- 26 Aralık 2015
- 12.511
- 20.754
- 398
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 mayis diyecektiniz sanirim yanlis mi anladim:) cok heycanli bi surec gercekten ama hakkimizda hayirlisi :)Herseyin hayırlısı olsun benım 4nisan bat daha cok var :) saglıkla gelse su bebişler bizi bekletmeseler artık
Ever cnm 4 mayıs yazıcaktımm :) aminnnn4 mayis diyecektiniz sanirim yanlis mi anladim:) cok heycanli bi surec gercekten ama hakkimizda hayirlisi :)
Bekleyelim bakalim bu ay ne olacak :)Ever cnm 4 mayıs yazıcaktımm :) aminnnn
Beklemek guzeldir heleki gelecek olan 'anne'diye seslenecekse:) senın kaç ay oldu? Yaş kaç? Probleminiz nedirBekleyelim bakalim bu ay ne olacak :)
Yas 26. 9 aydir istiyoruz hic bir problemimiz yok cok sukur ama zamani var demek ki diyio beklemeye devam ediyoruz. Hormon testlerim ve esimin testi yapildi sorun yok, bu ay rahim ici film de cekildim o da temiz cikti. Senin yas kac canim nekadsr suredir istiyorsunuz problem var miBeklemek guzeldir heleki gelecek olan 'anne'diye seslenecekse:) senın kaç ay oldu? Yaş kaç? Probleminiz nedir
Anladim csnim bunun icin doktor herhangi bi tedavi vs vermedi mi insaALLAH gonlune gore olur21 esim 24 yasında. Esşimde problem var sperm hareketsizliği var 13 aydır istiyoruz
Verdi bi işe yaramadı cnm. İnşAllahh evlat isteyen herkes Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinnAnladim csnim bunun icin doktor herhangi bi tedavi vs vermedi mi insaALLAH gonlune gore olur
Canim esine keciboynuzu pekmezi icir sabah aksam. Cok faydasini gorenler var hatta kari koca icin. Biz de bu ay içtikVerdi bi işe yaramadı cnm. İnşAllahh evlat isteyen herkes Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinn
Dün yaptim kocaman bi negatif gördümTest yaptınmı pekii?
Canim sen bidaha doktora gittin mi kadin doguma bi git bence.neden adet olamiyosun bi ogrnmelisin. INSAALLAH hayirlisi olur hakkinda ne zor bi surec ama Rabbim hayirlisini versinKuzu ben daha adet olmadm blymsn bu gidsle hic olmcm galibains hamissndr cnm ya adet olmszsn
Cnm onuda denedem caksır duyuda denedım hiç fayda etmedi zaten biz bebek olmuyor diye ilişkiyide boşladık birde kış vardı duş almak zor gelıyordu onunda etkisi var. Havalar ısınmaya başladı calısmalarımız yogunlastı sımdıCanim esine keciboynuzu pekmezi icir sabah aksam. Cok faydasini gorenler var hatta kari koca icin. Biz de bu ay içtik
Kırmızıları görmeden ümit kesmek yokDün yaptim kocaman bi negatif gördümgene de bi umut bekliyore
![]()
Kuzum cuma gunu gidicem ben randevu aldm ben bu arada dun kirmizi kan geldi pede cok az sonra kahverngi akntya dondu devami gelmedi anlamdmCanim sen bidaha doktora gittin mi kadin doguma bi git bence.neden adet olamiyosun bi ogrnmelisin. INSAALLAH hayirlisi olur hakkinda ne zor bi surec ama Rabbim hayirlisini versin![]()
arakadadim okurken suan beni yazmissin gibi hissettim :) bizde ayni sekilde bu ay boslamistik kisinda pek bir zor geliyordu bende 18 aydir istyrum yaaCnm onuda denedem caksır duyuda denedım hiç fayda etmedi zaten biz bebek olmuyor diye ilişkiyide boşladık birde kış vardı duş almak zor gelıyordu onunda etkisi var. Havalar ısınmaya başladı calısmalarımız yogunlastı sımdıinşAllahh hayırlısıyla bekelenenler bu ay saglıkla gelir
![]()
Kışın zor zaten ya :) hayırlısıyla gelsın bebişlerimiz :) adet tarigin ne zaman?arakadadim okurken suan beni yazmissin gibi hissettim :) bizde ayni sekilde bu ay boslamistik kisinda pek bir zor geliyordu bende 18 aydir istyrum yaa