ikinci çizgi testin kullanma kılavuzunda yazan süreler içinde göründüyse tebrikler :)))
Masallah canm hamilesn:)
Doktora gitmiş miydin geçen ay? Acaba yarın kan testi yaptırıp geçen ay yaşadığını da anlatsan mı belki önlem alırlarEvet 5 dakika bekleyin diyordu zaten 5 dakika sonra gorundu ya gecen ay da erken ogrendim kimyasal oldu o nedenle korkuyorum cok sevinemiyorum Insallah oyledr canim
Herkeste tüm belirtiler olacak diye bir şey yok ki. Zaten çok az kalmış. Umarım güzel haber alırsın ama almazsan da denemeye ve umut etmeye devam.Bende geleyim bari ama hiç olacağını sanmıyorum sadece topiğin biraz kalabalıklaşsın diye geldim :) inşallah herkes hayırlısıyla kavuşsun hasretine :) son üç gün benimde ama hiç bir belirtide Yok
O atmalar bendede oluyr solda canm bu gogs uclarm agrmyr illa agrirsa hamilesn mi oluyr anlamdmBenimde 4 gün var acayip usuyorum kasik ağrım çok az sol.kasigim atmalar var
Yok canm bendede ole oluyor bende yoo tatli canm iatemyr baska sey istyor o ddikkatimi cekti benim:) benm suan tatli yrmm gerekrdi cikolata istemyrm sastm:)Bende öyle bir tatlı isteği vardır ki ona bakacak olursak ben her ay hamile olmalıyım. Resmen aşeririm :)
İnan hamile olmasan ckmaz ben kac kere yaprm bir kere bile ckmadi kuzum senn var hayrli olsn cnm kac gn vardki:)Ya öyle mi diyorsun Insallah canim saglikla :)
Doktora gitmiş miydin geçen ay? Acaba yarın kan testi yaptırıp geçen ay yaşadığını da anlatsan mı belki önlem alırlar
İnan hamile olmasan ckmaz ben kac kere yaprm bir kere bile ckmadi kuzum senn var hayrli olsn cnm kac gn vardki:)
Bence yaen sabahtan yap cnm ben gorsem cglk atar heyecndan durmz ertesi gun yaprdm:)Ay hadi bakalim 3 günüm var
Ben de kimyasal gebelik içim araştırılması gereken bir şey değil diye okumuştum. Ama tekrar edecek diye bir şey de olmayabilir. Ama için rahat edecekse yarın kan testi verip bir doktora gidebilirsin. Ama bekleyeceksen de içini ferah tut bence, geçen ay ne yaşandıysa geride kaldı sonuçta. Bu ay da aynısı olacak diye bir şey yok.Yok gitmedim adete 6 gun kala kan testim pozitifti sonra 2 gun sonra deger dustu gunumde de adet oldum o konuda bir sey yapamiyorlarmis canim dusük sayilmiyormus beklemek lazim sanirim
Yok aksine hiç bir şey çekmiyo cnm insan hissediyor ya ben olmadığından Emin’im senin içinden hiç geçiyor mu bir şey hissediyormusun ?H.g canm vallahi benmde bir hafta var ama belrti yok ne kask ne de brsy tatli cann cekyr mu
Öyle cnm ama ufak tefekte olsa belirtiler oluyo ama ben olmadığını hissediyorum dediğim gibi kalabalık yapmaya geldim :) sizin heyecanınızı paylaşayım dedim :) inşallah bekleyen herkes müjdeli haberi alır hepimiz seviniriz :)Herkeste tüm belirtiler olacak diye bir şey yok ki. Zaten çok az kalmış. Umarım güzel haber alırsın ama almazsan da denemeye ve umut etmeye devam.
Ya canm bilmiyrm korkuyorum bir yildr oldu dedm hep husran hislerme inanamyrm ki canmYok aksine hiç bir şey çekmiyo cnm insan hissediyor ya ben olmadığından Emin’im senin içinden hiç geçiyor mu bir şey hissediyormusun ?
Sormadın mı nerden çıkardın die falan .. inşallah öylesindir cnm :) olmazsa bile biraz sakin tut kendini kafandan atmaya çalış bir sorun yok demi doktora falan gittin mi hiç ?Ya canm bilmiyrm korkuyorum bir yildr oldu dedm hep husran hislerme inanamyrm ki canmis yerndeki kiz bugn dedi sen hamlemsn yoksa dye yedklrmden mi anladi anlamdm ki
Yok tam tersi sakinm takmyrm oncden dkka bir belrtlere bakardm ole deglm canm sorma dun durmadan eksi tatli yedim kiz sasrdi elimde degldi bgnde yemek yedm ama doymadm dedi hamlemsn sen degsklkler var dyeSormadın mı nerden çıkardın die falan .. inşallah öylesindir cnm :) olmazsa bile biraz sakin tut kendini kafandan atmaya çalış bir sorun yok demi doktora falan gittin mi hiç ?
Olabilir cnm inşallah hamilesindir :) hadi bakalım fazla kalmamış adetine ne zaman test yapmayı düşünüyorsun ?Yok tam tersi sakinm takmyrm oncden dkka bir belrtlere bakardm ole deglm canm sorma dun durmadan eksi tatli yedim kiz sasrdi elimde degldi bgnde yemek yedm ama doymadm dedi hamlemsn sen degsklkler var dye
Eger bole tatli canm istemzse yarm uc gune felan cnku benm adet zamanm canm tatli cekr yani istememk gbi durjm yasamm cnm:) ayy ins olmasni cok istyrm bu ay olrsa bebegmle ayni gun dogcaz:)Olabilir cnm inşallah hamilesindir :) hadi bakalım fazla kalmamış adetine ne zaman test yapmayı düşünüyorsun ?
Bende de bir belirti yok canım. Bu olmayacağı anlamına da gelmiyor olacağı anlamına da.haklısın bazen hamile olan insanlar hissettim diyor ama bazıları da hiç belirtim yoktu diyor. Sen bu ay yok ben kalabalık olalım sizin heyecanınızı paylaşacağım diyorsun ya, ben de diyorum ki kendine biraz da gelecek ay için pozitif enerji ve moral depola. Eğer bir sorun yoksa testler filmler normalse herşeyin başı olumlu düşünce bence.Öyle cnm ama ufak tefekte olsa belirtiler oluyo ama ben olmadığını hissediyorum dediğim gibi kalabalık yapmaya geldim :) sizin heyecanınızı paylaşayım dedim :) inşallah bekleyen herkes müjdeli haberi alır hepimiz seviniriz :)
Ya kızlar moralim.cok bozuk.ne diye yaptim bilmiyorum adetime 3 gun var ve erken gebelik testi yaptim idrarda negatif cikti tum semptomlar yalan yani
Ben de kimyasal gebelik içim araştırılması gereken bir şey değil diye okumuştum. Ama tekrar edecek diye bir şey de olmayabilir. Ama için rahat edecekse yarın kan testi verip bir doktora gidebilirsin. Ama bekleyeceksen de içini ferah tut bence, geçen ay ne yaşandıysa geride kaldı sonuçta. Bu ay da aynısı olacak diye bir şey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?