Gebeliğe Hazırlık Bata 10 gün kala

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canm zaten yaptm bir daha yapmm ama bence hamilym galiba sence olemi canm agrilarm var adet olckmsm gbi ya canm sen sogan yap soganla arkdsm hamile kaldi cnm:) amin canm ins nasip edr aynn bende sasyrm meslaa smdi arkdsmda hamile bir ben kaldm

çok bilindik bi yöntem

Selam kızlar var mı güzel haberleriniz.. benim daha 7 gün var o nedenle haberim yok.

İnan bende yapamm dedm canm iste kahverngi akntidan snra yaptm bolon gbi brsy degdi o da hamilesn demek oluyrms zatrn birdaha yapmm ahh cocuk icn beler yapyrz kir birde onu hep yapanlr varms ayy ben sookk

balon gibi bir şey ne tatlış

Karnım ağırıyo benim bi de midem yanıyo sürekli bişey yemem gerekiyo bu da yeni çıktı
Benim de bitmeyen bir açlığım var ama hazirandan beri diyet yapıyordum biraz rotamı şaşırdım sanırım ondan..
Benm bat cuma canm olmazsm yapxm hemenadet gnu gecmedn yapmk istemyrm nednse hislrme guvenyrm:)
hislere güvenmek lazım umarım güzel haberler alırsın.
benim de 7 gün var
Biz beklemeye devam :)
Benim adetim 1 gün gecti ama hislerime guvenmiyorum bence adet olacam bosuna umutlanmak istemiyorum
senin ruh halini senden başkası değiştirmez sonuçta. Umarım yanılırsın diyebilirim sadece.

Benim adetim 1 gün gecti ama hislerime guvenmiyorum bence adet olacam bosuna umutlanmak istemiyorum
Canm senn gecmez demistn ya uzlme her an adet ilckms gbi agrisida hamilelik arasnda var benmde ole meala gogslrmn yanlrida agryr bende senn fbiym

Kiz yazyr iste elini soktgnda ser degl yunusak brsy gelrse hamismssn okudm kiz sayflrn hepsi kadn ole hamlyms:)
he o zaman ben de hamileyim inşaallah

Nasibimizde varsa olur canım, soğan Kürünün vesile olacağına inanıyorum yaa inşaallah olur hepimizin

he o zaman ben de hamileyim inşaallah

Nasibimizde varsa olur canım, soğan Kürünün vesile olacağına inanıyorum yaa inşaallah olur hepimizin
Kiz sende denedin mi bole eline yumusak balon gbi birsy geldmi :) ayyckiz hamileyz o zaman:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…