bata az kaldi diyenler

Benim yarın 15 şubat, 2-3 gündür kasıklarımda değişik bir ağrı var geçen ay kimyasal yaşadım, ağrı geçen ayki gibi. Az önce test yaptım negatif. Geçen ay da adet gününden 3 gün sonra silik çizgiyi görmüştüm. Kafam allak bullak. Bir buçuk senedir her ay aynı psikolojiyi yaşamaktan çok yoruldım ya :((

benimde bat a 6 gün var nedense hiç umudum yok bu ay eğer bu ayda olmassa biraz ara vericem denemelere bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah

Benim yarın 15 şubat, 2-3 gündür kasıklarımda değişik bir ağrı var geçen ay kimyasal yaşadım, ağrı geçen ayki gibi. Az önce test yaptım negatif. Geçen ay da adet gününden 3 gün sonra silik çizgiyi görmüştüm. Kafam allak bullak. Bir buçuk senedir her ay aynı psikolojiyi yaşamaktan çok yoruldım ya :KK43:(
benimde uzun zamandir sol kadikta agri var daha dogrusu yumurtlamadan beri gecmedi hala devam ediyor ama umudum yok bu ay

kizlar bata son 6 gun kaldi hep birlikte bekleyelimmi?belirtilerimizi yazalim M Mutluluk1515
Benımde 6 günüm kaldı bebeğim 20 sinde hasta olacam beklıyom ince ince kasık ağrım ver kuru kahverengimsi bi akıntı var ama akıntı rengı yanı kanama felan değil göğüslerim kaşınıyo tatlı tatlı biraz acıyolar başka bişe yok Y yagmur_20

Benımde 6 günüm kaldı bebeğim 20 sinde hasta olacam beklıyom ince ince kasık ağrım ver kuru kahverengimsi bi akıntı var ama akıntı rengı yanı kanama felan değil göğüslerim kaşınıyo tatlı tatlı biraz acıyolar başka bişe yok Y yagmur_20
kahverengi akinti ustune gorme yada adet belirtisi demi canim

Ama öle adete benzer yada yerleşme kanaması değil akıntımın rengi koyu sütlü kahve gibi üşütmedende olabilir bilmiyom bakalım canım

Benim yarın 15 şubat, 2-3 gündür kasıklarımda değişik bir ağrı var geçen ay kimyasal yaşadım, ağrı geçen ayki gibi. Az önce test yaptım negatif. Geçen ay da adet gününden 3 gün sonra silik çizgiyi görmüştüm. Kafam allak bullak. Bir buçuk senedir her ay aynı psikolojiyi yaşamaktan çok yoruldım ya :KK43:(
benim şubat 19 ama aynı şekilde 2 yıldır her ay bi belirtiyle gün beklemekten ve bebiş haberi alamamaktan yoruldum,devreler yanacak:((

Benimde bat 20 şubat biraz önce beyaz renk akıntım geldi neden bilmiyorum birde belirtiden sayılırmı bilmiyorum ama suratımı minik minik sivilceler sardı daha önce hiç sivilce sorunum olmamıştı

Benim bat yarin yani 15 Şubat hiç bir belirtiye inanmaz oldum artık kızlar bakalım bu ay pek umudum yok çünkü yumurtlama döneminde eşimle yan yana değildik 2 gün bu ay da gitti yanj

18_24 subat arasi. Benim genelde gecen ay oldugum tarihin 6 gun sonrasi oluyor. Butun hamilelik belirtilerini yasiyorum bakalim ne olacak

Back
X