- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 35.942
- 498
- Konu Sahibi Yaz-ruzgari
-
Ohhh maşallah canım hamilesin Allah sağlıkla almak nasip etsin kucağına valla benimde 2 gün oldu adet geceli bakalım bende kan testi vermeyi düşünüyorum ben yurtdışındayım kuzum özel labaratuvar gidiyorum sabahtan aksam çıkıyor bakalım :)canım benimde aynı belirtiler vardı kasıklarda kramplar ve göğüs hassasiyeti birde uçları büyüdü biraz dün testim sonucu beta hcg 28.40 çıktı haftaya bi daha kan vereceğim inşallah sende hamilesindir
Kaç gün geçti kuzum senin adetin maşallah değer iyi çıkmış çünkü artık evde olan testlere güvenmiyorum o kadar soğudummcanım benimde aynı belirtiler vardı kasıklarda kramplar ve göğüs hassasiyeti birde uçları büyüdü biraz dün testim sonucu beta hcg 28.40 çıktı haftaya bi daha kan vereceğim inşallah sende hamilesindir
Ohhh maşallah canım hamilesin Allah sağlıkla almak nasip etsin kucağına valla benimde 2 gün oldu adet geceli bakalım bende kan testi vermeyi düşünüyorum ben yurtdışındayım kuzum özel laboratuvar gidiyorum sabahtan aksam çıkıyor bakalım :)
testi yaptırdığımda 6 gün geçmişti ama ben adetten 1 hafta önce yumurtladığım için geç oldu döllenmeKaç gün geçti kuzum senin adetin maşallah değer iyi çıkmış çünkü artık evde olan testlere güvenmiyorum o kadar soğudumm
Acaba benimde mi boyle bisey var adet gecikeli bugun 5. Günümtesti yaptırdığımda 6 gün geçmişti ama ben adetten 1 hafta önce yumurtladığım için geç oldu döllenme
Benimde gecikti 3 .gun hava mi acepAcaba benimde mi boyle bisey var adet gecikeli bugun 5. Günüm
SEN İDRAR TESTİ YAPTIN MIAcaba benimde mi boyle bisey var adet gecikeli bugun 5. Günüm
2. Gun yaptim negatifti sonra yapmadim yarin sabah yapcmSEN İDRAR TESTİ YAPTIN MI
Pembe akıntı da geliyorsa yerleşmedir o diye düşünüyorum:) hadi hayırlısı bence varMerhabalar benimde adetim 1-2 gün oynaklık gösterir. Temmuz ayında biontech ilk doz olduktan sonra 5 günlük bir gecikme yaşadım o sırada tatile gitme hazırlığımız vardı tam adet günü ile çakışıyordu gelmedi nasıl olacak nasıl edecek diye düşünürken stres kaynaklı olduğunu düşünüyorum temmuz ayının bazı yerlerde de aşı kaynaklı gecikmeler olduğunu okudum Ağustos ayınıda ona yordum ama dünden beri renk olarak kokusuz tuhaf açık çok açık pembe tarzı akıntı geliyor bu ay olacağını düşünmüyordum aslında çünkü test falan denemedim direk dediğim gibi saydam akıntı gelmeye başladı o günleri değerlendirdim tutmamış bile olabilir diye düşündüm gün aşırı olduğu için. Ama böyle bekle bekle olmayacak yarın aile hekimimden randevu aldım 12ye kadar beta için gideceğim acaba ne zaman çıkar sonuç cumayı bulur mu
Umutlanmak istemiyorum ama bu sabah kan testi vermeye gittim yarın öğlenden sonra sonuçları görebilecekmişim hayırlısı artıkPembe akıntı da geliyorsa yerleşmedir o diye düşünüyorum:) hadi hayırlısı bence var
Anladım canım hadi hayırlısı valla bende çok sevindim senin adına sanırım bende senin gibi bişi mı oldum anlamadım gebelik test negatif 1 gün oldu geceli ama ovulasyon test yaptim 2.çizgi silik pozitiffffff anlamadım ben 2. Ye mi yumurtladım çatladı mükemmel 10 gündür göğüs hassasiyeti ve.kasik ağrılarım var bilmiyorum bende kan vermeyi düşünüyorumtesti yaptırdığımda 6 gün geçmişti ama ben adetten 1 hafta önce yumurtladığım için geç oldu döllenme
hadi güzel haberlerini bekliyoruzAnladım canım hadi hayırlısı valla bende çok sevindim senin adına sanırım bende senin gibi bişi mı oldum anlamadım gebelik test negatif 1 gün oldu geceli ama ovulasyon test yaptim 2.çizgi silik pozitiffffff anlamadım ben 2. Ye mi yumurtladım çatladı mükemmel 10 gündür göğüs hassasiyeti ve.kasik ağrılarım var bilmiyorum bende kan vermeyi düşünüyorum
Allah razı olsun kuzum amin inşallahhadi güzel haberlerini bekliyoruz
Hayırlı haberler alırsın inşallah canım kaç gün geçti adet :))Umutlanmak istemiyorum ama bu sabah kan testi vermeye gittim yarın öğlenden sonra sonuçları görebilecekmişim hayırlısı artık
3 gün gecikti ama ben pek ihtimal vermiyorum ovülasyon testi yerine saydam uzayan akıntıya göre değerlendirdim aslında hiç gecikmezdi ama temmuzda da gecikti aşı oldum biontech ona bağlıyorum artık çünkü vurulup adet düzensizliği yaşayan epey kişi var çevremde ve forumlardaHayırlı haberler alırsın inşallah canım kaç gün geçti adet :))
Hiç ummadığın anda çiçek açar umutlar kuzum bak etli bamya ya onunda umudu yoktu hamile en azından değerler yükselmiş inşallah vardır3 gün gecikti ama ben pek ihtimal vermiyorum ovülasyon testi yerine saydam uzayan akıntıya göre değerlendirdim aslında hiç gecikmezdi ama temmuzda da gecikti aşı oldum biontech ona bağlıyorum artık çünkü vurulup adet düzensizliği yaşayan epey kişi var çevremde ve forumlarda
Hemogram sonuçlarım çıkmış ama beta hcg ne diye gözüküyor kan testinde muhtemelen HCGdir kan sayımı arasında o yoktuHiç ummadığın anda çiçek açar umutlar kuzum bak etli bamya ya onunda umudu yoktu hamile en azından değerler yükselmiş inşallah vardır
PDF indir çıkar...Hemogram sonuçlarım çıkmış ama beta hcg ne diye gözüküyor kan testinde muhtemelen HCGdir kan sayımı arasında o yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?