- 8 Aralık 2016
- 8.309
- 5.625
- 198
- 38
kısmet canım ınsallah bı gun olurÖyle deme canım sana da nasip olacak inşallah bir gün
Senin de hayırlı olsun canım sağ olhayırlısı olsun pazar günü benimde böyleydi bugün kan sonucum 341,1 çıktı
Yaa canım benim çok sevindim inanBiraz silik çıktı ama açık pembe umutlanmalı mıyım artık dünkü gri çizgiden sonra herkes her testte öyle çıkıyor o onun yeri falan diyip moralimi bozmuştu artık kesin hamile miyimdir çok heyecanlıyım :ddEki Görüntüle 1963915 Eki Görüntüle 1963915
Teşekkür ederim canım Allahım sizlere de nasip eder inşallah çok dua edicem sizler için deYaa canım benim çok sevindim inan
Daha yeni görüyorum bu paylaşımını çok sevindim çok yani bildiğin hamilesin gözün aydın canım çok mutlu oldum senin adına
Sağol canım inşallahTeşekkür ederim canım Allahım sizlere de nasip eder inşallah çok dua edicem sizler için de
canım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin inş
Maasallah canım darısı bana inşallahhayırlısı olsun pazar günü benimde böyleydi bugün kan sonucum 341,1 çıktı
Çok sağol canım darısı başınacanım çok sevindim hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin inş
Tebrik ederim canım 2 oğlun var heralde acaba yaşları kaç benimde 6 ve 4 yaşında oğlum var bu ay korunmayi bıraktık bi kızım olsun istiyorum hayirlisiyla siz kız olsun diye özel bişey yaptinizmi acaba
Tesekkur ederim,benimkiler de 6 ve 4 yaşlarında.aralarinda 1 yaş 9 ay var.Kız olması için duadan başka özel birşey yapmadık inanin.Duanın gücüne inanıyoruzTebrik ederim canım 2 oğlun var heralde acaba yaşları kaç benimde 6 ve 4 yaşında oğlum var bu ay korunmayi bıraktık bi kızım olsun istiyorum hayirlisiyla siz kız olsun diye özel bişey yaptinizmi acaba
Canım ben de bugün netten baktım sonucuma.gidip almadım.fis kesiyorlar ya o fisin üzerinde oluyor numara.Kızlar ya sağlık ocağında kan vermiştim ben bugün netten baktım öğrenebiliyormuş sonuç ama barkod numarası istiyor bana öyle bir numara vermemişlerdi ki :ss yarını beklicem mecbur
Hayırlı olsun..sizin adınıza çok sevindim.tüm mesajları okudum..rabbim tamamına erdirsin inşallah.şu an ben bile bu kadar heyecanlanp yarın bi an once gelsin istiyorsam seni düşünemiyorum bile.cook güzel yaa inşallah en kisa zamanda bende görürüm bu çift çizgiyiBiraz silik çıktı ama açık pembe umutlanmalı mıyım artık dünkü gri çizgiden sonra herkes her testte öyle çıkıyor o onun yeri falan diyip moralimi bozmuştu artık kesin hamile miyimdir çok heyecanlıyım :ddEki Görüntüle 1963915 Eki Görüntüle 1963915
Şu an ulaşmam mümkün değil bilseydim test tüplerinin üstünde yazıyordu sanırım ordan fotosunu çekerdim bi da kan verirsem öyle yapıcam ya da direk doktordan isticem barkod numarasını ben sağlık ocağında yaptırdığım için nette öğrenebileceğimi bilmiyodumCanım ben de bugün netten baktım sonucuma.gidip almadım.fis kesiyorlar ya o fisin üzerinde oluyor numara.
Canım hangi hastaneye gönderdiklerini biliyorsan o hastanede daha önce laboratuarda kan idrar vermişsen onların barkod koduyla da bakabilirsin atmamissan
.sisteme girdiğin zaman tüm kan tahlillerin çıkıyor.ben 2007 yılının bile sonucunu gördüm bugün
Çook teşekkür ederim ne kadar içten yazmışsınız Allahım inşallah size de nasip eder dua edeceğim her isteyen içinHayırlı olsun..sizin adınıza çok sevindim.tüm mesajları okudum..rabbim tamamına erdirsin inşallah.şu an ben bile bu kadar heyecanlanp yarın bi an once gelsin istiyorsam seni düşünemiyorum bile.cook güzel yaa inşallah en kisa zamanda bende görürüm bu çift çizgiyi
Cook teşekkür..yarın mutlaka haber verin.gerçekten heyecanla bekleyecemÇook teşekkür ederim ne kadar içten yazmışsınız Allahım inşallah size de nasip eder dua edeceğim her isteyen için
Canım aynı benimki gibi işte Benimkide böyleydi,pozitiff işte:))Biraz silik çıktı ama açık pembe umutlanmalı mıyım artık dünkü gri çizgiden sonra herkes her testte öyle çıkıyor o onun yeri falan diyip moralimi bozmuştu artık kesin hamile miyimdir çok heyecanlıyım :ddEki Görüntüle 1963915 Eki Görüntüle 1963915
İnşallah ikimizinde kız bebeği olur canım hayirlisiylaTesekkur ederim,benimkiler de 6 ve 4 yaşlarında.aralarinda 1 yaş 9 ay var.Kız olması için duadan başka özel birşey yapmadık inanin.Duanın gücüne inanıyoruz
ben aksam yıne test yaptım evde var dıye dürtüyo benı yıne negatıf bu ayda olmadıÇook teşekkür ederim ne kadar içten yazmışsınız Allahım inşallah size de nasip eder dua edeceğim her isteyen için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?