Bat'a 10 gün ve civarı kalanlar :)

Aynen canım ya burda bu süreçleri birileriyle konuşmak ne kadar da güzelmiş çünkü zaten kocam da bıkmıştı artık benim hamilelik sohbetlerimden :dd
Yemin ederim al benden de o kdr bende burayı 2 ay oldu açtım hahaa buraya yazıyorum konuşuyorum:)) ona anlatmıyorum artık hahaha kurtuldu benden

Bende 24 gunde bir oluyorum yumurtlama 12 veya 13.Gunde oldugunu dusunuyorum ama bu ay 2 defa gorunce umutlanmistim ins gec dollenme olmustur ya

Burasi gerçekten terapi gibi kızlar.hepinkzi çok seviyorum.ben eğer bu ay hamile kalmazsam tekrar denemicez.eşim pek istemiyor 3.cocugu.Şimdilik erteleyelim sonra tekrar düşünürüz dedi.

Benimde hayalim 3 çocuk ama daha 1 tane bile yok:KK43:
Olur inşallah canım.benim iki oğlumun arasında 21 ay var.Peşi peşine oldu.oglum bir yaşındayken hamile kalmıştım.yorucu bire süreçti benim için.o yüzden eşim pek istemiyor şimdi.yenile rahata kavuştuk biraz dinlenelim diyor.cocuklarim 6 ve 4.5yasindalar

Olur inşallah canım.benim iki oğlumun arasında 21 ay var.Peşi peşine oldu.oglum bir yaşındayken hamile kalmıştım.yorucu bire süreçti benim için.o yüzden eşim pek istemiyor şimdi.yenile rahata kavuştuk biraz dinlenelim diyor.cocuklarim 6 ve 4.5yasindalar
Evet çocuk büyütmek gerçekten zor :))) yorucu olcak doğdukları zaman hayırlısı olsun hepimiz iicn

Iyiyim sen nasilsin valla bende bi belirti yok normalde adete bir gun kala banyo yapinca adet sancilarim falan olurdu hatta vucut rahatladigi icin adet olacagimi hissediyordum bugun banyo yaptim hicbir belirti olmadi bide kizlar normalde adetten once vucut hassas olur ya agda falan yapinca cokkkk canim acirdi bugun hic aci hissetmedim

Iyiyim sen nasilsin valla bende bi belirti yok normalde adete bir gun kala banyo yapinca adet sancilarim falan olurdu hatta vucut rahatladigi icin adet olacagimi hissediyordum bugun banyo yaptim hicbir belirti olmadi bide kizlar normalde adetten once vucut hassas olur ya agda falan yapinca cokkkk canim acirdi bugun hic aci hissetmedim

Bende ıyiym gezdim bugün avm falab gittim alışveriş yaptım geldim akintim çok fazla olmaya başladı bugün yine anlamadım nden böyle oldu

Merhaba kızlar : ) Bende de akıntı yok hiç yalnız bugün kendimi acayip yorgun halsiz hissediyorum bi de uykulu gözlerim kapanıyo sürekli kabızlık da devam ediyor :d

Back
X