Bat yarın 21 nisan

fnd_50

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2015
12.511
20.754
398
35
Batım 21 nisan yani yarın..benimle ayni tarih bat olanlar beraber bekleyelim mi? Bu arada eger hamilelik hakkimda hayirli ise hayirli ve saglikli bi bebisse Rabbim nasip etsin eğer değil ise nasip etmesin. Herseyin hayirlisi diyip yarini bekliyorum :)

Herseyin hayırlısı olsun benım 4nisan bat daha cok var :) saglıkla gelse su bebişler bizi bekletmeseler artık

Beklemek guzeldir heleki gelecek olan 'anne'diye seslenecekse:) senın kaç ay oldu? Yaş kaç? Probleminiz nedir
Yas 26. 9 aydir istiyoruz hic bir problemimiz yok cok sukur ama zamani var demek ki diyio beklemeye devam ediyoruz. Hormon testlerim ve esimin testi yapildi sorun yok, bu ay rahim ici film de cekildim o da temiz cikti. Senin yas kac canim nekadsr suredir istiyorsunuz problem var mi

21 esim 24 yasında. Esşimde problem var sperm hareketsizliği var 13 aydır istiyoruz

Anladim csnim bunun icin doktor herhangi bi tedavi vs vermedi mi insaALLAH gonlune gore olur
Verdi bi işe yaramadı cnm. İnşAllahh evlat isteyen herkes Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinn

Test yaptınmı pekii?

Kuzu ben daha adet olmadm blymsn bu gidsle hic olmcm galiba:D ins hamissndr cnm ya adet olmszsn

Kuzu ben daha adet olmadm blymsn bu gidsle hic olmcm galiba:KK70: ins hamissndr cnm ya adet olmszsn
Canim sen bidaha doktora gittin mi kadin doguma bi git bence.neden adet olamiyosun bi ogrnmelisin. INSAALLAH hayirlisi olur hakkinda ne zor bi surec ama Rabbim hayirlisini versin :dua:

Canim esine keciboynuzu pekmezi icir sabah aksam. Cok faydasini gorenler var hatta kari koca icin. Biz de bu ay içtik
Cnm onuda denedem caksır duyuda denedım hiç fayda etmedi zaten biz bebek olmuyor diye ilişkiyide boşladık birde kış vardı duş almak zor gelıyordu onunda etkisi var. Havalar ısınmaya başladı calısmalarımız yogunlastı sımdıo_O inşAllahh hayırlısıyla bekelenenler bu ay saglıkla gelir:KK16:

Canim sen bidaha doktora gittin mi kadin doguma bi git bence.neden adet olamiyosun bi ogrnmelisin. INSAALLAH hayirlisi olur hakkinda ne zor bi surec ama Rabbim hayirlisini versin :dua:
Kuzum cuma gunu gidicem ben randevu aldm ben bu arada dun kirmizi kan geldi pede cok az sonra kahverngi akntya dondu devami gelmedi anlamdm

Cnm onuda denedem caksır duyuda denedım hiç fayda etmedi zaten biz bebek olmuyor diye ilişkiyide boşladık birde kış vardı duş almak zor gelıyordu onunda etkisi var. Havalar ısınmaya başladı calısmalarımız yogunlastı sımdıo_O inşAllahh hayırlısıyla bekelenenler bu ay saglıkla gelir:KK16:
arakadadim okurken suan beni yazmissin gibi hissettim :) bizde ayni sekilde bu ay boslamistik kisinda pek bir zor geliyordu bende 18 aydir istyrum yaa

arakadadim okurken suan beni yazmissin gibi hissettim :) bizde ayni sekilde bu ay boslamistik kisinda pek bir zor geliyordu bende 18 aydir istyrum yaa
Kışın zor zaten ya :) hayırlısıyla gelsın bebişlerimiz :) adet tarigin ne zaman?

Back
X