Belkide erken dollenme olmustur ondan bakarsak cikar diye dusunmuslerdurben yumurtalik zamanı ağrı ile gittim mahvoldum. resmen birşey bulamadılar tahliller de temiz beta hcg testi yaptı ne alakaysa yumurtlama zamanı sonuçta o da 2 cikmisti
Ne bilim değişik ana ağrıma cozum bulamadılar o gün bu gün ağrım o kadar olmasa bile var bu ay çok zor geçti benim içinBelkide erken dollenme olmustur ondan bakarsak cikar diye dusunmuslerdur
Valla yumurtalık zamanımda olduğumu biliyorum onlarda görüyor zaten muayne sırasında sırf olsun diye tahlil yaptı:) ben acı çektiğim ile kaldimBelkide erken dollenme olmustur ondan bakarsak cikar diye dusunmuslerdur
İnsAllah hamilesindir. Belkide o yuzden 2 cikmistir :)hem 2 ne yaa 2 diye sonuç mu olur :)
test yaptım 2 kere değilim:)İnsAllah hamilesindir. Belkide o yuzden 2 cikmistir :)
test yaptım 2 kere değilim:)
Benimde 7 gün..hangi belirtilerin var? Ben çok şey hissediyorum ama ilk olacak ya daha anlamlandıramıyorum..Benim de 7 gün var tam belirtilerimde var ama kendimi dinlemicem bu sefer bakalim :)
Benim yumurtlama gününden 2 3 gün sonra goguslerim agrimaya başladı hala devam ediyor. Belim kasiklaeim sirtim da agrilar oluyor. Birde migdem kalkiyor kusma falan yok amaBenimde 7 gün..hangi belirtilerin var? Ben çok şey hissediyorum ama ilk olacak ya daha anlamlandıramıyorum..
Benimki de bu arada nasip olursa ilk olacak sende ne belirtiler var canimBenim yumurtlama gününden 2 3 gün sonra goguslerim agrimaya başladı hala devam ediyor. Belim kasiklaeim sirtim da agrilar oluyor. Birde migdem kalkiyor kusma falan yok ama
Aynı belirtiler bende de varBenim yumurtlama gününden 2 3 gün sonra goguslerim agrimaya başladı hala devam ediyor. Belim kasiklaeim sirtim da agrilar oluyor. Birde migdem kalkiyor kusma falan yok ama
Benim sıvı yoğunluğu,sk idrar hissi,karnım şiş,tansiyon düşüklüğü gibi anı hareketlerde baş dönmesi mide bulantısı,yumurtlama gününden beri kasıkda batma sanci, bacaklarda ve sırtta ağrı...tabi bunlar her an değil anı hareketlerine bağlı..birde hemen sinirleniyorum normalde çok sakinim..daha saysam çıkar yani..Benim yumurtlama gününden 2 3 gün sonra goguslerim agrimaya başladı hala devam ediyor. Belim kasiklaeim sirtim da agrilar oluyor. Birde migdem kalkiyor kusma falan yok ama
Ya kızlar 4. 5 kere tuvalete gittim saatte . Göğüs hassasiyetim var ama çok değil adet belirtisi gibi . Sizce idrara çıkmak gebelik belirtisi olabilir miAynı belirtiler bende de var
Beklemekten başka caremiz yok tatlim hayirlisini versin RabbimAynı belirtiler bende de var
Benim esim uroloji bolumune direkt gitti cok iyi bir doktorumuz var tedavisi insallah sonuc verirKizlar eşiniz nereye muayene oluyor? Bende esimin gitmesini istiyorum
Amin canımBeklemekten başka caremiz yok tatlim hayirlisini versin Rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?