- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.144
- 448
- Konu Sahibi anne-oluyorum
-
Kremsi beyaz akinti bendede var. Bata da az kaldi insallah bebistendir. Bide koltuktan kalkarken aniden batma oluyor bazen sol bazen sagima. Az oncede vajinama bicak saplanir gibi oldu. Umarim bebisimiz gelmistir hepimizin.Kızlar nasılsınız? Şuan aslında erken benim hüsnü kruuntularım ama sanki kremsi akıntı ve göğüslerde şişlik var gibi bende.
Kızlar nasılsınız? Şuan aslında erken benim hüsnü kruuntularım ama sanki kremsi akıntı ve göğüslerde şişlik var gibi bende.
Benim de var 12 KASIM ama hala olmadım sizce kistle alakalimi yoksa gebelik olabilirmi
İnşallah gebesindir
vajinal ultrason çektirdim kist cıktı kan testi verdim daha almadım sonucu.kese hemen gozukurmu acaba
Kremsi beyaz akinti bendede var. Bata da az kaldi insallah bebistendir. Bide koltuktan kalkarken aniden batma oluyor bazen sol bazen sagima. Az oncede vajinama bicak saplanir gibi oldu. Umarim bebisimiz gelmistir hepimizin.
Merhaba kızlar benim bat tarihide 24 kasım :) düşüklerden sonra ne kadar korksamda istiyorum yinede bakalım ne olacak çokta düşünmek istemiyorum ama hergün düşünüyorum
Isteyen herkese nasip eder inşallahAy inşallah hamilesindir
Bu konuyla hiç duyum aldınız mı ya adet olamama kistle alakalı olabilirmi boşuna heveslenmek istrmiyorumİnşallah aminnnnnn
Öyle ama düşünüp kafaya takıncada olmuyor yaa çok garip değil mi?Valla düşünmemek elde değil İnanın
Öyle ama düşünüp kafaya takıncada olmuyor yaa çok garip değil mi?
Bu konuyla hiç duyum aldınız mı ya adet olamama kistle alakalı olabilirmi boşuna heveslenmek istrmiyorum
Elbette orası öyle :) bizede en kısa sürede inşallah hayırlısıyla nasip eder yaradan. Bakalım bat 24 kasım ne olacak ne bitecek çok ümidim yok yine düşer korkusuyla pek değerlendiremedikteKesinlikle canım ama ben tek şeye inanıyorum artık Allah nasip etmedikçe olmazmış
Elbette orası öyle :) bizede en kısa sürede inşallah hayırlısıyla nasip eder yaradan. Bakalım bat 24 kasım ne olacak ne bitecek çok ümidim yok yine düşer korkusuyla pek değerlendiremedikteama işte diyorum ya herseye ragmen yinede istiyorum işte hayırlısıyla
Merhaba bende ilk defa bu ay senin gibi ovulasyon testi kullandım benimde 19 Kasım bat sende hiç belirti falan var mı acabaMerhaba hanımlar,
Ben bu ay ov. testi ile ilk defa yumurta takibimi yaptım ve sanırım o çift çizgiyi gördüm. Bat tarihim şuan 23 Kasım görünüyor. Benim gibi bu heyecanı bekleyen hanımlar, gelin hep birlikte bekleyelim ve birbirimize destek olalım
Tamam canım :) ayın 22 sinde test yapcam bakalım :) gün sayıyorum resmenİnşallah canım inşallah Allah hepimize, isteyen herkese nasip etsin inşallah. Benim de çok umudum yok gibi ama küçük de olsa umudum var içimde. buradan haberleşelim muhakkak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?