- 6 Mayıs 2016
- 9.198
- 9.095
- 198
Susuz sabunsuz temizlik olmaz ya bu insanlarda neler neler uyduruyor nasıl prf. oluyorlar anlamıyorum
Pislikten hasta olur insan öyle
Temizlik tuvalette önden arkaya bi tek ona katılıyorum devamı uydurmaca boş ver inanma sen onlara canım bildiğin gibi yap
Maydanoza limon sık bol bol ye sıcak suda bekletip suyunu içen var bir sürü yöntemi var .
İyi olursun inşaAllah canım benim
Hastalığı veren Rabbim sifasinida verir inşaAllah
ALLAH razı olsun cansın sen Rabbim sanada ne diliyorsan en hayırlısını versin inşallah ömrünü güzelliklerle donatsın
Maşallah süphanallahTest yaptım sabah ac karnına pozitif çıktı. Rabbim sizlerede nasip eylesin inşaAllah. Şaka gibihala inanamiyorum
Benim 18 gün varKızlar bat a 7 gün var sizin ?geliyor
Amin hayirlisiylaBenim 18 gün var
İnşaallah bebişlerimiz gelir kırmızılılar gelmez
Maşallah süphanallah
Rabbim hayırla kucağına da almayı nasip etsin kuzumbize de dua et olurmu
Öyle Can'ım ya...Amin hayirlisiylabu ay sanmıyorum ben ama nasip. . Senin tam doğurganlık günlerin heralde bol çalış no stres no belirti hersey nasip slogan
İnşaallah Can'ım benimmmmTamam canım benim inşaAllah Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlat evlatlar nasip eylesin sanada canım benim
Herşey gönlünce olsun inşaAllah...
Kaç ay sonra oldu ?Rabbim tez zamanda hayırlısı ile sağlıklı evlat evlatlar nasip eylesin sizlerede
Ben hic beklemiyordum bir anda oldu Rabbim sizlerede nasip eylesin inşaAllah
Amin bekliyorum haberleriniÖyle Can'ım ya...
Yapmıyorum stres inşaallah
Biraz sabırsızlık var o kadarhaklı olarak ama
İnşaallah sonu selamet olsun bu ayımızın
Hahaaayy :)) tamam .. Gecen hafta pazar kimyasal gebelik yasadim .. Simdi benim asiri mide yanmasi ve bulantim var alakasi var midir ki hamile olabilir miyim degilimdir demi bu kadar kisa surede belli mi olur?Tabiki haydi sor sor
Ay ayy bende bekliyorum vallaaAmin bekliyorum haberlerini
Hahaaayy :)) tamam .. Gecen hafta pazar kimyasal gebelik yasadim .. Simdi benim asiri mide yanmasi ve bulantim var alakasi var midir ki hamile olabilir miyim degilimdir demi bu kadar kisa surede belli mi olur?
Kaç ay sonra oldu ?
Maşaallah süphanallahİşin en garip yani 2.5 yıldır evliyim 2 yıl korunduk hap ilaç kullanmadım ama
Nisanda çocuk yapmaya karar verdik
İlk denemede ilk ay oldu , şaka gibi hic beklemiyordum dedim heralde 6 7 Ay sonra ancak olur ama oldu şaka gibi geliyor hala
Maşaallah süphanallah
Sizin velet pek aceleciymişzor beklemiş desene
Bizimkiler naz yapıyor şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?