Bat'a 10 gün ve civarı kalanlar :)

Bak ben de bir silik beyaz çizginin peşine düştüm :KK43: hayırlısı olsun hepimiz için de
Amin canım YÜCE RABBİM hayırlısıyla ne zaman verirse o zaman versin hayırlısını versin amin üzülme sende nolur bende de çıkacak gibi oluyordu ikinci çizgi ama olmuyordu saatlerce beklettigimm zaman olmuştu belki sonradan ikinci çizgi de olur diye ama olmadı ışte olsun hayırlısıyla bekleyelim canım hayırlısı diyip çalışmalara devam edelim bakalim

Benim de bata 3 gün var sabah test yaptım ikinci çizgi beyaz çıktı ne demekse bu anlamadım
Belli oluyor mu beyaz çizgi hemen 5 dakika iicnde mi çıktı belki daha gününe var o yüzden çıkmadı 2 çı çizgi birde günün geçerse yap bakalım

Ins sizde vardir kizlar benim ki husran oldu acaba gene kimyasal mi oldu ki onuda bilemiyorum boyle camur gibi geliyor ve o kadar agriliydi ki okulda oldum oldum dirildim agridan

Bilmiyorum ki canim camur gibi geliyor suan kapkara oldu ped elime kan pihtisi geldi ama genede bi tuaf bakalim hayirlisi ins sizde vardir

Bilmiyorum ki canim camur gibi geliyor suan kapkara oldu ped elime kan pihtisi geldi ama genede bi tuaf bakalim hayirlisi ins sizde vardir
Benim de geçen ay çamur gibi geldi ama korunuyorduk biz yani düşükten değildi bizimki ben de üstüne düşmedim hani eski aylardan kalan kanlar temizleniyordur diye düşündüm

Back
X