Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde bu ay umudum pek yok yaaa benimde 5 gun varbenimde bat a 6 gün var nedense hiç umudum yok bu ay eğer bu ayda olmassa biraz ara vericem denemelere bakalım hakkımızda hayırlısı inşallah
benimde uzun zamandir sol kadikta agri var daha dogrusu yumurtlamadan beri gecmedi hala devam ediyor ama umudum yok bu ayBenim yarın 15 şubat, 2-3 gündür kasıklarımda değişik bir ağrı var geçen ay kimyasal yaşadım, ağrı geçen ayki gibi. Az önce test yaptım negatif. Geçen ay da adet gününden 3 gün sonra silik çizgiyi görmüştüm. Kafam allak bullak. Bir buçuk senedir her ay aynı psikolojiyi yaşamaktan çok yoruldım ya(
hadi az kalmis cnm insaallah bebegin vardir yaaa17 şubat.. Hiçbir belirti yok...![]()
Benımde 6 günüm kaldı bebeğim 20 sinde hasta olacam beklıyom ince ince kasık ağrım ver kuru kahverengimsi bi akıntı var ama akıntı rengı yanı kanama felan değil göğüslerim kaşınıyo tatlı tatlı biraz acıyolar başka bişe yok Y yagmur_20kizlar bata son 6 gun kaldi hep birlikte bekleyelimmi?belirtilerimizi yazalim M Mutluluk1515
Aynen benımde öle ilişki yaşandıktan 5 dakıka sonra keskin bi ağrı o gin bugun mediven cıkarken gezeken ince ince ağrıyıbenimde uzun zamandir sol kadikta agri var daha dogrusu yumurtlamadan beri gecmedi hala devam ediyor ama umudum yok bu ay
aynen yaaa bir ara cok sinir oldum neden agriyor diye doktora gitmeyi bilendusundumAynen benımde öle ilişki yaşandıktan 5 dakıka sonra keskin bi ağrı o gin bugun mediven cıkarken gezeken ince ince ağrıyı
Bakalım bat günümüz aynı görcez ne oluyo :)aynen yaaa bir ara cok sinir oldum neden agriyor diye doktora gitmeyi bilendusundum
benim şubat 19 ama aynı şekilde 2 yıldır her ay bi belirtiyle gün beklemekten ve bebiş haberi alamamaktan yoruldum,devreler yanacakBenim yarın 15 şubat, 2-3 gündür kasıklarımda değişik bir ağrı var geçen ay kimyasal yaşadım, ağrı geçen ayki gibi. Az önce test yaptım negatif. Geçen ay da adet gününden 3 gün sonra silik çizgiyi görmüştüm. Kafam allak bullak. Bir buçuk senedir her ay aynı psikolojiyi yaşamaktan çok yoruldım ya(
ynenn canim kirmizilari gorevegimden suphem yokBakalım bat günümüz aynı görcez ne oluyo :)
Benımde öyle hiç hamilelik modunda değilim geçen ay aklımmda %100 varken bu ay %20 felana
ynenn canim kirmizilari gorevegimden suphem yok
cnm adet oldunmu ?Benim bat yarin yani 15 Şubat hiç bir belirtiye inanmaz oldum artık kızlar bakalım bu ay pek umudum yok çünkü yumurtlama döneminde eşimle yan yana değildik 2 gün bu ay da gitti yanj