Anladim canim tipki bizim doguda yasadigimiz gibi[/QUOTE][QUOTE="busemk, post: 37684115, member: 36768gibiulunduğumuz ülke ilkel bir Asya ülkesi buradakiler Allaha emanet anlayacağın burada Dr a gitmiyoruz o yüzden.
hayırlı olsun 1 hafta geçmiş ama silik olduğuna göre geç döllenme heraldemerhaba kızlarr uzun surredır yazamadım netım kesıktı bı bakarmısınız şuna... batım 5 ekım degıl 10 ekımdıEki Görüntüle 1305965
testin snucu arkadaşlarrr....
Eki Görüntüle 1305916
Günaydın tüm bibik bekleyenlere :)
Bu ay bizim çalışmalar iptal malesef olmayacak. Aralığa kaldı umutlar. Hayırlısı ...
Sizi takip edeceğim. İnşallah kısa zamanda hamileliğinizi duyarız.
Cnm napion nerelerdesin. kimse kalmamis tanidik
Valla canım ben konuyla ilgili araştırma yapınca çok hevesleniyorum. Sanki hep kesin tuttu gibi düşünüyorum. Pek okumadım geçen ay falan. Bu gün bi konu araştırıcam. Ovulasyon tarihinde kanama olması normal mi acaba? Benim kanlı akıntı geldi, sonrasında kahve rengi olarak devam etti. Neyin nesidir bilmiyorum. Hayırlısı artık. :)
Sen napıyosun?
Valla canım ben konuyla ilgili araştırma yapınca çok hevesleniyorum. Sanki hep kesin tuttu gibi düşünüyorum. Pek okumadım geçen ay falan. Bu gün bi konu araştırıcam. Ovulasyon tarihinde kanama olması normal mi acaba? Benim kanlı akıntı geldi, sonrasında kahve rengi olarak devam etti. Neyin nesidir bilmiyorum. Hayırlısı artık. :)
Sen napıyosun?
kızlarrrr günaydın. ben yaklaşık 1,5 yıldır bekleyenlerdinim bu arada çikolata kistim çıktı vs vs sonuç olarak geçen ay rahim filmi çektirdim (17 kasımda) dün yani 10 aralıkta adet olmam gerekiyordu olmayınca ultra erken gebelik testi yaptım çok çok ince belli belirsiz bi çizgi çıktı akşam sekizde direkt bir özel hastaneye gittim ve kan tahlili yaptırdım sonuç 123,5 pozitif ama değer küçük doktorunuzla görüşün dediler kafam allak bullak oldu sevinemedim bile şimdi korkuyorum bugün doktora gitcem ama internetten okuduğum kadarıyla anca iki hafta sonra ultrasonda kese görünürmüş.
teş.ederim canım. aradım doktoru hastası varmış yanında çalışan hemşire ile görüştüm durumu anlattım gel bugün başka testlerde yaparız doktor ilaç verebilir dedi ama şuan görünmezki ultrasonda ama kendimi yiyip bitirmektense gideyim bide o yorumlasın. ben hep pozitif sonucu gördüğüm zaman rahatlayacam sanardım ama hiç öyle olmuyormuş daha garip bi strest kese görünecekmi değer normal seviyede mi vs vs Allah yardımcımız olsun kadın olmak zor....
Canım naptın, dr ye gitmişsindir herhalde. Noldu sonuç, merakla bekliyoruz :)teş.ederim canım. aradım doktoru hastası varmış yanında çalışan hemşire ile görüştüm durumu anlattım gel bugün başka testlerde yaparız doktor ilaç verebilir dedi ama şuan görünmezki ultrasonda ama kendimi yiyip bitirmektense gideyim bide o yorumlasın. ben hep pozitif sonucu gördüğüm zaman rahatlayacam sanardım ama hiç öyle olmuyormuş daha garip bi strest kese görünecekmi değer normal seviyede mi vs vs Allah yardımcımız olsun kadın olmak zor....
Benimde yumurtlama takvim yüksek olarak dünü gösteriyordu. Dün bir çalışma yapamadık. Acaba bugün yapmamızın bir faydası olurmu ki ?Aynen cnm bende senin gibiyim cok okuyimca etkileniorum. bende de var hamile miyim die kendimi yiyorum. ben ovoluoasyonu gecirdim galiba bakalim hayirlisi artik
Benimde yumurtlama takvim yüksek olarak dünü gösteriyordu. Dün bir çalışma yapamadık. Acaba bugün yapmamızın bir faydası olurmu ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?