Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim de bat yarın hiç belirti yok ama inşallah vardır. :)Benim bat yarın kızçeler peki sizin :) rabbim inş nasip eder ama pek ümidim yok :)
Ayyy inş cnm benimde öyle Bende regl öncesi belirtimde yok işin garibi :) Büyük ihtimal biraz erteledi kendini:)benim de bat yarın hiç belirti yok ama inşallah vardır. :)
aynen öyle adetimin geleceği belirtisi de yok bekliyorum merakla :)Ayyy inş cnm benimde öyle Bende regl öncesi belirtimde yok işin garibi :) Büyük ihtimal biraz erteledi kendini:)
Keske burda cok kişi olsakta biri müjdeli haber verse :)aynen öyle adetimin geleceği belirtisi de yok bekliyorum merakla :)
Keşke konu daha yeni yaa anca olur belki :)Keske burda cok kişi olsakta biri müjdeli haber verse :)
Olur canım inşallah negatif düşünme heleki doğurgan dönemini iyi değerlendir allahın izniyle olur. rabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallah :)18-25 ocak benim yumurtlama dönemiymiş. Programda öyle diyorbenim bat ise 6 şubat. Sizce şansım var mıdır gebelik için. 5 aralıkta düşük yaptım. Üstünden bir adet geçti korunmuyorum. Ama olur mu olmaz mı kafam karışık
Değerlendirmeye çalışıyorum inşallah olur... haklısın Allah bekleyen herkese nasip etsin :)Olur canım inşallah negatif düşünme heleki doğurgan dönemini iyi değerlendir allahın izniyle olur. rabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallah :)
Hastalandiniz mı merak ettimBenim bat yarın kızçeler peki sizin :) rabbim inş nasip eder ama pek ümidim yok :)
Benim bugündü ama hala yok gelmedi. Sabah ilk idrarla test yaptım negatif çıktı. Bakalım bekliyorum...Hastalandiniz mı merak ettim
Ağrın var mı peki adet olcak gibi yaniBenim bugündü ama hala yok gelmedi. Sabah ilk idrarla test yaptım negatif çıktı. Bakalım bekliyorum...
Hayır o da yok ara sıra çok hafif bi ağrı oluyor bazen ve hep düzenlidir adetim. 26-27 günde adet olurumAğrın var mı peki adet olcak gibi yani
Benim ağrım var olucam galibaHayır o da yok ara sıra çok hafif bi ağrı oluyor bazen ve hep düzenlidir adetim. 26-27 günde adet olurum
Belli de olmaz canım ağrı da bi hamilelik belirtisi adet günün ne zman geçti miBenim ağrım var olucam galiba
YarinBelli de olmaz canım ağrı da bi hamilelik belirtisi adet günün ne zman geçti mi
inşallah gelmezler ikimizde hamiş olalım :)
:)inşallah gelmezler ikimizde hamiş olalım :)