Bata 2 kala silik çizgi

Hahahahaha

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
14 Mart 2025
1.111
165
38
25
Arkadaşlar adetim 19 mayısta gelicek bugün sabah 8 de ilk idrar test yaptım aşırı derece de silik zor gözüken çizgi çoktı 5/6 dk içinde daha sonra 1:30 gibi test yaptım 2. İdrar o daha da silik aşırı zor gözüküyor o da 5/6 dk içinde ama aşırı zor gözüküyor teste de çok güvenmedim ilk kez yaptım testi daha önce yalancı pızifit gördüm ama aşırı belirgindi bu çok fazla silik olduğundan güvensem mi güvenmesem mi bilemedim test frelly marka
Üstteki 1. Yaptığım alttaki 2. Test

Eklentiler

• IMG_7675.webp
    65,4 KB · Görüntüleme: 154
  • IMG_7674.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 144
  • IMG_7665.webp
    104 KB · Görüntüleme: 137
  • IMG_7672.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 145
Yorum yaparmısınız

Silik görünüyor canım ama bekle bakalım ve farklı testlerle dene inşallah vardır

Silik çizgi görünüyor inşallah vardır ama kan vermeden emin olunmuyor zaten en iyisi kan verin varsa çıkar mutlaka kanda

Silik çizgi görünüyor inşallah vardır ama kan vermeden emin olunmuyor zaten en iyisi kan verin varsa çıkar mutlaka kanda
Insallah vardır ben pek sanmıyorum ama pzt yeniden test yapar bide kan veririm sabah erken kalkabilirsem

Canım onu öyle düşünme insanlar adetten sonra öğreniyor onu baz alma yani adete kadar teste devam et derim inşallah vardır bu testlere pek güvenmiyorum ben
Bende hiç güvenmiyorum bide bu marka ilk kez yaptım bazısı memnun bazısı değil çokta silik ben daha önceli ay artmed yaptım kopkoyun çıkarttı ve gebe değildim bu aşırı silik ondan acaba mı diyorum bilmiyorum hamile de değilim diyorm ama inşallah gebeyimdir 19 Mayıs sabahı güvenilir bi test yapcam zaten adet olmazsam kanda veririm

Kuzum freely bana her ay pozitif çıkarıyor ya ( hatta eşimle aramızda dalga konusu oldu testi çok almışım bitmedi her ay bi tane yapıp aaa bu ayda hamileyim diyorum ..
İnşallah bu sefer yanıltır

Ayy özlem freey yalancı diyolar inşallah vardır ya başka bı tane test alsana prodoctor veya yine bu isimle 1 tane da duydum onlar doğru gösteriyormus erken gebelik testi alsan varsa daha net görürsün çizgiyi inşallah hamilesindir

Çok silik var gibi evet ama en iyisi kan vermeniz tabii ki

Kuzum freely bana her ay pozitif çıkarıyor ya ( hatta eşimle aramızda dalga konusu oldu testi çok almışım bitmedi her ay bi tane yapıp aaa bu ayda hamileyim diyorum ..
İnşallah bu sefer yanıltır
Eşim bunu bulmuş bende yaptım ama hiç güvenmiyorum tabi umutlanmadım

Eşim bunu bulmuş elimde çok güvenilir test var onu pzt yapcam

Aynen canom öyle yap inşallah hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…