Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım öyle deme akintiyla alakası yoktur benimde adete yakın olur ama bu sefer yumurta gününden beri var hiç kesilmeden akıntı iç çamaşırım hep ıslak bugün gittim geldim daha çok gelmiş inşallah belirtidir başka birşey hissetmiyorum çünkü birde yüzümde sivilce çıkardi oda çıkmadı bir hafta önceden çıkardı hemen kafam karıştıHadi ya bende akinti falan kesildi tutmadi galiba ya![]()
İnşallah hamilesindir canım uyku halsizlik belirtiler den biridir kişiden kişiye değişiyor tabi hepimiz hamileyizdir yaHafif karın ağrım var bi de
İnşallah canım ben dayanamicam pazartesi ilk testimi yapıcamİnşallah hamilesindir canım uyku halsizlik belirtiler den biridir kişiden kişiye değişiyor tabi hepimiz hamileyizdir ya
Canım adete yakın kuruluk oluyor bende yok hiç akıntı hatta ilişki sırasında acı oluyor bu yüzden.Hadi ya bende akinti falan kesildi tutmadi galiba ya![]()
Hayırlısı canım ya ben de hamile gibi hissediyordum kendimi ama artık dünden beri hissetmiyorum pek sanırım değilimAynen bende de akinti olmadigi icin aci oluyor bazen yarin gorecez bakalim offf ins vardir ya hic belirti yok ama bilemedim bende
Aynen canım inşallah yarını tamamen atlatirsinVeee 5 mart hadi bakalim hayirlisi
Naptın canım testi inşallah bir müjde verirsin bugün bizeAynen canım inşallah yarını tamamen atlatirsin
Test yapsana canım tam da bat gününVeee 5 mart hadi bakalim hayirlisi
Ben daha adet olmadim kizlar hic bir belirtide yok bas agrim var birazTest yapsana canım tam da bat günün
Ins belirtidir canimKızlar ben gece sol kasığımda bir batmayla uyandım o kadar çok acıdı ki uykumdan uyandırdı sol bacağım da kasıldı bu bir belirti mi ümitlenmeli miyim :ss