kuzum vakit geçmiyor valla sürekli düşün düşün biyerde yanıyo devreler biraz daha düşünürsem bu konu hariç hicbisey konuşamaz olurumSiz daldiniz orguye isee ohoo ben buralarda yolunuzu gozluyorum yahu
Ula hepinizin hamileeeeeliklerini gormeyi nasip etsin allah hepinize cokca dua ediyorum kizceler allah kucaklarinizi doldursun insallahhhhhNe yapalim annam kaparizzz dukani olmadi
Ben adet olsam diğeri batı bekleyene kadar yine yerim başınızıYok yok hele senn simdi den ise daldinn helebii adet ol gorucem seni yada buralarda goremicemm
AMINNN gece gece dua Eden dilerin saolsunnnnnnn cnmmmmUla hepinizin hamileeeeeliklerini gormeyi nasip etsin allah hepinize cokca dua ediyorum kizceler allah kucaklarinizi doldursun insallahhhhh
Hepimizin demek istedin heralde sen de dahilUla hepinizin hamileeeeeliklerini gormeyi nasip etsin allah hepinize cokca dua ediyorum kizceler allah kucaklarinizi doldursun insallahhhhh
Ne adet var ne de gebelik bende tam kafayi yedim burda dayanamadim yine test yaptim yine negatif e adette gelmedi oturdum gelmesini bekliyorum bari yolumu cizim yahuHiii bian koyverdikk ya hic sorma adetinn uzuntusunu orguden cikartimm
Valla erkenden yapmayin ben bunu anladim birakin bi iki gun geciksinBu ay hiç yapmadm günümü bekliyorm çünkü yum. Günmü değerlndrdm sadece varsa bile çıkmaz çok erken
Kuzum sen bu testleri neden sabah ilk idrarla yapmıyorsunValla erkenden yapmayin ben bunu anladim birakin bi iki gun geciksin
Ibet benim oglana bi kardes sart hepimizzz insallahh alahim ya bebekler coktatli ya yasiyip gorceksiniz tek tek tek sesleniyorum hepiniz birer annesiniz bu sene olmadi artik bidahaki seneye kaldik ocak anneleri olalim yaaaHepimizin demek istedin heralde sen de dahil
Allahim InsaAllah sen min123 duasinj kabul edersinnnn aminnnnnnnnnnnIbet benim oglana bi kardes sart hepimizzz insallahh alahim ya bebekler coktatli ya yasiyip gorceksiniz tek tek tek sesleniyorum hepiniz birer annesiniz bu sene olmadi artik bidahaki seneye kaldik ocak anneleri olalim yaaa
Ilk idrara yaptim cok silik cikti bi kac saat sonra aksamda sayanamadim yaptim oda ole cikti bugun 6gun onceden cikan pridictor aldim onda golgesi bile yok o yuzden saldim artik kirmizi karti bekliyorumKuzum sen bu testleri neden sabah ilk idrarla yapmıyorsun
Aminnn kuzumsu muslumanin kendin cok ettigi kardesine duasi daha tez kabul olur onun icin aklinizdan geldigi yureginizden gectigice birbirimizden dualarimizi eksik etmeyelim :)Allahim InsaAllah sen min123 duasinj kabul edersinnnn aminnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?