Canım benim hamileliklerimde hiç akıntım olmaz.normalde olur.bu ay da adetten sonra akıntım hiç olmayınca o durum da bana belirti oldu.demekki akıntısız da oluyo ya ben hep foşur foşur akıntı gelecek gibi düşünüyorum :) batmalar minik minik ara sıra mı oluyo canım adet sancısı gibi
Benim de hiç regl ağrılarım olmazdı normalde şu an ağrı yaşıyorum biraz iyi bi şey mi kötü bi şey mi anlamadım rahim gebeliğe hazırlandığından ağrı olur falan diyorlarCanım benim hamileliklerimde hiç akıntım olmaz.normalde olur.bu ay da adetten sonra akıntım hiç olmayınca o durum da bana belirti oldu.
hadi bakalım hayırlısı canım hakkımdaCanım benim hamileliklerimde hiç akıntım olmaz.normalde olur.bu ay da adetten sonra akıntım hiç olmayınca o durum da bana belirti oldu.
Canım senin daha ilk gebeliğin olduğu için senin adet sancısı gibi ağrıların uzun süre olabilir bebek buyudukce rahim kasılır.uzun süre ayakta kalmamaya ve aynı pozisyonda oturmamaya çalış.Benim de hiç regl ağrılarım olmazdı normalde şu an ağrı yaşıyorum biraz iyi bi şey mi kötü bi şey mi anlamadım rahim gebeliğe hazırlandığından ağrı olur falan diyorlar
Anladım canım sağ olasın dikkat etmeye çalışıyorumCanım senin daha ilk gebeliğin olduğu için senin adet sancısı gibi ağrıların uzun süre olabilir bebek buyudukce rahim kasılır.uzun süre ayakta kalmamaya ve aynı pozisyonda oturmamaya çalış.
Yani kusma bulantı baş dönmesi gibi bir belirtim yok,adet öncesi gibiyimişte canım o batmalarda bi belirtiiii belirtim yok demiştin yaa :) akıntı falan da oluyo galiba ?
Yok ben şimdi kendim için demiyorum duydumda varmı acBa böyle bişy merak ettim canım :)Canım kanda çıktı işte ne gerek var böyle testlere :d
Döngüne göre geç yumurtlamışsın canım seninde geç döllenme olmul galiba :)Ben 29 günde oluyorum bat yarın 24 şubatta yumurtladığımı düşünüyorum 2 hafta bile olmadı daha sanırım 12 ya da 13.günüm falan yumurtlayalı
Ayyy aynısı yaaa özellikle ani hareketteer.bende normal akıntım var ne çok ne hiç orta herzamanki gibi ama yumurtam çatladıktan sonra kireç beyazı akıntım gelmiştiYok hiç akıntım bilmiyorum akıntı mı olması gerekiyordu batmalar gece çok şiddetliydi gece pek uyuyamadım bu yüzden ama şu an çok hafif ani hareketlerde falan oluyor ve aynen adet sancısı gibi karnımda tuhaf bi ağrı gaz sancısı desem tam değil adet sancısı gibi desem tam öyle de değil garip bi ağrı :d
Canm bnmde tam tersi normlde ak tı glmez kahverengi lekelnmm olurdu ama olmadı canm iki gun gcti daha test ypmdm blmyrm brde sag kasgma agrı gryr bgn grdi furdm yermde yani cnm blmyrm ilk defa oldu boleCanım benim hamileliklerimde hiç akıntım olmaz.normalde olur.bu ay da adetten sonra akıntım hiç olmayınca o durum da bana belirti oldu.
Geç değil aslında tahminim adetimin 15.günü yumurtladımDöngüne göre geç yumurtlamışsın canım seninde geç döllenme olmul galiba :)
Sende de adet sancısı ya da gaz sancısı var mı canımAyyy aynısı yaaa özellikle ani hareketteer.bende normal akıntım var ne çok ne hiç orta herzamanki gibi ama yumurtam çatladıktan sonra kireç beyazı akıntım gelmişti
Test yapsana canım iki gün geçmiş varsa çıkar inşallah hamilesindir sen deCanm bnmde tam tersi normlde ak tı glmez kahverengi lekelnmm olurdu ama olmadı canm iki gun gcti daha test ypmdm blmyrm brde sag kasgma agrı gryr bgn grdi furdm yermde yani cnm blmyrm ilk defa oldu bole
İns canm vardr sag tarafm hep agryr sennde ole mi cnm ya ? Korkyrm negatf olursa dyeTest yapsana canım iki gün geçmiş varsa çıkar inşallah hamilesindir sen de
Benim sağım solum her yerim ağrıyor :d bazen şiddetli bazen hafif şu an uzandım iyiyim gündüz genelde ayaktayım sanırım ondan bi de gece yatarken kasık batmalarım oluyor. Test yapmaya da korkma canım inşallah vardırİns canm vardr sag tarafm hep agryr sennde ole mi cnm ya ? Korkyrm negatf olursa dye
Olmadgi zamanlarda kac tane yapmsmdr smdide yapamyrm bole bir sey var mi yaBenim sağım solum her yerim ağrıyor :d bazen şiddetli bazen hafif şu an uzandım iyiyim gündüz genelde ayaktayım sanırım ondan bi de gece yatarken kasık batmalarım oluyor. Test yapmaya da korkma canım inşallah vardır
Evet masallah herkes doktor cevremizdeki:) 11 yil dogum kontrol hapi kullandim hic ara vermeden, biraktim prezervatifle korunurken hamile kaldim. Hemde pco luyum ve aylarca adet gormuyorum. 4 ay adet gormedim sonra pozitif cikinca test kanda 226 cikmisti... demekki neymis, dkh kisir yapsa 11 sene sonunda beni yaparmis:) hayirlis olsun bebisin insallahAdetten sonra 2 günde bir ilişkiyi girdik onun dışında bi şey yapmadım :dd ovulasyon testi de kullanmadım mesela ben bi de 10 ay doğum kontrol hapı kullanmıştım 3 ay da prezervatifle korunduk onu bırakır bırakmaz hamile kaldım yani inşallan hamileyimdir :dd bi de şunu da demişlerdi doğum kontrol hapı kullananların bi sene çocuğu olmuyo :dd
İnşallah görürsün canım sen de bana dua et de değerim yükselsin ayy benim de sol bacağıma kramplar giriyor kızım mı olacak acaba :dOlmadgi zamanlarda kac tane yapmsmdr smdide yapamyrm bole bir sey var mi yacanm benim sagıma bir agri girdi ayaktayken durdum 1 dkka kıprdayamdm cnm ya baktm sag kask agrsyla ilgili coyu kisi yazms erkek olunca oraya yeresyrmus solada kiz yerlesyrms ama bakalm hayrlisi cinsyet onemli degl olsunda dua et cnm bende cift cizgi gorurum ins :)
Allah nasip ettikten sonra gerisi teferruat sağ olasın sen de sağ salim kucağına alırsın inşallahEvet masallah herkes doktor cevremizdeki:) 11 yil dogum kontrol hapi kullandim hic ara vermeden, biraktim prezervatifle korunurken hamile kaldim. Hemde pco luyum ve aylarca adet gormuyorum. 4 ay adet gormedim sonra pozitif cikinca test kanda 226 cikmisti... demekki neymis, dkh kisir yapsa 11 sene sonunda beni yaparmis:) hayirlis olsun bebisin insallah
Olur mu olur canm benim suan hamile arkdsmda dedi benim oglumda sag kasgmda dedi hep orda dediİnşallah görürsün canım sen de bana dua et de değerim yükselsin ayy benim de sol bacağıma kramplar giriyor kızım mı olacak acaba :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?