Gebeliğe Hazırlık Bata 10 gün kala

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet 5 dakika bekleyin diyordu zaten 5 dakika sonra gorundu ya gecen ay da erken ogrendim kimyasal oldu o nedenle korkuyorum cok sevinemiyorum Insallah oyledr canim
Doktora gitmiş miydin geçen ay? Acaba yarın kan testi yaptırıp geçen ay yaşadığını da anlatsan mı belki önlem alırlar

Bende geleyim bari ama hiç olacağını sanmıyorum sadece topiğin biraz kalabalıklaşsın diye geldim :) inşallah herkes hayırlısıyla kavuşsun hasretine :) son üç gün benimde ama hiç bir belirtide Yok
Herkeste tüm belirtiler olacak diye bir şey yok ki. Zaten çok az kalmış. Umarım güzel haber alırsın ama almazsan da denemeye ve umut etmeye devam.

Benimde 4 gün var acayip usuyorum kasik ağrım çok az sol.kasigim atmalar var
O atmalar bendede oluyr solda canm bu gogs uclarm agrmyr illa agrirsa hamilesn mi oluyr anlamdm kirpiklere bende cok baktm cann suan yapsk uc dort tanesi yapsk oluyr ama gecen aylrda adet olmstm ben pek sanmyrm ama kirpklern olmasna inanmyrm cnm

Bende öyle bir tatlı isteği vardır ki ona bakacak olursak ben her ay hamile olmalıyım. Resmen aşeririm :)
Yok canm bendede ole oluyor bende yoo tatli canm iatemyr baska sey istyor o ddikkatimi cekti benim:) benm suan tatli yrmm gerekrdi cikolata istemyrm sastm:)

Doktora gitmiş miydin geçen ay? Acaba yarın kan testi yaptırıp geçen ay yaşadığını da anlatsan mı belki önlem alırlar

Yok gitmedim adete 6 gun kala kan testim pozitifti sonra 2 gun sonra deger dustu gunumde de adet oldum o konuda bir sey yapamiyorlarmis canim dusük sayilmiyormus beklemek lazim sanirim

Yok gitmedim adete 6 gun kala kan testim pozitifti sonra 2 gun sonra deger dustu gunumde de adet oldum o konuda bir sey yapamiyorlarmis canim dusük sayilmiyormus beklemek lazim sanirim
Ben de kimyasal gebelik içim araştırılması gereken bir şey değil diye okumuştum. Ama tekrar edecek diye bir şey de olmayabilir. Ama için rahat edecekse yarın kan testi verip bir doktora gidebilirsin. Ama bekleyeceksen de içini ferah tut bence, geçen ay ne yaşandıysa geride kaldı sonuçta. Bu ay da aynısı olacak diye bir şey yok.

Herkeste tüm belirtiler olacak diye bir şey yok ki. Zaten çok az kalmış. Umarım güzel haber alırsın ama almazsan da denemeye ve umut etmeye devam.
Öyle cnm ama ufak tefekte olsa belirtiler oluyo ama ben olmadığını hissediyorum dediğim gibi kalabalık yapmaya geldim :) sizin heyecanınızı paylaşayım dedim :) inşallah bekleyen herkes müjdeli haberi alır hepimiz seviniriz :)

Yok aksine hiç bir şey çekmiyo cnm insan hissediyor ya ben olmadığından Emin’im senin içinden hiç geçiyor mu bir şey hissediyormusun ?
Ya canm bilmiyrm korkuyorum bir yildr oldu dedm hep husran hislerme inanamyrm ki canm is yerndeki kiz bugn dedi sen hamlemsn yoksa dye yedklrmden mi anladi anlamdm ki

Ya canm bilmiyrm korkuyorum bir yildr oldu dedm hep husran hislerme inanamyrm ki canm is yerndeki kiz bugn dedi sen hamlemsn yoksa dye yedklrmden mi anladi anlamdm ki
Sormadın mı nerden çıkardın die falan .. inşallah öylesindir cnm :) olmazsa bile biraz sakin tut kendini kafandan atmaya çalış bir sorun yok demi doktora falan gittin mi hiç ?

Sormadın mı nerden çıkardın die falan .. inşallah öylesindir cnm :) olmazsa bile biraz sakin tut kendini kafandan atmaya çalış bir sorun yok demi doktora falan gittin mi hiç ?
Yok tam tersi sakinm takmyrm oncden dkka bir belrtlere bakardm ole deglm canm sorma dun durmadan eksi tatli yedim kiz sasrdi elimde degldi bgnde yemek yedm ama doymadm dedi hamlemsn sen degsklkler var dye

Yok tam tersi sakinm takmyrm oncden dkka bir belrtlere bakardm ole deglm canm sorma dun durmadan eksi tatli yedim kiz sasrdi elimde degldi bgnde yemek yedm ama doymadm dedi hamlemsn sen degsklkler var dye
Olabilir cnm inşallah hamilesindir :) hadi bakalım fazla kalmamış adetine ne zaman test yapmayı düşünüyorsun ?

Olabilir cnm inşallah hamilesindir :) hadi bakalım fazla kalmamış adetine ne zaman test yapmayı düşünüyorsun ?
Eger bole tatli canm istemzse yarm uc gune felan cnku benm adet zamanm canm tatli cekr yani istememk gbi durjm yasamm cnm:) ayy ins olmasni cok istyrm bu ay olrsa bebegmle ayni gun dogcaz:)

Bende de bir belirti yok canım. Bu olmayacağı anlamına da gelmiyor olacağı anlamına da.haklısın bazen hamile olan insanlar hissettim diyor ama bazıları da hiç belirtim yoktu diyor. Sen bu ay yok ben kalabalık olalım sizin heyecanınızı paylaşacağım diyorsun ya, ben de diyorum ki kendine biraz da gelecek ay için pozitif enerji ve moral depola. Eğer bir sorun yoksa testler filmler normalse herşeyin başı olumlu düşünce bence.

Ya kızlar moralim.cok bozuk.ne diye yaptim bilmiyorum adetime 3 gun var ve erken gebelik testi yaptim idrarda negatif cikti tum semptomlar yalan yani

Benimde tum belirtiler kayboldu, dun 6 gun once yaptim erken gebelik, hicbisey cikmadi. Bugun gene solumda bir agri olustu, adet belirtileri mi acaba?

Öyle tabi kimyasal gebelik cogu kiside oluyor fark edilmiyormus bile ama bilemedim iste erken ogrenmenin sıkıntilari bunlar beklemek lazim ama dayanamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…