- 6 Kasım 2016
- 634
- 382
- 103
- 35
Sonuç nedir?Bende erken gebelik testi aldım hahaha bu ay neden se merak edesim geldi :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sonuç nedir?Bende erken gebelik testi aldım hahaha bu ay neden se merak edesim geldi :))
Hmm anladım canım inşallah olur bu ay1 seneyi geçti herhangi bir sorun yok ama olmadı.
Yumurtaların gelişimi kontrollü yapmak için klomen kullandım.
Yapmadım daha yarın yapcam :) 5 gun kalıyor yarınSonuç nedir?
İnşallah güzl haberler olur :)Yapmadım daha yarın yapcam :) 5 gun kalıyor yarın
6 ay olduİnşallah güzl haberler olur :)
Ne kadar zamandır istiyorsunuz ?
Hadi inşallah hayırlısıyla :)6 ay oldu
Hadi inşallah hayırlısıyla :)
Sende mi dayanammadin benim gibi ins coft cozgi cikar sende hadi bakalimdüşük yaptım aralıkta ondan sonra daha çok üstüne düştüm üzüldüm diye gerçi bu ay başladım ocakta yapmadım ilk adet mi görmek için düzenli gelcek mi diye şimdi bu ay bakalım hayırlısı
Ayy inşallah yarın yapcam veya diğer gün bakalımSende mi dayanammadin benim gibi ins coft cozgi cikar sende hadi bakalim
Canım bu erken testler ne kadar önceden sonuç veriyor bi de güvenilir midir kesin sonuç veriyorlar mıAyy inşallah yarın yapcam veya diğer gün bakalım
evet.. işte 2 gün sonra olmam lazım manasında yazdım :)Seninde 5 mart degilmiydi yarin son iste ikimizinde
evet.. işte 2 gün sonra olmam lazım manasında yazdım :)Seninde 5 mart degilmiydi yarin son iste ikimizinde
Kesin belirti bende de olmustuBende akıntı git git gide her gün çoğalmaya başlıyor kızlar acaba diyorum kafamda delir sorular hahaha birde afedersiniz wc gittim kabız olmuşum buda bir belirti demi hahaha