Selam kızlar napim ben de beklemedeyim geçmiyor zaman :ss
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam kızlar napim ben de beklemedeyim geçmiyor zaman :ss
InsaLALAH belirtin olmadan hamile kalanlardan olursun bu ay da bizlere de umut olursun aminnn. Test yapınca muhakakk sonucunu yaz kuzumBen yapamadim test kizlar yarin ilk idrarla yapayim bende de hic belirti yok ve bu beni korkutuyor kizlar
Aynen benimde bugün biterse kaldı 2 gün hiç belirti yok sıfır elde var sıfır hahaHiçbir belirti yok bugün de
İyi uykular canım insalah bebisin her zaman seninle olur bugün de bitti bak 2 günün daha olmadın hayırlısı olsun dualarımız seninle bizide bekletme sabah ilk idrarla yap Bize de haber ver meraklandırdin bizi bugün baya :)Kizlar ben yatiyorum her ihtimale karsi varsa tutunmasi kolay olsun diye kasiklarimda ve gobegimde hafif agri oluyor kizlar dua edin ne olur
Lla bende olecem meraktan canim ama ne bileyim simdi cikmaz falan uzulurum ondan biraz daha beklemmek istedim cok opuyorum seniİyi uykular canım insalah bebisin her zaman seninle olur bugün de bitti bak 2 günün daha olmadın hayırlısı olsun dualarımız seninle bizide bekletme sabah ilk idrarla yap Bize de haber ver meraklandırdin bizi bugün baya :)
Bende yarın yapcam :)) birde şimdi bugün özelikle 1 saatir kasik da ağrılar oluyor sağ sol hafif hafif kaç gündür böyle birşey yoktuBen de yarın sabah bi test yapayım diyorum bi deniyim şansımı bekleyemicem daha fazla :dd
Cok Çok geçmiş olsunVe adet olmus bulunmaktayim![]()
Üzülme canım artık umutlar diğer aya inşallahKizlar ben simdi test yaptim koca bir tek cizgi
Bu ay olur inşallah canımHayırlı sabahlar hanımlar günaydınlar ben 22 ocakta evlendim ve hemen çocuk düşünüyorduk ilk çocuk hayırlısıyla bir olsun ikincisinde planlama yaparız fiye düşündüm ve gece gündüz defalarca çalışmada bulunduk yeterki çocuk olsun diye ama bir ise yaramadı 1 hafta sonra yani 28 inde adet oldum şubat ayında da 3 hafta boyunca çalışmalara devam ettik bu ay olsun diye ama şubatın 24 ünde yine adet oldum suan mart ayı içerisindeyiz heyecanlıyım ama bir yandanda ya yine olmazsa korkusu var heyecandan kaç kere üst uste testltestler yaptım ama yok yine olumsuzdu sonrada adet olunca bir daha da yapmadım mart ayı nasıl olacak görelim bakalım![]()
![]()
Amin canım hayırlısıyla inşallahBu ay olur inşallah canım