• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bata 6,5,4,3,2,1 gün sayanlar güncel

Benim bat 18 haziran daha çoook var :)) ama bu ay gerçekten hızlı geçiyor. Senin az kaldı ya hayırlı haberler alırız inşallah.

Belirti varmı diye sormayayım diyorum ama böyle çok net belirtiler varmı :))

Benim moralim çok bozuk hemde çok :( Ben böbrek ağrım için randv. almıştım iptal ettimiştim.
Bugün yeşil akıntı geldi ve ilişkide ve sonrasında yanmalarım oluyor :( Önümüzdeki haftaiçi kadın doğuma gidicem.. yeşil akıntı enfeksiyon ve mantar habercisiymiş.. bi kaç ay önce sistit olmuştum demiştim size. Hala vücudumda enfeksiyon var.
Ve gebeliğe de engelmiş internette öyle okudum :( Keşke randv. iptal etmeseydim.. 3 gün erken regl olunca iptal ettim.
Bu aya ait bütün inancım gitmiş durumda.. umarım senin güzel haberini alırız.. Bugün kasık ağrısı yaşadım ama enfeksiyon etkisidir..

Benim moralim çok bozuk hemde çok :KK43: Ben böbrek ağrım için randv. almıştım iptal ettimiştim.
Bugün yeşil akıntı geldi ve ilişkide ve sonrasında yanmalarım oluyor :KK43: Önümüzdeki haftaiçi kadın doğuma gidicem.. yeşil akıntı enfeksiyon ve mantar habercisiymiş.. bi kaç ay önce sistit olmuştum demiştim size. Hala vücudumda enfeksiyon var.
Ve gebeliğe de engelmiş internette öyle okudum :KK43: Keşke randv. iptal etmeseydim.. 3 gün erken regl olunca iptal ettim.
Bu aya ait bütün inancım gitmiş durumda.. umarım senin güzel haberini alırız.. Bugün kasık ağrısı yaşadım ama enfeksiyon etkisidir..
Keşke iptal ettirmeseydin de gidip baktırsaydın bi. Ya böyle aksaklıklar çıkınca çok üzülüyorum. Hemen çok geçmeden git hastaneye bence
Tedavisi uzun sürüyor mu peki?

Keşke iptal ettirmeseydin de gidip baktırsaydın bi. Ya böyle aksaklıklar çıkınca çok üzülüyorum. Hemen çok geçmeden git hastaneye bence
Tedavisi uzun sürüyor mu peki?

Keşke şuan çok pişmanım.. bazen 1 hafta ondan da uzun sürebilir.
Salı gününe aldım randv. çok kücük ihtimal eğer hamileysem salı günü 6 gün kalmış oluyor kanda belli olur ona göre ilaç kullanırım diye

Salı gününe aldım randv. çok kücük ihtimal eğer hamileysem salı günü 6 gün kalmış oluyor kanda belli olur ona göre ilaç kullanırım diye
çok geçmiş olsun canım o zamanda konuşmuştuk hatırlıyorum rahatsızlığını belli olmaz kısmet işi bakmışsın hamilesin ona göre de tedavini düzenlerler

Merhaba. Batım 2 Haziran yani yarın. Dün kahverengi lekelenmem oldu hala devam ediyor ama çok az ve regl mi oluyorum yerleşme kanaması mı anlayamadım. Bugün ovülasyon testi yaptım bu şekilde çıktı, en son 21 mayısta yaptığımda ikinci çizgi nerdeyse hiç yoktu, acaba hamile olabilir miyim?

Eklentiler

• F8C530D4-3264-4383-9439-5B2C450A5A79.webp
    F8C530D4-3264-4383-9439-5B2C450A5A79.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 48
çok geçmiş olsun canım o zamanda konuşmuştuk hatırlıyorum rahatsızlığını belli olmaz kısmet işi bakmışsın hamilesin ona göre de tedavini düzenlerler

Çok teşekkür ederim.. salı gününe randv. aldım.
Iliskide yasamayı bıraktım.. yumurtalık dönemini atlattım ama yine geçen ay gibi olacak
İnşallah sizlerin bu ay guzel haberlerini alırım bana da motive olur. Benim benden hiç umudum yok

İnşallah sen yanılıyorsundur düşündüğün gibi değildir moralini bozma sakın hamile kalana kadar burdayız Allahın izniyle :))

Ya şu foruma cidden sadece kendim için girmiyorum. Artık kendimi geçtim sizlerden güzel haberler duymayı bekliyorum. İnan internette daha hiçbir şey araştırmadım bu ay.
Kendim ne kadar istiyorsam hamile kalmaya sizin için de o kadar çok istiyorum. Allah hepimizi sevindirir inşallah bu ay. Çokkk amiinnn

İnşallah sen yanılıyorsundur düşündüğün gibi değildir moralini bozma sakın hamile kalana kadar burdayız Allahın izniyle :))

Ya şu foruma cidden sadece kendim için girmiyorum. Artık kendimi geçtim sizlerden güzel haberler duymayı bekliyorum. İnan internette daha hiçbir şey araştırmadım bu ay.
Kendim ne kadar istiyorsam hamile kalmaya sizin için de o kadar çok istiyorum. Allah hepimizi sevindirir inşallah bu ay. Çokkk amiinnn

İnşallah öyledir ..
Aynı duygulardayız sizin güzel haberlerinizi kendi haberimi bekler gibi bekliyorum.. Hatta bu ay kendimden vazgeçtim tek umudum sizsiniz.. inşallah bu ay mutlu mutlu peşpeşe haberlerinizi alırım :)
Bir yandan iyi bakmaman geçen ay yaşadıklarımız malum..
Sen şuan yumurtlama günlerine odaklan çok iyi değerlendir o günleri. Umudum sizsiniz artık :)

Merhaba. Batım 2 Haziran yani yarın. Dün kahverengi lekelenmem oldu hala devam ediyor ama çok az ve regl mi oluyorum yerleşme kanaması mı anlayamadım. Bugün ovülasyon testi yaptım bu şekilde çıktı, en son 21 mayısta yaptığımda ikinci çizgi nerdeyse hiç yoktu, acaba hamile olabilir miyim?

Canım benim 2 hamileliğimde de kahverengi lekelenmem oldu hamile olabilirsin idrar testi yap istersen

Hamilesiniz gibi görünüyor ama bir kan tahlili yaptırırsanız daha net belli olmuş olur

Günaydın kızlar 15. güne geldim 21ine kadar değeerlendirip beklemeye geçiyorum hayırlısı artık olursa çok sevinirim olmazsa gelecek aya kaldığımız yerden devam:) Sizler nasılsınız

Günaydın kızlar 15. güne geldim 21ine kadar değeerlendirip beklemeye geçiyorum hayırlısı artık olursa çok sevinirim olmazsa gelecek aya kaldığımız yerden devam:) Sizler nasılsınız

Hayırlısı olsun inşallah ben de yarın kan vereceğim bakalım çok ümitli değilim ama olursa sevineceğim :)

İnşallah öyledir ..
Aynı duygulardayız sizin güzel haberlerinizi kendi haberimi bekler gibi bekliyorum.. Hatta bu ay kendimden vazgeçtim tek umudum sizsiniz.. inşallah bu ay mutlu mutlu peşpeşe haberlerinizi alırım :)
Bir yandan iyi bakmaman geçen ay yaşadıklarımız malum..
Sen şuan yumurtlama günlerine odaklan çok iyi değerlendir o günleri. Umudum sizsiniz artık :)
Öyle yapmaya çalışıyorum bakalım zaman ne gösterecek :))

Benimde bugün yumurtlama günüm bat 17 haziran. Ama artık olursa olur olmazsa hayırlısı olsun kafasındayım. Bakalım nasip :))

Kızlar benim reglme 8 gün kaldı.. muhtemelen olucam zaten..
Ama bugün belim ağırıyor hatta sağ üst bacağıma da ağrı vuruyor.. 2-3 gündürde sağ kasığım hafif tatli tatli agırıyordu.
Bugün solda da var ama şiddetli değil.
Göğüşlerimde de ağrı yok fakat rahatsızlık hissi var.
Bir de bu havalardan mı acaba.. mesela az önce mutfagı toplarken ter içinde kaldım.. üzerim çok çok ince olmasına rağmen ve evim serin olmasına rağmen sanki ateş vuruyor ama bu olay sadece hareket halindeyken oluyor.
Enfeksiyondan dolayı hiç umudum yok hamileliğe ama bu yaşadıklarımda düşündürdü. Acaba enfeksiyondan dolayımı bu yaşadıklarım.

Bir şey daha söyleyeyim. Şuan telefonda bunları yazarken ellerimin içi uyuşuyor parmak uçlarımda sızı hissediyorum.

Kızlar benim reglme 8 gün kaldı.. muhtemelen olucam zaten..
Ama bugün belim ağırıyor hatta sağ üst bacağıma da ağrı vuruyor.. 2-3 gündürde sağ kasığım hafif tatli tatli agırıyordu.
Bugün solda da var ama şiddetli değil.
Göğüşlerimde de ağrı yok fakat rahatsızlık hissi var.
Bir de bu havalardan mı acaba.. mesela az önce mutfagı toplarken ter içinde kaldım.. üzerim çok çok ince olmasına rağmen ve evim serin olmasına rağmen sanki ateş vuruyor ama bu olay sadece hareket halindeyken oluyor.
Enfeksiyondan dolayı hiç umudum yok hamileliğe ama bu yaşadıklarımda düşündürdü. Acaba enfeksiyondan dolayımı bu yaşadıklarım.

Bir şey daha söyleyeyim. Şuan telefonda bunları yazarken ellerimin içi uyuşuyor parmak uçlarımda sızı hissediyorum.
Enfeksiyon olduğun net değil sonuçta ki öyleyse bile hamilelik ihtimali yok değil düşük sadece. Saydığın belirtiler hamilelik belirtileri gibi. Çok umutlanmak istemiyorum ama ister istemez düşünüyo insan. Bi kaç gün sonra idrar testi mi yapsan

Back
X