Bat'a son bir hafta

benimde 2 gün var baksan belirtiler var ama adet ile aynı belirtiler olduğu için ve test yaptım çıkmadı o yüzden hasta olmayı bekliyorum

benimde 2 gün var baksan belirtiler var ama adet ile aynı belirtiler olduğu için ve test yaptım çıkmadı o yüzden hasta olmayı bekliyorum
Hiç karamsarliga kapılma bende de öyle oldu son 2 gün kala yaptım çıkmadı adet günü yaptım öylesine çıkmıştı. Fakat gelisememis gebelikten dolayi kürtaj olmak zorunda kaldim

Hiç karamsarliga kapılma bende de öyle oldu son 2 gün kala yaptım çıkmadı adet günü yaptım öylesine çıkmıştı. Fakat gelisememis gebelikten dolayi kürtaj olmak zorunda kaldim
zaten benim 2 düşük bir kimyasal geçmişim var yine de umut işte

zaten bir öncekinden günümde yaptım erken gebelik testlerinden çıkmadı 6 gün olmadım normal test yaptım çıktı ama değer düşük felan derken kimyasal olduğu ortaya çıktı hayirlisi ise olsun zaten

zaten benim 2 düşük bir kimyasal geçmişim var yine de umut işte
Allah yardımcımız olsun. Valla beklemek çok zor. Bende çok bebek istiyorum. Hamileliği tadında anneligi hissedince insan yine olsun istiyo. İnşallah eylül ayı bebek Haberlerimiz le güzelleşir

Çok farkli durumlarda olan arkasalar bulusmus burda.benimde son iki test yapmadim 10 aylik evliyim anne olmayi bende cok istiyorum insallah rabbim hepimize nasip eder

amiiin hamile kalmak da çözüm olmuyor o çift çizgiyi görmek için uğraşıyorsun sonra olunca başka şeyler başlıyor bu sefer o çizgiler bile korkutuyor yani demem o ki sonu iyi olacaksa hamile kalalim

amiiin hamile kalmak da çözüm olmuyor o çift çizgiyi görmek için uğraşıyorsun sonra olunca başka şeyler başlıyor bu sefer o çizgiler bile korkutuyor yani demem o ki sonu iyi olacaksa hamile kalalim
Aynen. Zaten dua ederken hayırlı zamanda hayırlı evlat ver allahım diyorum

Size kendi hikayemi anlatayim.cocuk istemeye karar verdikten 4 ay sonra hep regl dum negatif testler derken cok yiprandim bu arada 3kerede doktora gitmistim tum tahliller temiz.esimle konustum sag olsun o da beni anlayisla karsiladi kontrole gitti bunun sonucunda lokasit oldugunu ogrendik iki aydir tedavi goruyor.ilk ay lokasit baya azalmisti bile belkide buna dayanarak umutla bekliyorum

Benimde 1 sene olmamıştı artık eşime Dr a git dedim kavga gürültü gitti hem lökosit hemde kalitesizlik çıktı 1 sene çocuğun olmaz dedi ilaç verdi eşime o ay oldu ama hamile kaldım sonra kalbi durdu kürtaj vs.. sonraları yine gittik herşeyi düzenli oldu felan ama Allah vermeyince vermiyor imkansız denildiğinde bile oluyor

Zaman kaybetmeden neden olmadigini mutlaka arastirin ve tedaviye baslayin.yalniz siz degil esinizde muayene olsun

Imsallah rabbim hayirlisiyla anne olmayi nasip eder

Ben eşimle de gittim oda muane oldu sağolsun. Herşeyi normal çıktı. 6 ay süre verdiler . 6 ay daha olmazsa gelirsin dedi eşime. 4 ay olcak bu ay adet olursam

Biz eşimle beraber gittik tedaviye..ikimizde de herşey normal çıktı benim biraz prolaktin yükselmiş strese bağlı..bir ilaç verdi dostinex yarim doz içtim bu ay korunun demedi..7 günüm var test falan yapmadım..herkes gibi kuzu kuzu bekliyorum

0.1 cikmisti sanirim sifirli birsey cikti onu hatirliyorumda kacti bilmiyorum
ben yumurtalik zamanı ağrı ile gittim mahvoldum. resmen birşey bulamadılar tahliller de temiz beta hcg testi yaptı ne alakaysa yumurtlama zamanı sonuçta o da 2 cikmisti

Kizlar eşiniz nereye muayene oluyor? Bende esimin gitmesini istiyorum

Kizlar eşiniz nereye muayene oluyor? Bende esimin gitmesini istiyorum
Biz jinekolog a beraber gittik 1 yıl korunmadik bebek istiyoruz diye semen testi istiyorlar erkekten eğer anormal bir durum görse idi üroloji ye yönlendirecekti...bizde bu şekilde oldu yani

`