Adanadayım canım sen nerdesinHangi şehirdesin canım? Hamile arkadaşların kimler beni de tanıştır
Yok canim üzülme o artıyor.burda bi sayfada okudum.kadın pazar günü yaptırmış.böyle bişeydi değeri.bi de dün yaptırmış.300 lerde bişey çıkmış.inşallah seninde öyle olur..değerin artar.ama bence kesin artar.hayırlı olsunutkumuz @dilekylmz22 P pastadelisi Kızlar sonucumu aldım 32 çıktı doktor değer düşük dedi haftaya tekrar yapıcaz kan testi erken sevinmişim sanırım
Canım hayırlı olsun çok sevindim hamiş olmana değeri takma o artar 2 günde bir normale döner zaten günün geçtikten sonra allah kucağına almayı nasip etsin çok mutlu oldum.Adanadayım canım sen nerdesin
Ben salı yaptırdım adetim cuma yada cumartesi gelecekti daha var yani. 16,8 çıktı doktor banada takip verdi yarın sabah birdaha yaptırıcam kan. ben kan verdiğimde yumurtam çatlıyalı 11 gün olmuştu,yani şüpeli ilişkiden 11 gün sonda yaptm.seninde geç döllenme olabilir bence çokta düşük değil ya artar güzel hiç canını sıkma eskiden beta testimi varmış :)) düşünmemeye çalışSenin kanda kaç çıkmıştı canım
batma var mı canım bi de karın altında şişlik sertlikBukadar erken olmasına rağmen tek belirtim uykuu.sürekli halsizim ve uykuluyum.şekerlemelere başladım
Batma var cankm dün özellikle ama bugün yok.çok ani hareket yaparsam batıyo.bi sertlik yok henüz ama sanki yumurtalıklarımda gaz birikmiş gbi bi his bar doktorum dolgunluk hissi olabilir buda normal dedibatma var mı canım bi de karın altında şişlik sertlik
işte canım o batmalarda bi belirtiiii belirtim yok demiştin yaa :) akıntı falan da oluyo galiba ?Batma var cankm dün özellikle ama bugün yok.çok ani hareket yaparsam batıyo.bi sertlik yok henüz ama sanki yumurtalıklarımda gaz birikmiş gbi bi his bar doktorum dolgunluk hissi olabilir buda normal dedi
Ben 29 günde oluyorum bat yarın 24 şubatta yumurtladığımı düşünüyorum 2 hafta bile olmadı daha sanırım 12 ya da 13.günüm falan yumurtlayalıBirde ben 35,36 günde bir adet olduğum için benim ufaklık sat a göre hesaplamada 2 hafta geriden geliyor çünkü daha 14 günlükk
kaç gün var canım bata akıntı ne alemde ?Benim de kasıklarımda batma oluyor ara sıra özellikle gece boyunca devam etti yattığım yerde dönerken falan oluyor karnım çok şiş bi de gaz sancım oluyor sabah da uyandığımda aşırı halsizdim
Canım kanda çıktı işte ne gerek var böyle testlere :dKızlar birde şey duydum çok enteresan geldi.idrar testine kan damlatıyorlarmış ?
Hiç akıntım yok bat yarınkaç gün var canım bata akıntı ne alemde ?
demekki akıntısız da oluyo ya ben hep foşur foşur akıntı gelecek gibi düşünüyorum :) batmalar minik minik ara sıra mı oluyo canım adet sancısı gibiHiç akıntım yok bat yarın
Yok hiç akıntım bilmiyorum akıntı mı olması gerekiyordu batmalar gece çok şiddetliydi gece pek uyuyamadım bu yüzden ama şu an çok hafif ani hareketlerde falan oluyor ve aynen adet sancısı gibi karnımda tuhaf bi ağrı gaz sancısı desem tam değil adet sancısı gibi desem tam öyle de değil garip bi ağrı :ddemekki akıntısız da oluyo ya ben hep foşur foşur akıntı gelecek gibi düşünüyorum :) batmalar minik minik ara sıra mı oluyo canım adet sancısı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?