- Konu Sahibi Yaz-ruzgari
-
Pdf indir diye bir şey yazmıyor halk sağlığı labından bakıyorum zaten sadece kısmi tamamlanmamış ve yazdır seçeneği varPDF indir çıkar...
enabız dan neden bakmıyorsunuz?Pdf indir diye bir şey yazmıyor halk sağlığı labından bakıyorum zaten sadece kısmi tamamlanmamış ve yazdır seçeneği var
E nabızdan da kontrol ettim tahlillerim kısmından ama sadece Şubat ayındaki tahlilim var en yeni olarak başka yerden mi bakılıyor yoksa onu bilmiyorumenabız dan neden bakmıyorsunuz?
Belirti herkese göre değişebilir. Olmak zorunda da değil olmamak zorunda da. Adete genel de benziyor ama herkesim vücudu kendine özelKızlar merhaba bir şey sormak istiyorum yumurtlama dönemini değerlendirdim ama ovülasyon testi falan kullanmadım direk yumurta akı kıvamındaki akıntıya göre değerlendirdim. Adetim 2 gün gecikti göğüs hassasiyeti yok sadece alt pelvik bölgede arada dolgunluk basınç hissi oluyor ve akıntım bugünden beri çok çok açık pembe rengi. Kan testi falan yaptırmadım içimde bir his yok çünkü gebeliğe dair sizce hormonal bir şey midir ?
Kan testi verdim bekliyorumBelirti herkese göre değişebilir. Olmak zorunda da değil olmamak zorunda da. Adete genel de benziyor ama herkesim vücudu kendine özel
Umarım hakkınızda hayırlısı olur.Bende dun veya bugun adetimi bekliyordum gelmedi. Acaba stresten mi gecikti anlamadim. Hafif gogus hassasiyetim var. Heveslenmek istemiyorum. Ara ara kasiklarim agriyor yine. Adet sancisi mi bilemiyorum. Bakalim
Muhakkak cevabı yazınKan testi verdim bekliyorum
Aynen bende de. Gun icinde cok bakmamaya calisiyorum ama bi taraftan da insan duygularinda kendine ortak aradigindan, yine kendimi forumlarda, google da buluyorum.Umarım hakkınızda hayırlısı olur.ben hep düzenli olurdum geçen ay biontech olduktan sonra düzensiz olmaya başladı artık ona veriyorum çünkü sağlık ocağındaki doktorda olabilir dedi yakın zamanda aşı olduysanız bu ihtimalide değerlendirin. Birde forumda konu okumak vs daha fazla stres yapıyor bende açıkcası
Sağlık ocağında ertesi gün sonuç çıkıyormuş..Kizlar 6. Gün gecikmede yine testler negatifkan tahlili verdim simdi saglik ocaginda web sitesine ogleden sonra mi duser bilgisi olan var mi
Cumartesiye denk geliyo o da duser mi kiSağlık ocağında ertesi gün sonuç çıkıyormuş..
Bilemedim ki düşer belki... Ama seninki stres kaynaklı sanki...Cumartesiye denk geliyo o da duser mi ki
Muhtemelen stresten zaten karnim belim fenaa agrioo stres uaptigim icin adet gelmio malesef benim sonuclar labaratuvara gondeeilmis muhtemelen 2 saate aciklancek. Senin gecikme 4 gun mu test falan yaptin miBilemedim ki düşer belki... Ama seninki stres kaynaklı sanki...
Sonuçlar ne oldu kuzumUmutlanmak istemiyorum ama bu sabah kan testi vermeye gittim yarın öğlenden sonra sonuçları görebilecekmişim hayırlısı artık
Valla benim dün gece kırmızılar geldi kuzumAyy inşallah canım Rabb'im sanada bütün isteyen kadınlarımıza nasip etsin belirtiler doğru inşallah gebesindir
Bel ağrıyorsa olursun kuzum benimde bel ağrısı dün gece adet olmaya başladımMuhtemelen stresten zaten karnim belim fenaa agrioo stres uaptigim icin adet gelmio malesef benim sonuclar labaratuvara gondeeilmis muhtemelen 2 saate aciklancek. Senin gecikme 4 gun mu test falan yaptin mi
Kırmızıları gördüm canım dün gece :)hadi güzel haberlerini bekliyoruz
Aynen geldi gelecek de zorluo beni isteBel ağrıyorsa olursun kuzum benimde bel ağrısı dün gece adet olmaya başladım
Stresi yeter var mı yok mu adet oldum olacam ayyy Rabbim tez zamanda hepinizin kucağını doldursun kuzumAynen geldi gelecek de zorluo beni iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?