Erken gebelik testi yapmalısın. Ben de gebeliği öğrendiğim de ovulasyon testi yaptım pozitif çıkmış bata 4 gün kalaKızlar bata 3 gün var ama ovulasyon testim pozitif tekrar yumurtlama günüm olamaz herhalde değil mi ?
Kaset test yaptım sanki silik çizgi var ama emin değilim daha önce bı düşük yaşadım kendimi boş yere umitlendirmeye korkuyorumErken gebelik testi yapmalısın. Ben de gebeliği öğrendiğim de ovulasyon testi yaptım pozitif çıkmış bata 4 gün kala
Üstteki normal gebelik testi alttaki ovulasyon testi
Gebelik var gibi kan testi ver vardır inşallahÜstteki normal gebelik testi alttaki ovulasyon testi
Ayy inşallah vardırGebelik var gibi kan testi ver vardır inşallah
Kan verin bence hakkınız da hayırlisi olsunÜstteki normal gebelik testi alttaki ovulasyon testi
Amin inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınızKan verin bence hakkınız da hayırlisi olsun
Amin inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız
Ovulasyon testi pozitif değil, hep böyle çıkar zaten. Pozitif olması için iki çizginin de aynı koyulukta olması lazım.Üstteki normal gebelik testi alttaki ovulasyon testi
Lh testi pozitif değil yalnız
Bilgi verdiginiz için teşekkür ederim daha önce hiç ovulasyon testi kullanmadımOvulasyon testi pozitif değil, hep böyle çıkar zaten. Pozitif olması için iki çizginin de aynı koyulukta olması lazım.
Gebelik testi de negatif maalesef.
Kesinlikle oyle +1Ovulasyon testi pozitif değil, hep böyle çıkar zaten. Pozitif olması için iki çizginin de aynı koyulukta olması lazım.
Aynen katılıyorumOvulasyon testi pozitif değil, hep böyle çıkar zaten. Pozitif olması için iki çizginin de aynı koyulukta olması lazım.
Teşekkür ederim:)Ovulasyon hep böyle çıkar canım bu pozitif değil pozitif olması için çizgiler aynı koyulukta olmalı. Gebelik testinde silik bir çizgi var gibi ilk 5 dakikada böyle olduysa Testi tekrarla sabahSusuuuu
T diğeri kadar koyu pik miydi 4 gün kala?Erken gebelik testi yapmalısın. Ben de gebeliği öğrendiğim de ovulasyon testi yaptım pozitif çıkmış bata 4 gün kala
Evet ikisi aynı koyuluktaydiT diğeri kadar koyu pik miydi 4 gün kala?
Ne kadar erken katılaşmış.Evet ikisi aynı koyuluktaydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?