- 28 Şubat 2021
- 1.250
- 1.629
- 63
- Konu Sahibi Yaz-ruzgari
-
Çok geçmiş olsun canımBenim 2.ay kalp durması ile 11+4de bebeğimi kaybettim. Ondan sonraki 2.ay deneme bakalım. Hayırlısı
İnşallah öyledirpsikolojik de olabilir tâbi
Haftaya cumadan itibaren testlere baslicam
Bende de salya artışı var. Önceki gebelikte de öyleydi ama hamilelik ile yumurta ve adet aynı belirtiler maalesef. Yumurtlama dan dolayı da olabilir hamilelik için haftaya yani 10gun sonra belirti aramak lazım. Ben önceki gebelikte program var bende belirti oldukca yaziyum.hamileligi öğrenmeden önce 10.gun göğsüm hassasiyet ve akıntı olmuş basım agrimis bunları yazmışım
Nasıl yaptınız bende tutmazsa denicem önümüzde ki ayValla bilmiyorum sogun kürü rahmi ve icini temizliyormus die arastirdim dedim bi deneyeyim 7 aydir ugras ugras olmuyo malesef
Yumurtalamadan önce mi sonra mı yaptın incir havucu?Bende incir Havuç yaptım ama 9-10 gün kadar
İnşallah canım daha önce gittin mi doktoraİnşallah bu ay olurvalla yaşım 36 ilk bebek olacak. Ailede erken menopoz var bende de pihtilasma. Birde kalp durması var. Allah'a bırakıyorum inşallah bir an önce nasıp eder sağlıkla
Çok gecmis olsun. Rabbim büyüktür tez vakitde versin bebislerimiziİnşallah bu ay olurvalla yaşım 36 ilk bebek olacak. Ailede erken menopoz var bende de pihtilasma. Birde kalp durması var. Allah'a bırakıyorum inşallah bir an önce nasıp eder sağlıkla
Orta boy sogani kaynamis suda 5 dk kaynatiyoruz sonra 20 dk dinlendirip icioruz sabah ayri aksam ayri ac karna iciyoruz 15 gün boyunca ben adetim bitti 2 gün basladim bazilari adet bittikden 1 hafta sonra basliyolar ibrahim saracoglundan duymustum bende oyle denedim bakalim sifa niyetineNasıl yaptınız bende tutmazsa denicem önümüzde ki ay
1 bucuk bardak klorsuz suda kaynatiyoruzOrta boy sogani kaynamis suda 5 dk kaynatiyoruz sonra 20 dk dinlendirip icioruz sabah ayri aksam ayri ac karna iciyoruz 15 gün boyunca ben adetim bitti 2 gün basladim bazilari adet bittikden 1 hafta sonra basliyolar ibrahim saracoglundan duymustum bende oyle denedim bakalim sifa niyetine
Cook gittim artık gitmeyi düşünmüyorum bir süre. Bunaldım artıkİnşallah canım daha önce gittin mi doktora
İnşallahÇok gecmis olsun. Rabbim büyüktür tez vakitde versin bebislerimiziamin
İnt ucuz diye 3 predictor test var birde o uvulsyon ile birlikte 4 tane de normal test var.Testleri birlikte yapalim mi haftaya
Benimde bat 21 veya 22 Ağustos… Bend test yapmamak için kendimi zor turuyorumTestleri birlikte yapalim mi haftaya
Atarız ben dün baya baya sanki regl olacak gibi oldum. Bugün yine kasıklarım ağrıyor sanki bir iki güne adet olacağım.Çok geçmiş olsun canım
Umarım bu ay tutar sağlıkla ilerler
Evet belirti aramak için erken ve çok benziyorlar. Salya artışı acaba mide ekşimesi bulantısından dolayı mıDur bakalım bende haftaya başlıcam testlere
Atarız artıkkk
Sizinki daha erkenmis bence ilk önce siz öğrenirsiniz inşallah güzel haberleriBenimde bat 21 veya 22 Ağustos… Bend test yapmamak için kendimi zor turuyorumama belirtimde yok yapsam negatif göreceğime o kadar eminim ki Beraber yaparak birbirimize destek mi olsak
Bende ucuz diye predictor aldım ama kaset test ile silik çizgiyi görmeden predictor ile yapmak istemiyorum… Bende Salı sabahı yapayım diyorumİnt ucuz diye 3 predictor test var birde o uvulsyon ile birlikte 4 tane de normal test var.Haftaya cuma başlayacağım çünkü geçenki de de öyle öğrenmiştim
Predictor ile mi öğrendinizSizinki daha erkenmis bence ilk önce siz öğrenirsiniz inşallah güzel haberleriben adetten 4 gün hatta 5gun önce ogrenmistim silikti baya ama çizgi vardı. Bence test yapın elinizde fazla varsa
Aslında sabırsızlık değilde beklemek heyacan veriyor. Başka türlü zaman geçmiyor. Ben bu ay ilk kez hergun ovulasyon yapicam adete kadar ilk orda koyulaşıyirmus ya birde acaba başka yumurtladimmi diye bakicam. Dün yapmamıştım bugün yapicam bakalımBende ucuz diye predictor aldım ama kaset test ile silik çizgiyi görmeden predictor ile yapmak istemiyorum… Bende Salı sabahı yapayım diyorumbu sabırsızlık ne olacak böyle
Yok o markaya benziyor başka bir marka. İsimleri benziyor. Çok silikti sonra predictor aldım onda baya baya net çizgi idi tam haftasonu idi pazartesi kan vermiştim adete 2 gün kala 87cikmistiPredictor ile mi öğrendinizBenim de kasık ağrılarım var ama havuz gidiyorum ona bağlıyorum havuzdan sonraki gün oluyot hafif sonra geçiyor
Ben ovulasyon ile tam koyulaşma görmedim zaten yumurtlamadan sonra da yapmak zor geliyor… Elimde 3 tane ovu testi kaldı salıya kadar onları yapayım o zamanAslında sabırsızlık değilde beklemek heyacan veriyor. Başka türlü zaman geçmiyor. Ben bu ay ilk kez hergun ovulasyon yapicam adete kadar ilk orda koyulaşıyirmus ya birde acaba başka yumurtladimmi diye bakicam. Dün yapmamıştım bugün yapicam bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?