- Konu Sahibi Hahahahaha
-
Ben olsam duramam yaparımEşim bunu bulmuş elimde çok güvenilir test var onu pzt yapcam
Bugün yaptım zaten 2 tsne silikti ama güvenmedim yarın evde değilim adetim pzt gelicek sabah yapcam teste sureklı para harcıyorum zaten bu ay olmazsa bidaki ay internetten söylerim en kaliteli marka bıktım hatalımtestlerdennnnBen olsam duramam yaparım
Aşırı silik duruyor net çıkıyor freeyi öyle hatırlıyorum senin silik bayaBugün yaptım zaten 2 tsne silikti ama güvenmedim yarın evde değilim adetim pzt gelicek sabah yapcam teste sureklı para harcıyorum zaten bu ay olmazsa bidaki ay internetten söylerim en kaliteli marka bıktım hatalımtestlerdennnn
Yani değil dimi negatif hamile değilimAşırı silik duruyor net çıkıyor freeyi öyle hatırlıyorum senin silik baya
Hayir o manada demedim yalancı pozitifte net pozitif gösteriyor ama seninki çok aşırı silik bence olabilir hamilelik o manada dedim ayy bı yandan ders çalışıyorum beynim yandı iyice vallahi kusura bakma yanlış yazmışım ders dediğime bakma Fransızca dil çalışıyorumYani değil dimi negatif hamile değilimşaşırmadım yani hamile olsam şaşardım güvenmedim zaten
Heeee sana bişey diyim mi bende öyle düşündüm çünkü asiri silik görenler negatif diyor hatalı çıkanların gözle görülür bi şekilde bende ondan emin olamadım bide 2. Testi öğlenden sonra yaptım o da daha da silik çıktı ondan şüphelendim akıntım da yoğun fazlasıyla kahve içtim midem bulanıyor ondan beri bilmiyorum ya inşallah gebeyimdir çok istiyorum bu 3. Deneme umarım vardırHayir o manada demedim yalancı pozitifte net pozitif gösteriyor ama seninki çok aşırı silik bence olabilir hamilelik o manada dedim ayy bı yandan ders çalışıyorum beynim yandı iyice vallahi kusura bakma yanlış yazmışım ders dediğime bakma Fransızca dil çalışıyorum
2.testin silik olma sebebi sabah ilk idrarla yaptığın gibi olmaz ilk idrar biriken idrar o ne kadar da olsa gün içindeki yaptiklarin aşırı silik çıkar al bak aynı günde yaptığım testlere bazısında hiç çizgi gozukmuyorHeeee sana bişey diyim mi bende öyle düşündüm çünkü asiri silik görenler negatif diyor hatalı çıkanların gözle görülür bi şekilde bende ondan emin olamadım bide 2. Testi öğlenden sonra yaptım o da daha da silik çıktı ondan şüphelendim akıntım da yoğun fazlasıyla kahve içtim midem bulanıyor ondan beri bilmiyorum ya inşallah gebeyimdir çok istiyorum bu 3. Deneme umarım vardır
Akıntıyla anladım bende yumurtlamada hiç akıntım olmamıştı adete 5 gün kala aşırı akıntım olmuştuHeeee sana bişey diyim mi bende öyle düşündüm çünkü asiri silik görenler negatif diyor hatalı çıkanların gözle görülür bi şekilde bende ondan emin olamadım bide 2. Testi öğlenden sonra yaptım o da daha da silik çıktı ondan şüphelendim akıntım da yoğun fazlasıyla kahve içtim midem bulanıyor ondan beri bilmiyorum ya inşallah gebeyimdir çok istiyorum bu 3. Deneme umarım vardır
Yumurtlama da benim şeffaf akıntım oldu ama sonra durdu şimdi adetime 2/3 gün kala beyaz kremsi arttı baya yoğun bilmiyorum sen hamile misin yaptığın test markası ne bide ya benim 2 kala silik çoktı ve çok zor goruluror işte yalancı çıkmasından korkuyorum pzt sabah daha kaliteli test yapcam kasetAkıntıyla anladım bende yumurtlamada hiç akıntım olmamıştı adete 5 gün kala aşırı akıntım olmuştu
Sarimsiydi ben yurt dışında yaşıyorum orda bulabilirmisin bilmiyorum Clear blue ,precitech, primoplast ,medisante bundan hariç farklı farklı testlerde almıştım onların isimleri aklıma gelmiyorYumurtlama da benim şeffaf akıntım oldu ama sonra durdu şimdi adetime 2/3 gün kala beyaz kremsi arttı baya yoğun bilmiyorum sen hamile misin yaptığın test markası ne bide ya benim 2 kala silik çoktı ve çok zor goruluror işte yalancı çıkmasından korkuyorum pzt sabah daha kaliteli test yapcam kaset
Clear bluenin hem dijital gebelik testi hemde erken gebelik testi ilk 10 dk da çıktı çıktı yoksa kuruma çizgisi çıkıyor dijital bulabilirsen o kanla eş değer varsa var yoksa yok atayım varmı bak istersen ama tek kullanımlıkYumurtlama da benim şeffaf akıntım oldu ama sonra durdu şimdi adetime 2/3 gün kala beyaz kremsi arttı baya yoğun bilmiyorum sen hamile misin yaptığın test markası ne bide ya benim 2 kala silik çoktı ve çok zor goruluror işte yalancı çıkmasından korkuyorum pzt sabah daha kaliteli test yapcam kaset
Yok türkiyedeyim de bunlar yok sanırım ama bu ay olmazsa bidaki ay için netten güvenilir söylerim elimde en güvenilir Laboquick var o çok doğru sonuç veriyorSarimsiydi ben yurt dışında yaşıyorum orda bulabilirmisin bilmiyorum Clear blue ,precitech, primoplast ,medisante bundan hariç farklı farklı testlerde almıştım onların isimleri aklıma gelmiyor
Bunlar burda çok pahalı 3/4 bin tlClear bluenin hem dijital gebelik testi hemde erken gebelik testi ilk 10 dk da çıktı çıktı yoksa kuruma çizgisi çıkıyor dijital bulabilirsen o kanla eş değer varsa var yoksa yok atayım varmı bak istersen ama tek kullanımlık
Adete son iki gün kala benimde kahverengi pembemsi akıntım olmuştu inşallah hamilesindirKızlar iki gündür kahverengi akıntım var ve aşırı regl olucakmışım gibi kasıklarımda ağrı ve bel ağrısı var yarın bat günüm
Yerleşme olabilir benim bat 19 Mayıs ama ben hiç lekelenme vs olmadı yarın adet olacaksanız önden eski kanama da gelmiş olabilir test yaptınız mıKızlar iki gündür kahverengi akıntım var ve aşırı regl olucakmışım gibi kasıklarımda ağrı ve bel ağrısı var yarın bat günüm
Kızlar iki gündür kahverengi akıntım var ve aşırı regl olucakmışım gibi kasıklarımda ağrı ve bel ağrısı var yarın bat günümSarimsiydi ben yurt dışında yaşıyorum orda bulabilirmisin bilmiyorum Clear blue ,precitech, primoplast ,medisante bundan hariç farklı farklı testlerde almıştım onların isimleri aklıma gelmiyor
İnşallah gerek kalmaz hamilesindirYok türkiyedeyim de bunlar yok sanırım ama bu ay olmazsa bidaki ay için netten güvenilir söylerim elimde en güvenilir Laboquick var o çok doğru sonuç veriyor
Burda 6 Euro erken gebelik testi de dijitali 8 Euro yakin olsaydık getirirdimBunlar burda çok pahalı 3/4 bin tl
Keşke çok teşekkür ederim güzel düşünceniz içinde bana dua edin olur mu hamile çıkayımİnşallah gerek kalmaz hamilesindir
Burda 6 Euro erken gebelik testi de dijitali 8 Euro yakin olsaydık getirirdim
Yok daha yapmadım yapmaya tövbe ettim günüm geçmeden yapmıyorum bu zamana kadar çok hüsrana uğradım o yüzden günüm geçsin diye bekliyorum bide ben bu ay folik asit kullanmaya başladım onunla alakası olabilirmiYerleşme olabilir benim bat 19 Mayıs ama ben hiç lekelenme vs olmadı yarın adet olacaksanız önden eski kanama da gelmiş olabilir test yaptınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?