Bat'a 10 gün ve civarı kalanlar :)

Hadi ya bende akinti falan kesildi tutmadi galiba ya :KK42:
Yok canım öyle deme akintiyla alakası yoktur benimde adete yakın olur ama bu sefer yumurta gününden beri var hiç kesilmeden akıntı iç çamaşırım hep ıslak bugün gittim geldim daha çok gelmiş inşallah belirtidir başka birşey hissetmiyorum çünkü birde yüzümde sivilce çıkardi oda çıkmadı bir hafta önceden çıkardı hemen kafam karıştı

Aynen bende de akinti olmadigi icin aci oluyor bazen yarin gorecez bakalim offf ins vardir ya hic belirti yok ama bilemedim bende

Degisik bir his var icimde ama susturuyorum bide karnimin altinda arada tatli bir agri giriyor bir sag bir sol kasikta cokkkk nadir agri hissediyorum tabi bunlari hep bastiriyorum yok oyle bisey diye anlayacagin garip duygular icindeyim ins vermistir rabbim

Kızlar ben gece sol kasığımda bir batmayla uyandım o kadar çok acıdı ki uykumdan uyandırdı sol bacağım da kasıldı bu bir belirti mi ümitlenmeli miyim :ss

Elimde test yok canim simdi esime desem nobetci eczana bulalim umutlanacak telas yapacak sonra onu hayal kirikligina ugratmak istemiyorum gelmezse yarin okul donusu alirim bi test

Back
X