BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

[QUOTE="busemk, post: 37684115, member: 36768gibiulunduğumuz ülke ilkel bir Asya ülkesi buradakiler Allaha emanet anlayacağın burada Dr a gitmiyoruz o yüzden.
Anladim canim tipki bizim doguda yasadigimiz gibi[/QUOTE]

Doğuyu öp basının üstüne koy canım yine Türk dr lar burada tip parayla okunuyor,yani bizim en kötü Dr muz buranin 1 Dr etmiyor gerisini sen dusun

kızlar 1 kasımda adet oldum. 6 kasımda hsg çekildi ve 12 kasımda tekrar edet oluyorum nasıl bi şey bu anlayan varmı bunu

merhaba kızlarrrr uzun biaradan sonra yıne burdayım netım kesıktı haberlerınızı alamadım benım batım 10 ekımdı bugun test yaptım... soncu yukluyorum bır goz atın galıba bebiş geliyooooooo.....

merhaba kızlarr uzun surredır yazamadım netım kesıktı bı bakarmısınız şuna... batım 5 ekım degıl 10 ekımdı

Günaydın tüm bibik bekleyenlere :)

Bu ay bizim çalışmalar iptal malesef olmayacak. Aralığa kaldı umutlar. Hayırlısı ...

Sizi takip edeceğim. İnşallah kısa zamanda hamileliğinizi duyarız.

Cnm napion nerelerdesin. kimse kalmamis tanidik

Kizlarr merhabaa benim bu ayda olmadi birde rahim agzinda yara varmis onjn tedavisine basladim.hayirlisiii

Cnm napion nerelerdesin. kimse kalmamis tanidik

Valla canım ben konuyla ilgili araştırma yapınca çok hevesleniyorum. Sanki hep kesin tuttu gibi düşünüyorum. Pek okumadım geçen ay falan. Bu gün bi konu araştırıcam. Ovulasyon tarihinde kanama olması normal mi acaba? Benim kanlı akıntı geldi, sonrasında kahve rengi olarak devam etti. Neyin nesidir bilmiyorum. Hayırlısı artık. :)

Sen napıyosun?

Aynen cnm bende senin gibiyim cok okuyimca etkileniorum. bende de var hamile miyim die kendimi yiyorum. ben ovoluoasyonu gecirdim galiba bakalim hayirlisi artik

Aynen cnm bende senin gibiyim cok okuyimca etkileniorum. bende de var hamile miyim die kendimi yiyorum. ben ovoluoasyonu gecirdim galiba bakalim hayirlisi artik

kızlarrrr günaydın. ben yaklaşık 1,5 yıldır bekleyenlerdinim bu arada çikolata kistim çıktı vs vs sonuç olarak geçen ay rahim filmi çektirdim (17 kasımda) dün yani 10 aralıkta adet olmam gerekiyordu olmayınca ultra erken gebelik testi yaptım çok çok ince belli belirsiz bi çizgi çıktı akşam sekizde direkt bir özel hastaneye gittim ve kan tahlili yaptırdım sonuç 123,5 pozitif ama değer küçük doktorunuzla görüşün dediler kafam allak bullak oldu sevinemedim bile şimdi korkuyorum bugün doktora gitcem ama internetten okuduğum kadarıyla anca iki hafta sonra ultrasonda kese görünürmüş.

Gunaydin cnm. adetinin ustunden gun gecmemiski daha bence normal deger iki gune bir katlancak. bence drye gitme ara. zaten goremicek bebegi. sen yrn tejrarla testi. iki kata cikmismi ona bak. tebrikler cnm. Allah tamamina erdirsin

teş.ederim canım. aradım doktoru hastası varmış yanında çalışan hemşire ile görüştüm durumu anlattım gel bugün başka testlerde yaparız doktor ilaç verebilir dedi ama şuan görünmezki ultrasonda ama kendimi yiyip bitirmektense gideyim bide o yorumlasın. ben hep pozitif sonucu gördüğüm zaman rahatlayacam sanardım ama hiç öyle olmuyormuş daha garip bi strest kese görünecekmi değer normal seviyede mi vs vs Allah yardımcımız olsun kadın olmak zor....

Cnm benim guzel gunlerin baslangici olsun ins. Stres yapma doktor gorsun ne diyecek bakalim. guzel seyler duyarsin ins. Drye git gel benide habersiz birakma

Canım naptın, dr ye gitmişsindir herhalde. Noldu sonuç, merakla bekliyoruz :)

Benimde yumurtlama takvim yüksek olarak dünü gösteriyordu. Dün bir çalışma yapamadık. Acaba bugün yapmamızın bir faydası olurmu ki ?

Reactions: GCA
Kizlarr ben de temmuzdan beri deniyorum akintim vardi onemsemedim megerse akinti fazlalasinca spermin yumurtaya yapismasini engelliyormus ilerledi rahim agzinda yaram varmis.1 haftadir tedavi goruyorum.gecmezse kisirlik bile yapabilirmis erkek ve kadin icinde.dikkat edin akinti varsa !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…