- 16 Eylül 2016
- 1.270
- 985
- 123
Bende de son 4 . Çok sabirsizim test yapalım Var şimdidenNe yaptiniz kizlar? Test yapaniniz var mi?
Bende son 4..
Erken daha ya bat gunu yapalim benceBende de son 4 . Çok sabirsizim test yapalım Var şimdiden
Rabbim gönlüne göre hayırlısını versin senin için..inşallah paylaşırsın bizlerle..Ben8m bat bugün test yapmadim inşallah günün sonu kötü bitmez
Benim gögüslerim cok sisti ve aciyor . koltuk altima dogru ara ara sızlıyo..baska da belirtim yok. Sizde var miiBelirtileriniz varmi kzlar
Suan bn 3 gündür sürekli uyumak istiyorum canım bişe yapmak istemiyor kaşık ağrım var göğüslerim sis acıyorBelirtileriniz varmi kzlar
Insallahh canimmm....Suan bn 3 gündür sürekli uyumak istiyorum canım bişe yapmak istemiyor kaşık ağrım var göğüslerim sis acıyor
Umarim bu belirtiler psikolojik değildir
Bende sogan kuru yapmistim, 5-6 ay önce.. Ama hic bi yararini goremedimBende belirti yok suan 5 gunum var sadece tek farkliligim akintim var bide kasik agrim oluo sogan kuru yaptm bu ay akintimda ondan olabilir sabirla bekliyorum bende
Benimde hic umidim yok ama oyle olumlu sonuc alan varki bi deniyim dedim ama sanmiyorum belirtimde fazla yok akintida normal ztn olmazsa bidahaki ay doktora gidcm 7 aydir deniorzBende sogan kuru yapmistim, 5-6 ay önce.. Ama hic bi yararini goremedim
Benmde 3 gun var bata dün test yaptm tabiki negatf sakın test yapmayin benm gbiErken daha ya bat gunu yapalim bence
Doktora gittinmi cnm hic kalamadinmi sn dusuk fln oldumu yaniBende 14 aydir deniyoruz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?