- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 38
ye ye canım ac durma yaz buraya sonucuuuKızlar açımmmm o zaman yemek yiyeyim ben. Bir doyamadım aahahh
Yok canım aç tok farketmez kan tahlili icinKızlar kan vercemde bugün tok karnınada çıkar diğmi ya.Annem açkarnına olmanlazım diyor.
bı bız kaldık heYok canım aç tok farketmez kan tahlili icin
Yedim canımye ye canım ac durma yaz buraya sonucuuu
Yarın sabaha randevu aldım ben canım.kan tahlili vercem.ins.bebis vardır ikimizde debı bız kaldık hete bole beklcz batı :))
İnşallah canım sen de mi bugün verdin kanYarın sabaha randevu aldım ben canım.kan tahlili vercem.ins.bebis vardır ikimizde de
Beklemesi de güzel kız :d çok heyecanlı :d yarına kadar beklicem kan sonucu içinbı bız kaldık hete bole beklcz batı :))
Sağ olasın canım bebişlerimizi ssğlıkla kucağımıza alırız inşallah : )hamilesin cnm ama kan testi yaptır hemen şimdiden gözün aydın :)
İ
İnşallah canım sen de mi bugün verdin kan
ınsallah canım senın kesın vardrda bende umut sıfırYarın sabaha randevu aldım ben canım.kan tahlili vercem.ins.bebis vardır ikimizde de
e dogru kuzum alıstk zaten beklemeye gec olsun saglıklı olsun dıyıp avutuyrm kendımıBeklemesi de güzel kız :d çok heyecanlı :d yarına kadar beklicem kan sonucu için
İnşallah hamileyizdir canım çizgiyi gmrdüğümden beri yüzümdeki gülümseme daha geçmedi Allahım boşa çıkarmaz inşallahYok canim yarın sabah verecem inş.kan
Belirtin var mı canımİnşallah hamileyizdir canım çizgiyi gmrdüğümden beri yüzümdeki gülümseme daha geçmedi Allahım boşa çıkarmaz inşallah
Canm senn ki tutmus hamilesin baksana erkenden ckms kanda verirsen ckar hayrlisi olsun :)Biraz silik çıktı ama açık pembe umutlanmalı mıyım artık dünkü gri çizgiden sonra herkes her testte öyle çıkıyor o onun yeri falan diyip moralimi bozmuştu artık kesin hamile miyimdir çok heyecanlıyım :ddEki Görüntüle 1963915 Eki Görüntüle 1963915
Vallahi tebrik ederim cok sevindim sizin adiniza. Inanin ben de 3 ay dogum kontrol hapi kullanmistim. Biraktigimdan aydan beri hamile kalmaya calisiyorum bu ay 8 ay oldu bata 4 gün kaldi. Lutfen dua eder misin biz de tadalim o duyguyu insaALLAHAdetten sonra 2 günde bir ilişkiyi girdik onun dışında bi şey yapmadım :dd ovulasyon testi de kullanmadım mesela ben bi de 10 ay doğum kontrol hapı kullanmıştım 3 ay da prezervatifle korunduk onu bırakır bırakmaz hamile kaldım yani inşallan hamileyimdir :dd bi de şunu da demişlerdi doğum kontrol hapı kullananların bi sene çocuğu olmuyo :dd
Kan verdim canım sonuç yarın çıkacakmışCanm senn ki tutmus hamilesin baksana erkenden ckms kanda verirsen ckar hayrlisi olsun :)
Canım bunun hapla bir ilgisi yok kafandan o düşünceyi at lütfen bana doktorum haptan sonra hamile kalabilirsin o kısırlığa yol açmaz dedi sadece hapı bıraktıktan sonra 3 ay prezervatifle korun dedi haptan sonraki ilk yumurtalar kaliteli olmuyor düşük yapabiliyor diye biz de öyle korunduk korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım inşallah sen de bir an evvel yaşarsın bu duyguyu bana da dua edin ki sağlıklı bi gebeliğim olsun inşallahVallahi tebrik ederim cok sevindim sizin adiniza. Inanin ben de 3 ay dogum kontrol hapi kullanmistim. Biraktigimdan aydan beri hamile kalmaya calisiyorum bu ay 8 ay oldu bata 4 gün kaldi. Lutfen dua eder misin biz de tadalim o duyguyu insaALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?