Canm zaten yaptm bir daha yapmm ama bence hamilym galiba sence olemi canm agrilarm var adet olckmsm gbi ya canm sen sogan yap soganla arkdsm hamile kaldi cnm:) amin canm ins nasip edr aynn bende sasyrm meslaa smdi arkdsmda hamile bir ben kaldmSenin o akintin en iyi belirti bence :)
Yapma bosver tehlikeli olabilir. Gercekten cocuk icin neler yapiliyormus. Ben inciri hic sevmem, incir kürünü yapmayi dusünüyorum. Allah kimseyi fazla aratmasin, hayirli evlatlar nasip etsin. Artik ben evlenir evlenmez hamile kalana inanmiyorum.. Ovulasyon gunune mi denk geliyorlar sanki :))
çok bilindik bi yöntemAma bizim batlar yaklasti, deseydin bizde denerdik. Internette seker, camasir suyu, vs. Bir suru var ama ben tesebbus etmedim. Hurreminkini merak ettim simdi, nede olsa kadin durmadan dogurmus.. Bu arada bende hic belirti kalmadi, adet belirtisi de yok.. Bende madem ikisi de yok, kocayla ilgilendim :)
benim de 7 gün varSelam kızlar var mı güzel haberleriniz.. benim daha 7 gün var o nedenle haberim yok.
Benm bat cuma canm olmazsm yapxm hemenadet gnu gecmedn yapmk istemyrm nednse hislrme guvenyrm:)Selam kızlar var mı güzel haberleriniz.. benim daha 7 gün var o nedenle haberim yok.
Karnım ağırıyo benim bi de midem yanıyo sürekli bişey yemem gerekiyo bu da yeni çıktıSelam kızlar var mı güzel haberleriniz.. benim daha 7 gün var o nedenle haberim yok.
İnan bende yapamm dedm canm iste kahverngi akntidan snra yaptm bolon gbi brsy degdi o da hamilesn demek oluyrms zatrn birdaha yapmm ahh cocuk icn beler yapyrz kir birde onu hep yapanlr varms ayy ben sookk
Benim de bitmeyen bir açlığım var ama hazirandan beri diyet yapıyordum biraz rotamı şaşırdım sanırım ondan..Karnım ağırıyo benim bi de midem yanıyo sürekli bişey yemem gerekiyo bu da yeni çıktı
hislere güvenmek lazım umarım güzel haberler alırsın.Benm bat cuma canm olmazsm yapxm hemenadet gnu gecmedn yapmk istemyrm nednse hislrme guvenyrm:)
Biz beklemeye devam :)benim de 7 gün var
senin ruh halini senden başkası değiştirmez sonuçta. Umarım yanılırsın diyebilirim sadece.Benim adetim 1 gün gecti ama hislerime guvenmiyorum bence adet olacam bosuna umutlanmak istemiyorum
Kiz gulme ama bole olanlar hamile naberr sen uyu dahabalon gibi bir şey ne tatlış
ay ondan demedim ben de merak edip yaptım da tam tarif ediverKiz gulme ama bole olanlar hamile naberr sen uyu daha
Kiz yazyr iste elini soktgnda ser degl yunusak brsy gelrse hamismssn okudm kiz sayflrn hepsi kadn ole hamlyms:)ay ondan demedim ben de merak edip yaptım da tam tarif ediver
Canm senn gecmez demistn ya uzlme her an adet ilckms gbi agrisida hamilelik arasnda var benmde ole meala gogslrmn yanlrida agryr bende senn fbiymBenim adetim 1 gün gecti ama hislerime guvenmiyorum bence adet olacam bosuna umutlanmak istemiyorum
he o zaman ben de hamileyim inşaallahKiz yazyr iste elini soktgnda ser degl yunusak brsy gelrse hamismssn okudm kiz sayflrn hepsi kadn ole hamlyms:)
Kiz sende denedin mi bole eline yumusak balon gbi birsy geldmi :) ayyckiz hamileyz o zaman:)he o zaman ben de hamileyim inşaallah
Nasibimizde varsa olur canım, soğan Kürünün vesile olacağına inanıyorum yaa inşaallah olur hepimizin
Canm senn gecmez demistn ya uzlme her an adet ilckms gbi agrisida hamilelik arasnda var benmde ole meala gogslrmn yanlrida agryr bende senn fbiym
Kiz sende denedin mi bole eline yumusak balon gbi birsy geldmi :) ayyckiz hamileyz o zaman:)
Cddmsn yani bize hamilemi dyn sende ypsnaa bakalm sende hamismsn canmElinize gelenn serviks :) serviks yumusar ordan anlarlarmis eskiler
Cddmsn yani bize hamilemi dyn sende ypsnaa bakalm sende hamismsn canm
Denedim canım o balon benim de elime geldi :) inşaallah canım benim yaKiz sende denedin mi bole eline yumusak balon gbi birsy geldmi :) ayyckiz hamileyz o zaman:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?