• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bata 6,5,4,3,2,1 gün sayanlar güncel

Dün yine burda bi forumda şey okudum. Bi kız yazmış ki ovulasyon günlerinin hepsini değerlendirdim. Her gün ilişki yaşamış yani. Ve o ay hamile kalmış. Benimde kafam karışmadı değil hani. Bu arada ben de ilişki yaşadığım günün ertesi senin gibi akıntı oluyo bende ama çok takmıyorum kafaya. 15 dk uzanmışsın giden gitmiştir zaten :))

Alla alla sperm zayıflıyor diyorlar hergüne de
Biz bi yerde hata yapıyoruz ama nerde :) bu ay olmazsa bir dahaki ay ovulasyon testine baslayacağım.

Valla tükendim :))

Valla özel mözel sorucam valla kafam çorba oldu :KK43:

Dün gece ilişki yaşadık.. bugün 14.günümdeyim (hesaplara göre yumurtlama günü ama güvenmiyorum)

Dün gece ilişkiden sonra 15 dk uzandım ayağa kalkmadım .. sonra duş aldım. Biraz akıntı geldi.
Sabah çok fazla akıntı geldi ilk idrarda. Normalde zaten akıntım olur ama bu sabahki çok farklıydı. Hatta kendime kızdım keşke 2 saat sonra duş alsaydım diye :KK43: Çok özür dilerim .. sanki spermler hep geri gitti gibi düşündüm.

Şimdi bu akşam tekrar yapsak sperm zayifliği olur mu? Normalde yarın tekrarlayacaktık..
Yumurtlama günüm yarında olabilir ondan sonra ki günde.. simdi hergun yapsak sıkıntı yapmasak sıkıntı..

Bilen beni bi aydınlatirsa cok sevinirim .. ne yapacağımı şaşırdım.

Mubarek ayda bu kadar detaylı sorduğum için kusuruma bakmayın.. işin içinden çıkamadım şuan
Bunu bende merak ediyom ama diyorlar ki 3 ila 5 gün yaşayabiliyomuş.dışarı çıksa bile içerde kalanlar varmı :))) yumurta 24 saat yaşıyomuş.zaten bigün durup bir gün olunca denk gelir ozmn.
Bide yumurtlama gününe göre hareket etmesen adet bitimi bir gün dur bigün yap adet gününe kadar .hem kafan rahat olur illaki denkte gelir:))))

Benim 13 gün kaldı bakalım.soğan suyunu ramazan olunca akşamları içebildim sadece yarın bitiyordu ama iki gündür de içemedim.

Bunu bende merak ediyom ama diyorlar ki 3 ila 5 gün yaşayabiliyomuş.dışarı çıksa bile içerde kalanlar varmı :))) yumurta 24 saat yaşıyomuş.zaten bigün durup bir gün olunca denk gelir ozmn.
Bide yumurtlama gününe göre hareket etmesen adet bitimi bir gün dur bigün yap adet gününe kadar .hem kafan rahat olur illaki denkte gelir:))))

Az once bi yazı okudum.. yumurtlama gununden 3 gun once full sonrasinda da 3 gun full yapilirsa gebelik şansı çok fazla oluyor yazıyor.
Ama bende senin gibi düşünüyorum.. Bu ay ramazandan dolayı aksadı sağa sola gittim..
19 unda reglm bitti .. 21-24-27 gecesi ilişki oldu.. inşallah 3 gün yaşıyordur içerde :))

G GizliOzne__
Meyveliturta19 Meyveliturta19

Kızlar ben 2 günde bir değerlendiricem. Çünkü hergün ilişki yaşamak zorunda hissedince isteksiz oluyorum.

Hem isteksiz hemde görev gibi oluyor.. e bunun sonu yok.. tutmazsa her ay böyle zor olur.
Karı koca ilişkisine de zarar verir bence..

Alla alla sperm zayıflıyor diyorlar hergüne de
Biz bi yerde hata yapıyoruz ama nerde :) bu ay olmazsa bir dahaki ay ovulasyon testine baslayacağım.

Valla tükendim :))
Merhaba canm ben bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım bir gun arayla degerlendirirdik hep ama bu ay her gunu degerlendirdik ve bata 4gun var silik cizgiyi gordum dun bence hergunu degerlendirin illaki okadar spermin icinden birtane kaliteli cikar ve yumurtayla bulusur onemli olan spermin yumurtayı dogru yerde yakalayabilmesi kesinlikle ovus testi kullanin ve hergunu degerlendirin

Merhaba canm ben bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım bir gun arayla degerlendirirdik hep ama bu ay her gunu degerlendirdik ve bata 4gun var silik cizgiyi gordum dun bence hergunu degerlendirin illaki okadar spermin icinden birtane kaliteli cikar ve yumurtayla bulusur onemli olan spermin yumurtayı dogru yerde yakalayabilmesi kesinlikle ovus testi kullanin ve hergunu degerlendirin

O zaman benim bu ay yattı.. oruç tutuyorum her gün zorlanırız :)
Artık bu ay yaptım bir şeyler ama bakalım Allah kerim..
Ama senin adına çok sevindimm.. korunmasız ilk ayın mı senin.. bu ay olmazsa bir daha ki ay bende ovulasyyon testi yaparım

O zaman benim bu ay yattı.. oruç tutuyorum her gün zorlanırız :)
Artık bu ay yaptım bir şeyler ama bakalım Allah kerim..
Ama senin adına çok sevindimm.. korunmasız ilk ayın mı senin.. bu ay olmazsa bir daha ki ay bende ovulasyyon testi yaparım
yinede belli olmaz canm belkide tutar inşallah. Benim 4. Ayım bu ay Teşekkür ederim iki gun sonra kan vericem inşallah :)

Bence simdide versen kanda çıkar çünkü ilk kana sonra idrara düşüyor. Idrarda çıktığına göre bir an önce ver bence :)
Evett cikar kanda aslında ama şimdi deger daha düşüktür yukselecekmi diye strese girip 2 gunde bir kan vermeyide istemiyorum cok zor oluyor öyle

Kızlar hayali çizgi görebilen var mı :(
20180528_134458.webp
20180528_134432.webp

Canım ben şu an ki gebeligimi regl olmama 6 gün kala öğrendim :) bence bekleme yarın sağlık ocağında kan tahlili ver inşaAllah vardır ☺ çünkü orada bariz görülüyor çizgi :)
Hadi inş dediğin gibidir canım. Çalışıyorum canım yarın değil de çarş gidebilirim. Çarşambaya kadar teste devam ederim

Hem isteksiz hemde görev gibi oluyor.. e bunun sonu yok.. tutmazsa her ay böyle zor olur.
Karı koca ilişkisine de zarar verir bence..
Kesinlikle öyle. Bi de ramazanda zor oluyor. Ya misafirlikte oluyoruz ya misafir geliyo. Ertesi gün iş olduğu için erkenden de uykum geliyo. Bu ay umutlu değiliz o yüzden

Back
X