Bizde bu ay öyle değerlendiriyoruz bakalımHadi hayırlısı. Sabah erken saati değerlendirin benim yumurtlama günü öyle tuttu önerim olsun 10 haftalik gebeyim :)
Hayir o ay taşınmıştım. Sadece yumurtlama günü be ertesi gün ile tuttu hemde :) ben sordum öyle 5 gün önce 5 gün sonra gibi strese girme yumurtlama düzenliyse yakin olduğunu hissettiğin sabah yaparsın öğlene ya da ertesi güne yumurtlama zaten olur spermle karşılaşır gibi açıklamıştı. Gün aşırı yaptığım 3 ay tutmadı.4Bizde bu ay öyle değerlendiriyoruz bakalımhergün mü değerlendirdiniz
Yani sadece yumurtlama günü olsa yeter çatlama olmasadamı olurHayir o ay taşınmıştım. Sadece yumurtlama günü be ertesi gün ile tuttu hemde :) ben sordum öyle 5 gün önce 5 gün sonra gibi strese girme yumurtlama düzenliyse yakin olduğunu hissettiğin sabah yaparsın öğlene ya da ertesi güne yumurtlama zaten olur spermle karşılaşır gibi açıklamıştı. Gün aşırı yaptığım 3 ay tutmadı.4
Ay tuttu. Öncesinde vc. De gitmeni önermem. Ben böyle kalabilirim karısı başına. Hiç kasma :)
Yani sadece yumurtlama günü olsa yeter çatlama olmasadamı olurhayir
Hayir ben hem yumurtlama hem de ertesi gün (yani catlama) değerlendirdim. Hangisi tuttu bilemem canimYani sadece yumurtlama günü olsa yeter çatlama olmasadamı olur
Benim yumurtlama piki 2 gün sürüyor :)Hayir ben hem yumurtlama hem de ertesi gün (yani catlama) değerlendirdim. Hangisi tuttu bilemem canim
E süper:)Benim yumurtlama piki 2 gün sürüyor :)
Bu seferde gün aşırı yapalım dıyoruz sonra dyoz ya kacarasa dye hepsini değerlendiriyoruz iyi mş deil mi bilemedm bende vallahiE süper:)
Yumurtlama testi yapuyomusunBu seferde gün aşırı yapalım dıyoruz sonra dyoz ya kacarasa dye hepsini değerlendiriyoruz iyi mş deil mi bilemedm bende vallahi
Evet bu bugünkü dünkide böyle idi hatta daha koyuyduYumurtlama testi yapuyomusun
Altin saatler :)Evet bu bugünkü dünkide böyle idi hatta daha koyuydu
Yarında pik olsada keske gün aşırı olmus olsa spermler dinlenip degerlendrsekAltin saatler :)
Yarında pik olsada keske gün aşırı olmus olsa spermler dinlenip degerlendrsek
Evet ama beklemek kötü yaaCatlamis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?