- 31 Ocak 2025
- 1.260
- 422
- 38
- 21
İyyiii ama ben yetmiyooorrr hep istiyorumBende hissediyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyyiii ama ben yetmiyooorrr hep istiyorumBende hissediyorum![]()
Amin çiçeğim amin Allah razı olsun dua et ne olur sağlıkla hayırla pozitif göreyim inşallah yaAyyy çok heyecanlı yaaa gerçekten deeee bende senin zamanlarında hamile kalkıştım çok güzel günler heyecanı ilk öğrenme şeysi falan Rabbim nasip etsinnnn inşallah
Senin zamanlarında hamile kaldım derken şöyle yani ilk adetimi oldum 35 gün içinde 2. Adetim de 20gün sonra geldi sonra korunmayı bırakmıştım, Rabbim sanada nasip eder inşallahAmin çiçeğim amin Allah razı olsun dua et ne olur sağlıkla hayırla pozitif göreyim inşallah ya![]()
Ben de iyiyim bugün çok mide bulantım var + kurdeşenim gebelikle arttı o yüzden pek iyi değilim de doktor randevusunu bekliyorum 1 hafta var bakalım belki bi çözüm olurSenin nasıl gidiyor hamilelik kızzzz
Ben de iyiyim aşko bulantı ve kurdeşen harici gayet iyiyim yineEvett canım bende dün gittim çok şükür bir sıkıntı çıkmadı sen nasılsın
Kurdeşen ne kızBen de iyiyim bugün çok mide bulantım var + kurdeşenim gebelikle arttı o yüzden pek iyi değilim de doktor randevusunu bekliyorum 1 hafta var bakalım belki bi çözüm olur![]()
Kronik ürtiker var bende halk arasında kurdeşen derlerKurdeşen ne kız![]()
Aaaa ilk defa duydum kız cildinde neler oluyor mesela dlaleldkakekdkxKronik ürtiker var bende halk arasında kurdeşen derlercilt rahatsızlığı
Bak internetten anlarsın dkdkflc görünce halime ağlama daAaaa ilk defa duydum kız cildinde neler oluyor mesela dlaleldkakekdkx
Allah yardım etsin canım bu havalrdaBen de iyiyim aşko bulantı ve kurdeşen harici gayet iyiyim yine![]()
Sağol aşkımAllah yardım etsin canım bu havalrda
Günaydın aşkımmmmm Allah yardımcın olsun napıyorsun nasılsınSağol aşkım
Valla canım benim ilk adetim 60 gün sonra geldi inşallah hlbidaha da gelmez de bebeğim gelir onun yerineSenin zamanlarında hamile kaldım derken şöyle yani ilk adetimi oldum 35 gün içinde 2. Adetim de 20gün sonra geldi sonra korunmayı bırakmıştım, Rabbim sanada nasip eder inşallah
Kiizz napiyorsunnGünaydın aşkımmmmm Allah yardımcın olsun napıyorsun nasılsın
Aşkımmm kahvaltı yapıyorum senKiizz napiyorsunn
Oturuyorum bende öyleeeAşkımmm kahvaltı yapıyorum sen![]()
Günaydın balımmm teşekkür ederim, iyiyim ansızın tutuyor rahatsızlık bi şekilde serinleyip geçiştiriyorum doktora sorcam bakalım randevu zamanına kadar dayanmacaGünaydın aşkımmmmm Allah yardımcın olsun napıyorsun nasılsın
Kadın programları izliyorummm bende, çok çok geçmiş olsun bol bol dinlennnnn evde klimanız var mıGünaydın balımmm teşekkür ederim, iyiyim ansızın tutuyor rahatsızlık bi şekilde serinleyip geçiştiriyorum doktora sorcam bakalım randevu zamanına kadar dayanmacasen nasılsın napıyosun
Var var suyla yıkıyorum sonra klimada serinliyorumKadın programları izliyorummm bende, çok çok geçmiş olsun bol bol dinlennnnn evde klimanız var mı
Klimasız hayat zor biraz yaVar var suyla yıkıyorum sonra klimada serinliyorumsağol aşkım