Bata 1 hafta kala yaşadığınız gebelik belirtileriniz nedir?

ALLAH razı olsun cansın sen Rabbim sanada ne diliyorsan en hayırlısını versin inşallah ömrünü güzelliklerle donatsın

Rabbim tez zamanda hayırlısı ile sağlıklı evlat evlatlar nasip eylesin sizlerede
Ben hic beklemiyordum bir anda oldu Rabbim sizlerede nasip eylesin inşaAllah

Hahaaayy :)) tamam .. Gecen hafta pazar kimyasal gebelik yasadim .. Simdi benim asiri mide yanmasi ve bulantim var alakasi var midir ki hamile olabilir miyim degilimdir demi bu kadar kisa surede belli mi olur?

Ben bizzat kendi annemden örnek vereyim, hep anlatır
Ben ilk çocuğum benden 4 yıl sonra düşük yapmış annem ve bulantıları baş dönmeleri aşermesi hic kesilmemiş devam etmiş ve 1 hafta sonra idrar testi yaptığını pozitif çıktığını söylüyor annem şuan 22 yaşında erkek kardeşim var maşaAllah
Tabiki olabilir verende Rabbim alanda Rabbim
Rabbimin mucizelerine akıl sır ermez
Dilerimki herşey gönlünce olur Rabbim hayırlı evlat evlatlar nasip eyler inşaAllah

Maşaallah süphanallah
Sizin velet pek aceleciymiş zor beklemiş desene
Bizimkiler naz yapıyor şimdiden

Maşaallah süphanallah
Sizin velet pek aceleciymiş zor beklemiş desene
Bizimkiler naz yapıyor şimdiden

Aynen vallaha sanki gelmek için yer arıyormuş gibi geldi sanki boşluk olsada hemen kendimi dünyaya atsam diye eşim pek fazla istemiyordu arada birazdaha mi beklesek vs derken pay diye geli verdi, hani derler ya keçinin sevmediği ot burnunun dibinde bitermis o na dondu
Rabbim inşaAllah tez zamanda hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli evlat evlatlar nasip eylesin sanada canım benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…