- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
Daha erken cnm ama inşallah olur Rabbim isteyen herkese çok aratmadan versin inşallahbiz yaklaşık 2-3 aydır istiyoruz canım ama ilk ay adetime 5 gün kala bıraktım korunmayı, ikinci ay da ilişki çok az ve yumurtlama döneminden sonraya denk geldi, bu ay full gidiyoruz bakalım nolcak =)
Benimde var sancilarim ama hala olmadim.. Dündü günümmBenim adet sancılarım başladı bu ay da yok sanırım
Ne zamn test yapcan cnm :)Benimde var sancilarim ama hala olmadim.. Dündü günümm
Bugün insaallahNe zamn test yapcan cnm :)
Erkendi belki canimBat a 5 varken verdiğim kan testinin sonucu geldi negatif..olsaydı çıkardı sanırım..
Tmm cnm inşallah güzel haberler verirsinBugün insaallah
23 ünde olması gerek..2 gün yani..Erkendi belki canimkac gunun kaldi simdi
Maleseff negatif.. Yine ayni hüsran....... Moralim cok bozukk yaTmm cnm inşallah güzel haberler verirsin
Bana hemşire günün gelmeden kan verme boşuna çıkmaz demişti erkenden tahlil için gittiğimde hayırlısı olsun canımBat a 5 varken verdiğim kan testinin sonucu geldi negatif..olsaydı çıkardı sanırım..
Günün geçmişti senin değil mi ?Maleseff negatif.. Yine ayni hüsran....... Moralim cok bozukk ya
:-( valla üzülme demicem pazartesi bende aynı senin gbiydim çok kötüydum inş en kısa zamanda Rabbm dualrmzi kabul eder çok zor bisey;-(Maleseff negatif.. Yine ayni hüsran....... Moralim cok bozukk ya
Evet 1 gun gectii...Günün geçmişti senin değil mi ?
Her ay bende de aynı moral bozukluğu son 3 günüm kaldı ama umudum yok
Psikolijim alt üst oldu hic bisey yapasim yok butun damarlarim sizliyo sanki.. Allahım yardim et..:-( valla üzülme demicem pazartesi bende aynı senin gbiydim çok kötüydum inş en kısa zamanda Rabbm dualrmzi kabul eder çok zor bisey;-(
Geçicek cnm yıpratma kendini ağla rahatla ama toparla sonra kendini çok şükür sağlığımız yerinde elbet olucak ben inanıyorum pes etme dua etEvet 1 gun gectii...
Psikolijim alt üst oldu hic bisey yapasim yok butun damarlarim sizliyo sanki.. Allahım yardim et..
Son 3 gun kaldi kızlar ya sizin ☺
Belirtiler var mibenim 7 var =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?