- 9 Ocak 2017
- 2.442
- 1.809
- 133
- 35
Canım sen kaç yaşındasın 11 sene iyi korunmuşsun o şekilde valla bravo :)Evet masallah herkes doktor cevremizdeki:) 11 yil dogum kontrol hapi kullandim hic ara vermeden, biraktim prezervatifle korunurken hamile kaldim. Hemde pco luyum ve aylarca adet gormuyorum. 4 ay adet gormedim sonra pozitif cikinca test kanda 226 cikmisti... demekki neymis, dkh kisir yapsa 11 sene sonunda beni yaparmis:) hayirlis olsun bebisin insallah
Kiz sen test yapmadinmi hani bugün yapacaktinİns canm vardr sag tarafm hep agryr sennde ole mi cnm ya ? Korkyrm negatf olursa dye
Pco var bende adet gormuyorum ilac almayinca o yuzden doktor duzenli adet olayim diye vermisti bekarken basladim 9 senesi bekarligimdan zaten 2 sene de evlendikten sonra:)Canım sen kaç yaşındasın 11 sene iyi korunmuşsun o şekilde valla bravo :)
Canım sen test yap. Muhtemelen hamilesindirİns canm vardr sag tarafm hep agryr sennde ole mi cnm ya ? Korkyrm negatf olursa dye
Kızlar benim hem sağ hem sol yumurtaligim agriyor.bu durumda benim hem kızım hem oğlum olcakOlur mu olur canm benim suan hamile arkdsmda dedi benim oglumda sag kasgmda dedi hep orda dediyükselir canm strese girme ne zaman kan vercksn ? Olursa sennde benim gbi ilk cocgn mu olck cnm
Yapcm cnm artk esimede soliyemdm negatf ckar dye uzuluyor snra pozitif olursa hemn dicm dua edinde pozitf oksn cnm :)Canım sen test yap. Muhtemelen hamilesindir
Canm kader ikiz mi olcak yoksaKızlar benim hem sağ hem sol yumurtaligim agriyor.bu durumda benim hem kızım hem oğlum olcak
Şaka bi yana ben de ilk bebeğin hareketini sağda hissedersen erkek solda hissedersen kizin olur diye duymuştum.ama ben ilk oğlumu sağda ikinciyi solda hissettim
Kader kismet canim bu işler.rabbim hayırlısı neyse onu verir insallah.Yapcm cnm artk esimede soliyemdm negatf ckar dye uzuluyor snra pozitif olursa hemn dicm dua edinde pozitf oksn cnm :)
Canm kader ikiz mi olcak yoksavallahi canm bazıları ole diyor bazlarıbaska neye inancm sadrdm :)
İlk olacak canım inşallah değer düşük bi de karnımda sürekli ağrı olunca dış gebelikten falan korkuyorum pazartesi tekrar kan verecem bakalım inşallah yükselirOlur mu olur canm benim suan hamile arkdsmda dedi benim oglumda sag kasgmda dedi hep orda dediyükselir canm strese girme ne zaman kan vercksn ? Olursa sennde benim gbi ilk cocgn mu olck cnm
Canm dis gebelik nasl anlaslyr yukselck cnm sen merk etme ?İlk olacak canım inşallah değer düşük bi de karnımda sürekli ağrı olunca dış gebelikten falan korkuyorum pazartesi tekrar kan verecem bakalım inşallah yükselir
Bilmiyorum canım nasıl anlaşılıyor ama sanırım daha şiddetli ağrı ve kanama oluyormuş bendeki ağrı şiddetli değil ama sürekli ağrıyor inceden inceye kanamam da yok çok şükür bakalım nasip inşallah sağlıklıdırCanm dis gebelik nasl anlaslyr yukselck cnm sen merk etme ?
Canm yerlesyrdur ya onn agrisidr benim suan agrm yok korkmam mi lazm bilemdmBilmiyorum canım nasıl anlaşılıyor ama sanırım daha şiddetli ağrı ve kanama oluyormuş bendeki ağrı şiddetli değil ama sürekli ağrıyor inceden inceye kanamam da yok çok şükür bakalım nasip inşallah sağlıklıdır
Yumurtalıklarımda gaz birikmiş gibiydi ama yavaş yavaş geçmeye başladı şimdi göğüslerime geldi sıra.dokunsmıyorum okdr acıyo sütyeni bir çıkarttım hala takmadım dünden beri.Doktorada gittim buarada kan verdim 1buçukta sonuç alıcammSende de adet sancısı ya da gaz sancısı var mı canım
Ay benimde bi sağım bi solum ağrıyo T tulperde biz nasıl anlıcak kız erkek hahaOlmadgi zamanlarda kac tane yapmsmdr smdide yapamyrm bole bir sey var mi yacanm benim sagıma bir agri girdi ayaktayken durdum 1 dkka kıprdayamdm cnm ya baktm sag kask agrsyla ilgili coyu kisi yazms erkek olunca oraya yeresyrmus solada kiz yerlesyrms ama bakalm hayrlisi cinsyet onemli degl olsunda dua et cnm bende cift cizgi gorurum ins :)
Aynen canım özellikle göğüs uçlarım çok sızlıyor benim de sonucunu yaz canım benim doktorum diğer haftaya gel dedi ikinci kan tahlili içinYumurtalıklarımda gaz birikmiş gibiydi ama yavaş yavaş geçmeye başladı şimdi göğüslerime geldi sıra.dokunsmıyorum okdr acıyo sütyeni bir çıkarttım hala takmadım dünden beri.Doktorada gittim buarada kan verdim 1buçukta sonuç alıcamm
Özellikle bu gece fark ettim yatarken en çok sol kasığıma giriyor sancı :dd
İnş.canim sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum daha once kan tahlili yaptırmışmiydin?.ben de test yaptım tekrar değerim yükseldi mı diye görmek için .Çarşamba günüYumurtalıklarımda gaz birikmiş gibiydi ama yavaş yavaş geçmeye başladı şimdi göğüslerime geldi sıra.dokunsmıyorum okdr acıyo sütyeni bir çıkarttım hala takmadım dünden beri.Doktorada gittim buarada kan verdim 1buçukta sonuç alıcamm
Yükselmiş görünüyor canım ikinci kan tahlilini ne zamam vereceksin ay ben de mi yapsam bu testlerden :ddİnş.canim sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum daha once kan tahlili yaptırmışmiydin?.ben de test yaptım tekrar değerim yükseldi mı diye görmek için .Çarşamba günü Eki Görüntüle 1965517
Bugün Eki Görüntüle 1965518
Yap dene canım.yukselisi takip edersin.ben bugün 3 test aldım.birini yaptım.digerini de pazar günü yaparım inş.diktora salı ya da perşembe gitmeyi düşünüyorum.Yükselmiş görünüyor canım ikinci kan tahlilini ne zamam vereceksin ay ben de mi yapsam bu testlerden :dd
Gelmez canım merak etme inş.ben bugün son ders yere egilecektim resmen kasık agrisindan.eve geldim şimdi uzanıyorum.uzn süre ayakta kalamaz oldum iyice.doktora daha mı erken gidip progestana başlasam bilemedimBugün bat benim bu arada inşallah gelmez düşük falan olmaz : (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?