Bat tarihine 3-5 gün kalanlar, nereyesunuz?

Alsef

Guru
Kayıtlı Üye
20 Mart 2009
808
471
303
45
kızlaar benim bat 28 ocak..çok umutlu değilim aslında bu ay ama yine de bi heyecan oluyor işte..kaldı 4 gün..internetten 10 lu gebelik testi siparişi vermiştim, bugün gelecek..heyecanla gelmesini bekliyorum hemen başlıycam testlere..hobi gibi oldu bu test işi bende, 4 aydır 5-6 gün kala başlıyorum, çok keyifli
sizde nasıl durumlar? hadi geri sayımı beraber yapalım..
hepberaber bakak da görek

İnşallah bu ay güzel haberler alırsın canım . Benimde 6 günüm kaldı bata. Hadi İnşallah

Bat 30 ocak canım. Çok umudum yok ama bir an önce gelsin istiyorum regl . Yeni ay yeni umut demek @Alsef

Adetime 4gün kala erken gebelik testinde görmüştüm ben

benim de adete 3 gün kaldı, dün yaptığım kaset testler kar beyazdı..erken test alıyorum kaç aydır, birşey çıkmıyor..hep ziyanlık, 20 TL vermiycem bu ay valla..bekliycem bakalım bu normal testlerle..zaten yumurtlama zamanına 1 sefer ilişki denk gelmişti, tutması ihtimali düşük ama nasip kısmet tabiki..inşallah hayırlısıyla hepimiz kavuşuruz bebişlerimize :)

31 Ocak. Bekliyorum ama yine pek umutlu de malesef. Bir haftadır da inanılmaz göğüs ve kasık ağrısı var adet olcam sanırım, bu sefer ağrıların bu kadar erken başlamasına şaşırdım da hiç öyle umutlanmıycam

Benimde geldi kırmızılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…