Bata 2 gün kala erken gebelik testim

Canım sen kaç yaşındasın 11 sene iyi korunmuşsun o şekilde valla bravo :)

Olur mu olur canm benim suan hamile arkdsmda dedi benim oglumda sag kasgmda dedi hep orda dedi yükselir canm strese girme ne zaman kan vercksn ? Olursa sennde benim gbi ilk cocgn mu olck cnm
Kızlar benim hem sağ hem sol yumurtaligim agriyor.bu durumda benim hem kızım hem oğlum olcak
Şaka bi yana ben de ilk bebeğin hareketini sağda hissedersen erkek solda hissedersen kizin olur diye duymuştum.ama ben ilk oğlumu sağda ikinciyi solda hissettim

Canım sen test yap. Muhtemelen hamilesindir
Yapcm cnm artk esimede soliyemdm negatf ckar dye uzuluyor snra pozitif olursa hemn dicm dua edinde pozitf oksn cnm :)

Canm kader ikiz mi olcak yoksa vallahi canm bazıları ole diyor bazlarıbaska neye inancm sadrdm :)

Yapcm cnm artk esimede soliyemdm negatf ckar dye uzuluyor snra pozitif olursa hemn dicm dua edinde pozitf oksn cnm :)

Canm kader ikiz mi olcak yoksa vallahi canm bazıları ole diyor bazlarıbaska neye inancm sadrdm :)
Kader kismet canim bu işler.rabbim hayırlısı neyse onu verir insallah.

Olur mu olur canm benim suan hamile arkdsmda dedi benim oglumda sag kasgmda dedi hep orda dedi yükselir canm strese girme ne zaman kan vercksn ? Olursa sennde benim gbi ilk cocgn mu olck cnm
İlk olacak canım inşallah değer düşük bi de karnımda sürekli ağrı olunca dış gebelikten falan korkuyorum pazartesi tekrar kan verecem bakalım inşallah yükselir

İlk olacak canım inşallah değer düşük bi de karnımda sürekli ağrı olunca dış gebelikten falan korkuyorum pazartesi tekrar kan verecem bakalım inşallah yükselir
Canm dis gebelik nasl anlaslyr yukselck cnm sen merk etme ?

Canm dis gebelik nasl anlaslyr yukselck cnm sen merk etme ?
Bilmiyorum canım nasıl anlaşılıyor ama sanırım daha şiddetli ağrı ve kanama oluyormuş bendeki ağrı şiddetli değil ama sürekli ağrıyor inceden inceye kanamam da yok çok şükür bakalım nasip inşallah sağlıklıdır

Canm yerlesyrdur ya onn agrisidr benim suan agrm yok korkmam mi lazm bilemdm olmaz kanaman cnm ins kan ver. İns yukselck degern :)

Sende de adet sancısı ya da gaz sancısı var mı canım
Yumurtalıklarımda gaz birikmiş gibiydi ama yavaş yavaş geçmeye başladı şimdi göğüslerime geldi sıra.dokunsmıyorum okdr acıyo sütyeni bir çıkarttım hala takmadım dünden beri.Doktorada gittim buarada kan verdim 1buçukta sonuç alıcamm

Ay benimde bi sağım bi solum ağrıyo T tulperde biz nasıl anlıcak kız erkek haha

Aynen canım özellikle göğüs uçlarım çok sızlıyor benim de sonucunu yaz canım benim doktorum diğer haftaya gel dedi ikinci kan tahlili için

İnş.canim sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum daha once kan tahlili yaptırmışmiydin?.ben de test yaptım tekrar değerim yükseldi mı diye görmek için .Çarşamba günü
Bugün

Y
Yükselmiş görünüyor canım ikinci kan tahlilini ne zamam vereceksin ay ben de mi yapsam bu testlerden :dd
Yap dene canım.yukselisi takip edersin.ben bugün 3 test aldım.birini yaptım.digerini de pazar günü yaparım inş.diktora salı ya da perşembe gitmeyi düşünüyorum.

Bugün bat benim bu arada inşallah gelmez düşük falan olmaz : (
Gelmez canım merak etme inş.ben bugün son ders yere egilecektim resmen kasık agrisindan.eve geldim şimdi uzanıyorum.uzn süre ayakta kalamaz oldum iyice.doktora daha mı erken gidip progestana başlasam bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…