Bat tarihi ocak-şubat 2018 :) beraber bekleyelim <3

Kuruu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2017
36
12
88
30
Benim bat yarın kızçeler peki sizin :) rabbim inş nasip eder ama pek ümidim yok :)

18-25 ocak benim yumurtlama dönemiymiş. Programda öyle diyorbenim bat ise 6 şubat. Sizce şansım var mıdır gebelik için. 5 aralıkta düşük yaptım. Üstünden bir adet geçti korunmuyorum. Ama olur mu olmaz mı kafam karışık

18-25 ocak benim yumurtlama dönemiymiş. Programda öyle diyorbenim bat ise 6 şubat. Sizce şansım var mıdır gebelik için. 5 aralıkta düşük yaptım. Üstünden bir adet geçti korunmuyorum. Ama olur mu olmaz mı kafam karışık
Olur canım inşallah negatif düşünme heleki doğurgan dönemini iyi değerlendir allahın izniyle olur. rabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallah :)

Olur canım inşallah negatif düşünme heleki doğurgan dönemini iyi değerlendir allahın izniyle olur. rabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallah :)
Değerlendirmeye çalışıyorum inşallah olur... haklısın Allah bekleyen herkese nasip etsin :)

Iyi geceler kizlar Benim adetim 31 ocak merakla beklemkteyim. Gunler gecmek bilmiyor

Benim bat 2 şubatta hayırlısı olsun bu ay femara kullandım yumurta kalitesini yükseltmek için 5 sene olacak nerdeyse bekliyoruz bebişin gelmesini :KK14:

Back
X