- 14 Mart 2025
- 1.111
- 165
- 38
- 25
- Konu Sahibi Hahahahaha
-
Yorum yaparmısınızArkadaşlar adetim 19 mayısta gelicek bugün sabah 8 de ilk idrar test yaptım aşırı derece de silik zor gözüken çizgi çoktı 5/6 dk içinde daha sonra 1:30 gibi test yaptım 2. İdrar o daha da silik aşırı zor gözüküyor o da 5/6 dk içinde ama aşırı zor gözüküyor teste de çok güvenmedim ilk kez yaptım testi daha önce yalancı pızifit gördüm ama aşırı belirgindi bu çok fazla silik olduğundan güvensem mi güvenmesem mi bilemedim test frelly marka
Üstteki 1. Yaptığım alttaki 2. Test
Silik görünüyor canım ama bekle bakalım ve farklı testlerle dene inşallah vardırArkadaşlar adetim 19 mayısta gelicek bugün sabah 8 de ilk idrar test yaptım aşırı derece de silik zor gözüken çizgi çoktı 5/6 dk içinde daha sonra 1:30 gibi test yaptım 2. İdrar o daha da silik aşırı zor gözüküyor o da 5/6 dk içinde ama aşırı zor gözüküyor teste de çok güvenmedim ilk kez yaptım testi daha önce yalancı pızifit gördüm ama aşırı belirgindi bu çok fazla silik olduğundan güvensem mi güvenmesem mi bilemedim test frelly marka
İnşallah vardır ama 2 gün kala çok fazla silik değil miSilik görünüyor canım ama bekle bakalım ve farklı testlerle dene inşallah vardır
Insallah vardır ben pek sanmıyorum ama pzt yeniden test yapar bide kan veririm sabah erken kalkabilirsemSilik çizgi görünüyor inşallah vardır ama kan vermeden emin olunmuyor zaten en iyisi kan verin varsa çıkar mutlaka kanda
Canım onu öyle düşünme insanlar adetten sonra öğreniyor onu baz alma yani adete kadar teste devam et derim inşallah vardır bu testlere pek güvenmiyorum benİnşallah vardır ama 2 gün kala çok fazla silik değil mi
Bende hiç güvenmiyorum bide bu marka ilk kez yaptım bazısı memnun bazısı değil çokta silik ben daha önceli ay artmed yaptım kopkoyun çıkarttı ve gebe değildim bu aşırı silik ondan acaba mı diyorum bilmiyorum hamile de değilim diyorm ama inşallah gebeyimdir 19 Mayıs sabahı güvenilir bi test yapcam zaten adet olmazsam kanda veririmCanım onu öyle düşünme insanlar adetten sonra öğreniyor onu baz alma yani adete kadar teste devam et derim inşallah vardır bu testlere pek güvenmiyorum ben
Ayy özlem freey yalancı diyolar inşallah vardır ya başka bı tane test alsana prodoctor veya yine bu isimle 1 tane da duydum onlar doğru gösteriyormus erken gebelik testi alsan varsa daha net görürsün çizgiyi inşallah hamilesindirArkadaşlar adetim 19 mayısta gelicek bugün sabah 8 de ilk idrar test yaptım aşırı derece de silik zor gözüken çizgi çoktı 5/6 dk içinde daha sonra 1:30 gibi test yaptım 2. İdrar o daha da silik aşırı zor gözüküyor o da 5/6 dk içinde ama aşırı zor gözüküyor teste de çok güvenmedim ilk kez yaptım testi daha önce yalancı pızifit gördüm ama aşırı belirgindi bu çok fazla silik olduğundan güvensem mi güvenmesem mi bilemedim test frelly marka
Belki de geç döllenme olmuş olabilir kötü düşünme inşallah hamilesindirİnşallah vardır ama 2 gün kala çok fazla silik değil mi
Eşim bunu bulmuş bende yaptım ama hiç güvenmiyorum tabi umutlanmadımKuzum freely bana her ay pozitif çıkarıyor ya( hatta eşimle aramızda dalga konusu oldu testi çok almışım bitmedi her ay bi tane yapıp aaa bu ayda hamileyim diyorum ..
İnşallah bu sefer yanıltır
Geç döllenme olması imkansız eşim ztn burda yoktu değerlendiremedimBelki de geç döllenme olmuş olabilir kötü düşünme inşallah hamilesindir
Adetim gecikirse veririm kanÇok silik var gibi evet ama en iyisi kan vermeniz tabii ki
Eşim bunu bulmuş elimde çok güvenilir test var onu pzt yapcamAyy özlem freey yalancı diyolar inşallah vardır ya başka bı tane test alsana prodoctor veya yine bu isimle 1 tane da duydum onlar doğru gösteriyormus erken gebelik testi alsan varsa daha net görürsün çizgiyi inşallah hamilesindir
Ben adetim gecikmeden kan vermiştim çıktıAdetim gecikirse veririm kan
Adetim zaten pzt gelmesi gerek pzt kan veririm en kötüBen adetim gecikmeden kan vermiştim çıktı
Hayırlısı olsunAdetim zaten pzt gelmesi gerek pzt kan veririm en kötü
Aynen canom öyle yap inşallah hamilesindirBende hiç güvenmiyorum bide bu marka ilk kez yaptım bazısı memnun bazısı değil çokta silik ben daha önceli ay artmed yaptım kopkoyun çıkarttı ve gebe değildim bu aşırı silik ondan acaba mı diyorum bilmiyorum hamile de değilim diyorm ama inşallah gebeyimdir 19 Mayıs sabahı güvenilir bi test yapcam zaten adet olmazsam kanda veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?