- Konu Sahibi Yaz-ruzgari
-
Aile hekimim tüm tetkikleri istemiş konuştuğum halde beta istememiş tekrar sabah gittim kan verdim birde eczaneden dayanamayıp preductor aldım yarın yapmak için sabah o kadar moralim bozuldu ki tiroid, hormon tüm testlere bakmışlar beta yokSonuçlar ne oldu kuzum
Aaaaa çok şaşırdım şuan dur bakalım kuzum hayırlısı vardır onda da bir hayırAile hekimim tüm tetkikleri istemiş konuştuğum halde beta istememiş tekrar sabah gittim kan verdim birde eczaneden dayanamayıp preductor aldım yarın yapmak için sabah o kadar moralim bozuldu ki tiroid, hormon tüm testlere bakmışlar beta yok
Yok benim gecikmem 1 gün oldu. Ama çok şükür hastaneye gittim hormonlarıma yumurtalıklarıma baktırdım ve hepsi tertemiz çıktı. D vit düşük çıktı. Şimdi d vit çözeceğim. Eşimde de sıkıntı çıkmadı. Zihnim artık rahat sağlık kaynaklı bir problem değilmiş. Zamanla olacak artık biliyoruz :) Belki sende doktora gitmelisin belki kist dönüşmüştür. En azından öyle ise ilaç ile regl olman sağlanır..Muhtemelen stresten zaten karnim belim fenaa agrioo stres uaptigim icin adet gelmio malesef benim sonuclar labaratuvara gondeeilmis muhtemelen 2 saate aciklancek. Senin gecikme 4 gun mu test falan yaptin mi
Vee adetimde geldi. Stres yapmanin cezasi bu2.30 negatiff hamilelik yok malesef
Tamamen psikolojik olarak beklemiş reglin...Vee adetimde geldi. Stres yapmanin cezasi bu
hayırlısı olsun canım demek ki vakti değilmiş. Allah en hayırlı zamanda sana bir evlat nasip etsin inşallah:))Kırmızıları gördüm canım dün gece :)
Amin inşallah kuzum benimhayırlısı olsun canım demek ki vakti değilmiş. Allah en hayırlı zamanda sana bir evlat nasip etsin inşallah:))
Aynen yaaTamamen psikolojik olarak beklemiş reglin...
Sonucum çıktı canım Lna16, beta 157,2. Bat 24 ağustostu ilerlemesi nasıl acaba hiç bilmiyorum bu değerlerin artış olayını cumartesi pazarda girdi devreye pazartesi 30 Ağustos zatenAaaaa çok şaşırdım şuan dur bakalım kuzum hayırlısı vardır onda da bir hayır
Oh maşallah maşallah kuzum benim hamilesin ay çok sevindim maşallah kuzumSonucum çıktı canım Lna16, beta 157,2. Bat 24 ağustostu ilerlemesi nasıl acaba hiç bilmiyorum bu değerlerin artış olayını cumartesi pazarda girdi devreye pazartesi 30 Ağustos zaten
Rabbim isteyen herkese sağlıklı bebişlerle buluştursun inşallahOh maşallah maşallah kuzum benim hamilesin ay çok sevindim maşallah kuzum2 günde bir takip hayırlısı olsun kuzum benim
Amin inşallah kuzumRabbim isteyen herkese sağlıklı bebişlerle buluştursun inşallah
Haftaya bat ım bizimde 3. Ayımız 2 ay öncede covid oldum inşallah tutmuşturÇatlamadan itibaren sol kasığımda inanılmaz ağrı var bide belim ayyy inşalalh tutmuştur yA 5. Ayımız bu ay sizlerin peki
Gittim kalp duyulmadı meğer bizim pıtırcık 5 haftalıkmış 2 hafta sonra tekrar gel dediÜlkü ben 24 yaşındayım ikinci olacak inşallah canım
Öyle olur hesaplq ultrason birbirine uymuyor oyzuden ben yedinci haftada gidecem inşallahGittim kalp duyulmadı meğer bizim pıtırcık 5 haftalıkmış 2 hafta sonra tekrar gel dedi
Bencede erken gitmişim ben de. Sakince beklemek en sağlıklısıÖyle olur hesaplq ultrason birbirine uymuyor oyzuden ben yedinci haftada gidecem inşallah
Olsun keseyi görmüşün haftada kalp atışını duyarsin inşallahBencede erken gitmişim ben de. Sakince beklemek en sağlıklısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?