Canım naptın, dr ye gitmişsindir herhalde. Noldu sonuç, merakla bekliyoruz :)
canım gittim doktora pozitif oldugunu onayladıda şimdi kese görünmez haftaya bidaha gel dedi
O günde olmadı maalesef. Bişey çıkıyo mutlaka. Misafirdi odu budu falan.. Neyse naapalım. 2 defa deneme yaptık. O günlere denk geldiyse ne mutlu bize. Bu havadada hiç canım istemiyor vala. Allah günah yazmasın ertesi günüde iş bide.Olur bence cnm. gerci boyle takvime baglayinca mutlaka sorun oluyo. ben guya birer gun arayla diodum. yok valla olmuyo
O günde olmadı maalesef. Bişey çıkıyo mutlaka. Misafirdi odu budu falan.. Neyse naapalım. 2 defa deneme yaptık. O günlere denk geldiyse ne mutlu bize. Bu havadada hiç canım istemiyor vala. Allah günah yazmasın ertesi günüde iş bide.
Canım benm çok saol en yakın zamanda hayırlısıyla inşallah senden de güzel haberler bekliyoruz. dualarım seninle , sizinle.. yarın gitcem doktora bakalım kesemizi görecekmiyiz. çok zor geçio zaman hamilelik beklerken bu kadar zor değildi sürekli bi tedirginlik Allahım korusun sizde bana dua edin bebeğime bişe olmasın sağlıcakla alayım kucagımaAhh canım benim gözün aydın hadi, Bundan sonrası güzel günler inşallah, kesesiydi, kalp atışıydı, ultrasonuydu falan bitmez bunlar, keyfini çıkar . İnşallah sorunsuz güzel hamileliğin olur. Ama dua etmeyi unutma . Olmayanlar çabalayanlar için. ^^^^Benim için :) ^^^^Öpüldün
saol cnm şimdi gördüm msjını teşekkürler 8 haftalık oldum... kalp atışlarınıda duydum minigimiin cok sukur hersey ıyı darısı hepınızın başınaa... :)hayırlı olsun 1 hafta geçmiş ama silik olduğuna göre geç döllenme heralde
valla cnm ayni dusunen sadece biz miyiz diodum. hava soguk. dusu sabaha birakinca karanlikta uyaniosun. Aksam yapip yatsan ayri dert. bosuna yaz aylarinda hamile kalma orani daha cok diil yani :)
Amin inşallah . Ya bazen sanki herkez bir gün hamile kalıcakmışta tek ben kalamıycakmışım gibi oluyor çok korkuyorum.Canım benm çok saol en yakın zamanda hayırlısıyla inşallah senden de güzel haberler bekliyoruz. dualarım seninle , sizinle.. yarın gitcem doktora bakalım kesemizi görecekmiyiz. çok zor geçio zaman hamilelik beklerken bu kadar zor değildi sürekli bi tedirginlik Allahım korusun sizde bana dua edin bebeğime bişe olmasın sağlıcakla alayım kucagıma
Ayy öyle canım yaa. Bide saçların taranması kurutması şekil vermesi .... sabah sabah çok zor geliyo bana.
Anlıycağın tek siz değilsiniz :) bide biz varız
Cnm nerdesin yaa merak ettik. tekrar hayirli olsun. Oh Masallah kalp atisinida duymussun. Allah tamamina erdirsin. dikkat et kendinesaol cnm şimdi gördüm msjını teşekkürler 8 haftalık oldum... kalp atışlarınıda duydum minigimiin cok sukur hersey ıyı darısı hepınızın başınaa... :)
Amin inşallah . Ya bazen sanki herkez bir gün hamile kalıcakmışta tek ben kalamıycakmışım gibi oluyor çok korkuyorum.
Meleğin ve sen Allaha emanet olun
Haklısın da işte bazen geliyolar öyle..Cnm oyle dusunme ya. insaallqh olur.daha yasimiz basimiz ne. umutsuzluk icin cok erken
Haklısın da işte bazen geliyolar öyle..
Beklenen tarih aralık 25 :) senin ?
İNŞALLAHBenimkide 22 aralik. yine yakiniz birbirimize. hadi bakalim. mujdeli haberlerimiz olsun ins
İNŞALLAH
Olsada bi nazlansakŞöyle elimizi göbeğimizin üstünde tutarak yürüsek .
İnsallah canim ya insallah. eminim cok guzeldir :)
Günaydın canım, Ne zamandır deniyorsunuz.
Günaydın, biz 1,5 yıllık evliyiz aslına bakarsak tam olarak günlerine denk getirmeye çalışmadık. Sonra burda edindiğim bilgiye göre hemen olmadığını anladım. Şimdi tutuştum anlıcağın. Ama korunmak için ilaç falan içmedim ben. Pişman olmayım diye. Hayırlısı artık.Gunaydin cnm.1 yil olcak ocakta
siz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?