Bata 1 hafta kala yaşadığınız gebelik belirtileriniz nedir?

İnşaallah kuzum benim

Allah razi olsun vallahi .. Aminn .. Cok rahatladim test yapmayim diyorum bati bekleyim

Kızlar herkese merhaba bişey sorucam ben adetime 9 gün var ve dünden beri kasıklarım o kadar sancılanıyoki yürürken bişey kaldırırken sanki geriliyo kasıklarım sizce bi hastalık olabilirmi kasıklarım ağrıyo bazen bıçak sokuyolarmış gibi oluyo özellikle sağ tarafım solda da bazen oluyor ama sağdaki kadar değil

Banada aynısı oldu karnım şişti önce sağ kasığıma sonra sola vurdu belim ağrıdı karnımın ağrısı geçmedi doktora gittim idrar yolu enfeksiyonuymuş adetimde gecikti olamadım hala dikkat et sende ağrın devam ederse mutlaka doktora git idrar testi yaptırdık başka rahatsızlıklarda çıkabiliyo inşallah çıkmaz

Test falan yaptın mı Can'ım

Çoktan yaptırdım malesef idrar yolu enfeksiyonu çıktı ben şimdi sağlığıma kavuşayım diyorumda bebek ne zaman nasip ederse olsun sağlıktan önemlisi yok adetim bi gelse rahatlicam bu şekilde beklemek çok zor sıkıntı veriyo

Canım bazı sorularım var.. sen hangi günler denedin adetinden kaç gün sonra? Ben 7 aydır adetimin 9'u ile 20-22'sine kadar günaşırı denedim hiç denk gelmedi acaba yumurtlama günüm o zamanlar değilmiydi diyorum... İnşaaAllah şu hastalığı atlatayımda ama korkuyorum artık ilişkiye çünkü bu enfeksiyondan dolayı ya nüksederse? Bide diyolarki enfeksiyondan korunmak için ilişkiden sonra hemen tuvaletinizi yapın çünkü içimizde bekledikçe bakteriler ürüyomuş o yüzden hemen tuvaletinizi yapın diyolar diğer yandanda bebek için hemen ilişkiden sonra hemen kalkmayın diyolar bilemiyorum.... senin vaktin gelmişde ALLAH hemen nasip etti İnşaaAllah hayırlısıyla kucağına alırsın

Anladım canım.. Rabbim acil şifalar versin inşaallah..
Soğan kürü enfeksiyona çok iyi geliyor dene istersen..

Anladım canım.. Rabbim acil şifalar versin inşaallah..
Soğan kürü enfeksiyona çok iyi geliyor dene istersen..

Allah razı olsun kardeşim yaptım 2 gün ama şimdi antibiyotik kullandığım için bitmesini bekliyorum bu ilaçda baş ağrısı ve afedersin cırcır yaptı bi halta yaradığı yok internetten sürekli bişeyler araştırıyorum

Amin çok güzel soyledin

40 gün mu hiç mi birsey gelmedi ? Canim doktor a git kontrole mutlaka bekleme Allah cc şifa versin hastalıklara

Hiç gelmedi galiba enfeksiyon yüzünden böyle oldu yada onun yüzünden bu ay yumurtlayamadım
Amin amin bacım sağolasın

Hiç gelmedi galiba enfeksiyon yüzünden böyle oldu yada onun yüzünden bu ay yumurtlayamadım
Amin amin bacım sağolasın
Sıkma canını ama doktor a git mutlaka sor merak ettiklerini bebisler de gelir inş hayırlı zamanda

Sıkma canını ama doktor a git mutlaka sor merak ettiklerini bebisler de gelir inş hayırlı zamanda

İnşallah canım sağol... gittim hemde özele ultrasonla baktı bişey yok dedi sadece eee bişey yoksa niye adet görmüyorum daha gitmicem oraya
Bi sürü para alıyolar ama konuşmaktan acizler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…