Gebeliğe Hazırlık BATI 22-23-24-25 AĞUSTOS OLANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Belirti herkese göre değişebilir. Olmak zorunda da değil olmamak zorunda da. Adete genel de benziyor ama herkesim vücudu kendine özel

Bende dun veya bugun adetimi bekliyordum gelmedi. Acaba stresten mi gecikti anlamadim. Hafif gogus hassasiyetim var. Heveslenmek istemiyorum. Ara ara kasiklarim agriyor yine. Adet sancisi mi bilemiyorum. Bakalim
Umarım hakkınızda hayırlısı olur. ben hep düzenli olurdum geçen ay biontech olduktan sonra düzensiz olmaya başladı artık ona veriyorum çünkü sağlık ocağındaki doktorda olabilir dedi yakın zamanda aşı olduysanız bu ihtimalide değerlendirin. Birde forumda konu okumak vs daha fazla stres yapıyor bende açıkcası

Aynen bende de. Gun icinde cok bakmamaya calisiyorum ama bi taraftan da insan duygularinda kendine ortak aradigindan, yine kendimi forumlarda, google da buluyorum.

Hayirlisi olsun insallah

Kizlar 6. Gün gecikmede yine testler negatif kan tahlili verdim simdi saglik ocaginda web sitesine ogleden sonra mi duser bilgisi olan var mi

Bilemedim ki düşer belki... Ama seninki stres kaynaklı sanki...
Muhtemelen stresten zaten karnim belim fenaa agrioo stres uaptigim icin adet gelmio malesef benim sonuclar labaratuvara gondeeilmis muhtemelen 2 saate aciklancek. Senin gecikme 4 gun mu test falan yaptin mi

Ayy inşallah canım Rabb'im sanada bütün isteyen kadınlarımıza nasip etsin belirtiler doğru inşallah gebesindir
Valla benim dün gece kırmızılar geldi kuzum hayırlısı olsun hiç olmadığım belirtiler yaşadım bu ay anlamadım

Muhtemelen stresten zaten karnim belim fenaa agrioo stres uaptigim icin adet gelmio malesef benim sonuclar labaratuvara gondeeilmis muhtemelen 2 saate aciklancek. Senin gecikme 4 gun mu test falan yaptin mi
Bel ağrıyorsa olursun kuzum benimde bel ağrısı dün gece adet olmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…