- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.237
- 248
Aynen vallaha sanki gelmek için yer arıyormuş gibi geldisanki boşluk olsada hemen kendimi dünyaya atsam diye eşim pek fazla istemiyordu arada birazdaha mi beklesek vs derken pay diye geli verdi, hani derler ya keçinin sevmediği ot burnunun dibinde bitermis o na dondu
Rabbim inşaAllah tez zamanda hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli evlat evlatlar nasip eylesin sanada canım benimmm
Oöf bendeAy ayy bende bekliyorum vallaa
18 gün uyumak hamilelik haberime uyanmak istiyorum
Çokheycanlıııı
Allah razi olsun vallahi .. Aminn .. Cok rahatladim test yapmayim diyorum bati bekleyimBen bizzat kendi annemden örnek vereyim, hep anlatır
Ben ilk çocuğum benden 4 yıl sonra düşük yapmış annem ve bulantıları baş dönmeleri aşermesi hic kesilmemiş devam etmiş ve 1 hafta sonra idrar testi yaptığını pozitif çıktığını söylüyor annem şuan 22 yaşında erkek kardeşim var maşaAllah
Tabiki olabilir verende Rabbim alanda Rabbim
Rabbimin mucizelerine akıl sır ermez
Dilerimki herşey gönlünce olur Rabbim hayırlı evlat evlatlar nasip eyler inşaAllah
İnşaallah hamişsindir kuzumOöf bendeson 6 gün. .
No stres no belirtiii
Aminnnİnşaallah hamişsindir kuzum
Belli olmaz ki oAminnn
Akıntı bile yok gibi suanhayırlısı
Benim 18 gün var
İnşaallah bebişlerimiz gelir kırmızılılar gelmez
Test falan yaptın mı Can'ımBen şuan kırmızının gelmesi için dua ediyorum 40 gün geçti hala tık yok
Kızlar herkese merhaba bişey sorucam ben adetime 9 gün var ve dünden beri kasıklarım o kadar sancılanıyoki yürürken bişey kaldırırken sanki geriliyo kasıklarım sizce bi hastalık olabilirmi kasıklarım ağrıyo bazen bıçak sokuyolarmış gibi oluyo özellikle sağ tarafım solda da bazen oluyor ama sağdaki kadar değil
Test falan yaptın mı Can'ım
İşin en garip yani 2.5 yıldır evliyim 2 yıl korunduk hap ilaç kullanmadım ama
Nisanda çocuk yapmaya karar verdik
İlk denemede ilk ay oldu , şaka gibi hic beklemiyordum dedim heralde 6 7 Ay sonra ancak olur ama oldu şaka gibi geliyor hala
Anladım canım.. Rabbim acil şifalar versin inşaallah..Çoktan yaptırdım malesef idrar yolu enfeksiyonu çıktı ben şimdi sağlığıma kavuşayım diyorumda bebek ne zaman nasip ederse olsun sağlıktan önemlisi yok adetim bi gelse rahatlicam bu şekilde beklemek çok zor sıkıntı veriyo
Amin çok güzel soyledinBelli olmaz ki o
Kimisinde olur kimisinde olmaz
Rabbim ol der oluverir
40 gün mu hiç mi birsey gelmedi ? Canim doktor a git kontrole mutlaka bekleme Allah cc şifa versin hastalıklaraBen şuan kırmızının gelmesi için dua ediyorum 40 gün geçti hala tık yok
Anladım canım.. Rabbim acil şifalar versin inşaallah..
Soğan kürü enfeksiyona çok iyi geliyor dene istersen..
Amin çok güzel soyledin
40 gün mu hiç mi birsey gelmedi ? Canim doktor a git kontrole mutlaka bekleme Allah cc şifa versin hastalıklara
Sıkma canını ama doktor a git mutlaka sor merak ettiklerini bebisler de gelir inş hayırlı zamandaHiç gelmedi galiba enfeksiyon yüzünden böyle oldu yada onun yüzünden bu ay yumurtlayamadım
Amin amin bacım sağolasın
Sıkma canını ama doktor a git mutlaka sor merak ettiklerini bebisler de gelir inş hayırlı zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?