Gebeliğe Hazırlık BATI 22-23-24-25 AĞUSTOS OLANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok geçmiş olsun canım
Umarım bu ay tutar sağlıkla ilerler
Evet belirti aramak için erken ve çok benziyorlar. Salya artışı acaba mide ekşimesi bulantısından dolayı mı Dur bakalım bende haftaya başlıcam testlere
Atarız artıkkk

Nasıl yaptınız bende tutmazsa denicem önümüzde ki ay
Orta boy sogani kaynamis suda 5 dk kaynatiyoruz sonra 20 dk dinlendirip icioruz sabah ayri aksam ayri ac karna iciyoruz 15 gün boyunca ben adetim bitti 2 gün basladim bazilari adet bittikden 1 hafta sonra basliyolar ibrahim saracoglundan duymustum bende oyle denedim bakalim sifa niyetine

1 bucuk bardak klorsuz suda kaynatiyoruz

Atarız ben dün baya baya sanki regl olacak gibi oldum. Bugün yine kasıklarım ağrıyor sanki bir iki güne adet olacağım. Yumurtlama da değil.

Benimde bat 21 veya 22 Ağustos… Bend test yapmamak için kendimi zor turuyorum ama belirtimde yok yapsam negatif göreceğime o kadar eminim ki Beraber yaparak birbirimize destek mi olsak
Sizinki daha erkenmis bence ilk önce siz öğrenirsiniz inşallah güzel haberleri ben adetten 4 gün hatta 5gun önce ogrenmistim silikti baya ama çizgi vardı. Bence test yapın elinizde fazla varsa

İnt ucuz diye 3 predictor test var birde o uvulsyon ile birlikte 4 tane de normal test var. Haftaya cuma başlayacağım çünkü geçenki de de öyle öğrenmiştim
Bende ucuz diye predictor aldım ama kaset test ile silik çizgiyi görmeden predictor ile yapmak istemiyorum… Bende Salı sabahı yapayım diyorum bu sabırsızlık ne olacak böyle

Sizinki daha erkenmis bence ilk önce siz öğrenirsiniz inşallah güzel haberleri ben adetten 4 gün hatta 5gun önce ogrenmistim silikti baya ama çizgi vardı. Bence test yapın elinizde fazla varsa
Predictor ile mi öğrendiniz Benim de kasık ağrılarım var ama havuz gidiyorum ona bağlıyorum havuzdan sonraki gün oluyot hafif sonra geçiyor

Bende ucuz diye predictor aldım ama kaset test ile silik çizgiyi görmeden predictor ile yapmak istemiyorum… Bende Salı sabahı yapayım diyorum bu sabırsızlık ne olacak böyle
Aslında sabırsızlık değilde beklemek heyacan veriyor. Başka türlü zaman geçmiyor. Ben bu ay ilk kez hergun ovulasyon yapicam adete kadar ilk orda koyulaşıyirmus ya birde acaba başka yumurtladimmi diye bakicam. Dün yapmamıştım bugün yapicam bakalım

Predictor ile mi öğrendiniz Benim de kasık ağrılarım var ama havuz gidiyorum ona bağlıyorum havuzdan sonraki gün oluyot hafif sonra geçiyor
Yok o markaya benziyor başka bir marka. İsimleri benziyor. Çok silikti sonra predictor aldım onda baya baya net çizgi idi tam haftasonu idi pazartesi kan vermiştim adete 2 gün kala 87cikmisti

Ben ovulasyon ile tam koyulaşma görmedim zaten yumurtlamadan sonra da yapmak zor geliyor… Elimde 3 tane ovu testi kaldı salıya kadar onları yapayım o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…