Aynen canım ya burda bu süreçleri birileriyle konuşmak ne kadar da güzelmiş çünkü zaten kocam da bıkmıştı artık benim hamilelik sohbetlerimden :ddSizi çok seviyorum içimden geldi hahaha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım ya burda bu süreçleri birileriyle konuşmak ne kadar da güzelmiş çünkü zaten kocam da bıkmıştı artık benim hamilelik sohbetlerimden :ddSizi çok seviyorum içimden geldi hahaha
Yemin ederim al benden de o kdr bende burayı 2 ay oldu açtım hahaa buraya yazıyorum konuşuyorum:)) ona anlatmıyorum artık hahaha kurtuldu bendenAynen canım ya burda bu süreçleri birileriyle konuşmak ne kadar da güzelmiş çünkü zaten kocam da bıkmıştı artık benim hamilelik sohbetlerimden :dd
Canım pazar yap bak pahalı zaten o test bildiğim kadsrıyla daha garanti olsunSabah ilk idrarla yaparım :)) dua edin bana sabah hahaha inşallah boşa gitmez test erken gebelik testi
Canım her hamilelik kendine özel herkeste aynı gün sonuç verecek diye bir şey yokAy o zaman benim yokmudur yani ben okuldan geldikten sonra yaptim ama cizgiden eser yoktu tuhh ya yarin alsam mi bi tane disari cikmaya usenmezsem
İnşallah canımBende 24 gunde bir oluyorum yumurtlama 9. Gunde oldugunu dusunuyorum ama bu ay 2 defa gorunce umutlanmistim ins gec dollenme olmustur ya
Tamam canım yarında beklerim o zaman pazar yaparım :)Canım pazar yap bak pahalı zaten o test bildiğim kadsrıyla daha garanti olsun
İnşallah canım tek isteyimiz bu zatenIns gerek kalmaz canim diger ay hamileligimizi konusalim
Benimde hayalim 3 çocuk ama daha 1 tane bile yokBurasi gerçekten terapi gibi kızlar.hepinkzi çok seviyorum.ben eğer bu ay hamile kalmazsam tekrar denemicez.eşim pek istemiyor 3.cocugu.Şimdilik erteleyelim sonra tekrar düşünürüz dedi.
Olur inşallah canım.benim iki oğlumun arasında 21 ay var.Peşi peşine oldu.oglum bir yaşındayken hamile kalmıştım.yorucu bire süreçti benim için.o yüzden eşim pek istemiyor şimdi.yenile rahata kavuştuk biraz dinlenelim diyor.cocuklarim 6 ve 4.5yasindalarBenimde hayalim 3 çocuk ama daha 1 tane bile yok![]()
Evet çocuk büyütmek gerçekten zor :))) yorucu olcak doğdukları zaman hayırlısı olsun hepimiz iicnOlur inşallah canım.benim iki oğlumun arasında 21 ay var.Peşi peşine oldu.oglum bir yaşındayken hamile kalmıştım.yorucu bire süreçti benim için.o yüzden eşim pek istemiyor şimdi.yenile rahata kavuştuk biraz dinlenelim diyor.cocuklarim 6 ve 4.5yasindalar
Naptın canım merak ettim yaptın mı testiEvet çocuk büyütmek gerçekten zor :))) yorucu olcak doğdukları zaman hayırlısı olsun hepimiz iicn
Yok yapmadım bugün falan da bitsinde :))Naptın canım merak ettim yaptın mı testi
Iyiyim sen nasilsin valla bende bi belirti yok normalde adete bir gun kala banyo yapinca adet sancilarim falan olurdu hatta vucut rahatladigi icin adet olacagimi hissediyordum bugun banyo yaptim hicbir belirti olmadi bide kizlar normalde adetten once vucut hassas olur ya agda falan yapinca cokkkk canim acirdi bugun hic aci hissetmedim