Elle tutulur bi belirtim olmadı sadece iştahım çok açık ve ani hareketlerde hafif kasık batması tarzında, kabız oldum bi de 5 gündür falan geçmedi :dd ha bi de cumartesi günü kendimi çok garip yorgun ve halsiz hissettim o gün içime doğmuştu en çok belirtiyi bugün yaşıyorum sabahtan beri karnım ağrıyor bi de bacaklarım ağrıyor adet olacakmışım gibiBelirtin var mı canım
Benim de kesin değil canım.sadece dünkü test umutlandirdi beni.yarin inş. Kanda ogrenirsem mutlu olacagimınsallah canım senın kesın vardrda bende umut sıfır
Gayet normal canım.ben iki haftadır yaşıyorum o ağrıları malesef.Karnım çok ağrıyor yalnız bu normal midir korkuyorum düşük falan olcak diye
ınsallah canımBenim de kesin değil canım.sadece dünkü test umutlandirdi beni.yarin inş. Kanda ogrenirsem mutlu olacagim
Hadii hayırlı olsun kan sonucuda yüksek çıkar inşallah :)Elle tutulur bi belirtim olmadı sadece iştahım çok açık ve ani hareketlerde hafif kasık batması tarzında, kabız oldum bi de 5 gündür falan geçmedi :dd ha bi de cumartesi günü kendimi çok garip yorgun ve halsiz hissettim o gün içime doğmuştu en çok belirtiyi bugün yaşıyorum sabahtan beri karnım ağrıyor bi de bacaklarım ağrıyor adet olacakmışım gibi
o agrılar normal canım rahım buyuyo.bıde adet gunu falan daha belırgn olur bunye alısık adet belırtılerı gosterır.Karnım çok ağrıyor yalnız bu normal midir korkuyorum düşük falan olcak diye
Akıntı var mı canımKarnım çok ağrıyor yalnız bu normal midir korkuyorum düşük falan olcak diye
Yok hiç akıntım yok sadece dün biraz akıntım oldu bir damla kadar da pembe kan bulaştı peçeteye bugün hiç yok akıntımAkıntı var mı canım
İnşallah ondandır canım kan sonucum da çıksaydı bi dua edin bana yüksek yüksek çıksın inşallah :do agrılar normal canım rahım buyuyo.bıde adet gunu falan daha belırgn olur bunye alısık adet belırtılerı gosterır.
Benim de bayadır hafif hafif vardı bugün sabahtan beri geçmediGayet normal canım.ben iki haftadır yaşıyorum o ağrıları malesef.
Hayırlı olsun canım hamilesin inşallah çok sevindimBiraz silik çıktı ama açık pembe umutlanmalı mıyım artık dünkü gri çizgiden sonra herkes her testte öyle çıkıyor o onun yeri falan diyip moralimi bozmuştu artık kesin hamile miyimdir çok heyecanlıyım :ddEki Görüntüle 1963915 Eki Görüntüle 1963915
insallah canim hic sikinti yapma onemli olan iki kati artmasi ilk degere takilma.hayirlisiyla olcak hepsi.allah saglikla kucgana almayi nasip etsinİnşallah ondandır canım kan sonucum da çıksaydı bi dua edin bana yüksek yüksek çıksın inşallah :d
gordum canım yazdm hatta dıger topıkte hayırlısı olsuun sevındım cok.ayy bı ben kaldım ben umutsuz vaka.hıcte kalamıyckmsıım gıbı gelıyo
Maaşallah canım ne kadar çabuk öğrendin ben de bi öğrenebilseydim keşke
Öyle deme canım sana da nasip olacak inşallah bir güngordum canım yazdm hatta dıger topıkte hayırlısı olsuun sevındım cok.ayy bı ben kaldım ben umutsuz vaka.hıcte kalamıyckmsıım gıbı gelıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?