Gebeliğe Hazırlık BATI 22-23-24-25 AĞUSTOS OLANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aaaaa çok şaşırdım şuan dur bakalım kuzum hayırlısı vardır onda da bir hayır

Muhtemelen stresten zaten karnim belim fenaa agrioo stres uaptigim icin adet gelmio malesef benim sonuclar labaratuvara gondeeilmis muhtemelen 2 saate aciklancek. Senin gecikme 4 gun mu test falan yaptin mi
Yok benim gecikmem 1 gün oldu. Ama çok şükür hastaneye gittim hormonlarıma yumurtalıklarıma baktırdım ve hepsi tertemiz çıktı. D vit düşük çıktı. Şimdi d vit çözeceğim. Eşimde de sıkıntı çıkmadı. Zihnim artık rahat sağlık kaynaklı bir problem değilmiş. Zamanla olacak artık biliyoruz :) Belki sende doktora gitmelisin belki kist dönüşmüştür. En azından öyle ise ilaç ile regl olman sağlanır..

Aaaaa çok şaşırdım şuan dur bakalım kuzum hayırlısı vardır onda da bir hayır
Sonucum çıktı canım Lna16, beta 157,2. Bat 24 ağustostu ilerlemesi nasıl acaba hiç bilmiyorum bu değerlerin artış olayını cumartesi pazarda girdi devreye pazartesi 30 Ağustos zaten

Sonucum çıktı canım Lna16, beta 157,2. Bat 24 ağustostu ilerlemesi nasıl acaba hiç bilmiyorum bu değerlerin artış olayını cumartesi pazarda girdi devreye pazartesi 30 Ağustos zaten
Oh maşallah maşallah kuzum benim hamilesin ay çok sevindim maşallah kuzum 2 günde bir takip hayırlısı olsun kuzum benim

Ben iyicene kafayi taktim artik ruyalarimda kabus olarak adet oldugumu goruyorum. Dogal olarak adetim gecikti. Komik olan, goguslerimde agri falan da hissediyorum. Resmen psikolojik olarak vucudum tepki vermeye basladi artik.

3 farkli test aldim. ikisinde silik cizgi cikti. Bekleyim dedim, bugun bi tane daha aldim, onda cizgi mizgi yoktu. Sanirim hamile falan degilim ama vucudum stresten sasirmis durumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…