12 eylul tek attigim test pike yakin neredeyse12 eylüldeki ovülasyon pozitif değil ki. Gebeliğin ilk zamanları artış olabiliyormuş ama. Pkos var mı sizde?
Cnm daha koyu olmasi lazm yurtdisindami yasiyorsun12 eylul tek attigim test pike yakin neredeysehayir pcos yok dongum 28 gun
evet canimm yurtdisindayim zaten 2 eylul pik oldu 3 eylul yumurtladim daha siliklesmesi gerekirken yine koyulasti 31 agustosta biraz koyuydu 2 eylul tam pik oldu sasirdigim regle 1 hafta kalmasina ragmen yine koyulasmasiCnm daha koyu olmasi lazm yurtdisindami yasiyorsun
Gebelik testi varsa yapın benceKizlar Sat 27 agustos Bat 19 eylül ovulasyon testleri ile takip ediyorum 2 eylulde pik yapti 3 eylulde yumurtladim daha sonra siliklesmeye basladi ve regl bitiminden sonra 5 eylule kadar gunleri degerlendirdik 6 eylulde tatile ciktik bir iliski yasanmadi bugun 12 eylul sabah ilk idrarla ovulasyon testi yaptim yine pozitif cikti bu normal mi? chatgpt erken gebelikde de olabilir diyor kafam cok karisik
ondanda korkuyorum gecen ay hep yalanci pozitif ciktiGebelik testi varsa yapın bence
Farklı bir test al birkaç tane al farklı testlere hepsini dene birkaç gün sonra yap bence ama şu an çıkmayabilir eğer hepsi pozitif çıkarsa zaten hamilesindjrondanda korkuyorum gecen ay hep yalanci pozitif cikti
oyle yapicam canim zaten bir yanim diyor ki regli bekle tam emin ol bi yanimda diyor ya varsa ogren hepimiz ayni durumdayiz galiba da hahahahahahFarklı bir test al birkaç tane al farklı testlere hepsini dene birkaç gün sonra yap bence ama şu an çıkmayabilir eğer hepsi pozitif çıkarsa zaten hamilesindjr
Awox varsa ondan al ben sabah yaptım negatif çıktı kuruma çizgisi bile yok yani güzel test bende adet olayım gelecek ay bu kadar test yapmicam adeti beklicemondanda korkuyorum gecen ay hep yalanci pozitif cikti
ben almanyadayim canim burda o markadan yok kiAwox varsa ondan al ben sabah yaptım negatif çıktı kuruma çizgisi bile yok yani güzel test bende adet olayım gelecek ay bu kadar test yapmicam adeti beklicem
Evet canım gecikmeyi beklemek aslında en doğru şey çünkü daha öncesinde yapıp insanın umudu kırılıyor bazen geç döllenme vs oluyor regliden sonra çıkabiliyor en iyisi beklemekoyle yapicam canim zaten bir yanim diyor ki regli bekle tam emin ol bi yanimda diyor ya varsa ogren hepimiz ayni durumdayiz galiba da hahahahahah
aynen oyle canim zaten yine umudum yok cok fazla belirtide yok olan belirti luteal faz adet oncesi donem yani surekli gecirdigimiz seyEvet canım gecikmeyi beklemek aslında en doğru şey çünkü daha öncesinde yapıp insanın umudu kırılıyor bazen geç döllenme vs oluyor regliden sonra çıkabiliyor en iyisi beklemek
Canım mesela benim de hiç belirtim yok ve reglimi iki gün var sadece yumurtlamadan sonra artan bel ağrım var başkada hiçbir belirti yok çoğu insan diyor ki benim hiç belirtim yoktu ama hamileydim falan bazısı da öyle belirtiler yazmış akıntım var göğüs hassasiyetin var bel ağrım var kaşık ağrım var var da var yani ben de hiçbiri olmadığı için acaba diyorum değil miyim test de yapmadım açıkçası Hayırlısı olsun hakkımızdaaynen oyle canim zaten yine umudum yok cok fazla belirtide yok olan belirti luteal faz adet oncesi donem yani surekli gecirdigimiz seyne kadar yorucu allahim isteyen herkese saglikli bebis nasip etsin
ayni sekilde yumurtlamadan baslayan bel agrisi ve bacaklarima vuran kasik batmalarim oluyor ama umudum yokCanım mesela benim de hiç belirtim yok ve reglimi iki gün var sadece yumurtlamadan sonra artan bel ağrım var başkada hiçbir belirti yok çoğu insan diyor ki benim hiç belirtim yoktu ama hamileydim falan bazısı da öyle belirtiler yazmış akıntım var göğüs hassasiyetin var bel ağrım var kaşık ağrım var var da var yani ben de hiçbiri olmadığı için acaba diyorum değil miyim test de yapmadım açıkçası Hayırlısı olsun hakkımızda
İnşallah canım açıkçası benim de umudum yok sadece kaşık batmalarım son birkaç gündür var onda diyorum acaba regl olacağım diye mi bilmiyorumayni sekilde yumurtlamadan baslayan bel agrisi ve bacaklarima vuran kasik batmalarim oluyor ama umudum yokbekle canim adet gelmezse yap testi en guzeli garantili insallah vardir ama guzel haberlerini bekleyecegimm
Canım her vücut aynı değil hatta birinci hamilek ve ikinci hamilelik bile farklı oluyor belirtileri yani o değişken hormonlarada bağlı biraz beklemek en iyisi vücudunu dinledikçe yalancı belirtiler oluşuyor ben artık adet geçmeden test bile yapmicam kesin karar aldım stres yaptiriyorCanım mesela benim de hiç belirtim yok ve reglimi iki gün var sadece yumurtlamadan sonra artan bel ağrım var başkada hiçbir belirti yok çoğu insan diyor ki benim hiç belirtim yoktu ama hamileydim falan bazısı da öyle belirtiler yazmış akıntım var göğüs hassasiyetin var bel ağrım var kaşık ağrım var var da var yani ben de hiçbiri olmadığı için acaba diyorum değil miyim test de yapmadım açıkçası Hayırlısı olsun hakkımızda
Tabii ki de hep stres yani baska birsey degil gercektenCanım her vücut aynı değil hatta birinci hamilek ve ikinci hamilelik bile farklı oluyor belirtileri yani o değişken hormonlarada bağlı biraz beklemek en iyisi vücudunu dinledikçe yalancı belirtiler oluşuyor ben artık adet geçmeden test bile yapmicam kesin karar aldım stres yaptiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?