Bata 2 gün kala erken gebelik testim

Ben de açtım tahlil verirken de yarın çıkacakmış benim sonuç üff nasıl beklicem ben yarına kadar

Vallahi tebrik ederim cok sevindim sizin adiniza. Inanin ben de 3 ay dogum kontrol hapi kullanmistim. Biraktigimdan aydan beri hamile kalmaya calisiyorum bu ay 8 ay oldu bata 4 gün kaldi. Lutfen dua eder misin biz de tadalim o duyguyu insaALLAH

Vallahi tebrik ederim cok sevindim sizin adiniza. Inanin ben de 3 ay dogum kontrol hapi kullanmistim. Biraktigimdan aydan beri hamile kalmaya calisiyorum bu ay 8 ay oldu bata 4 gün kaldi. Lutfen dua eder misin biz de tadalim o duyguyu insaALLAH
Canım bunun hapla bir ilgisi yok kafandan o düşünceyi at lütfen bana doktorum haptan sonra hamile kalabilirsin o kısırlığa yol açmaz dedi sadece hapı bıraktıktan sonra 3 ay prezervatifle korun dedi haptan sonraki ilk yumurtalar kaliteli olmuyor düşük yapabiliyor diye biz de öyle korunduk korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım inşallah sen de bir an evvel yaşarsın bu duyguyu bana da dua edin ki sağlıklı bi gebeliğim olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…