BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

Gunaydin kızlar nasilsiniz? Günler geçiyor merakli bekleyiş devam ediyor. Ovitrelle den sonraki 7. Günüm. Dun bugün goguslerim sizliyor arada, uclari aciyor dokununca. Karnima da yumurtlamadan beri arada sanci giriyor. Yormayayim diyorum ama elimde değil. Kendimi dinlemesemde hissedince bunlari acaba diyorum.

Kizlarrr beklenen ader geldim 1 kasim.moralim.sifir.cuma gunu rahim filmi vekilecem.ozele gitmek zorunda kaldim.hastane gunleruyle uyusmadi.300 den fazlaymis.ne yapayim kizlarr

Kizlarrr beklenen ader geldim 1 kasim.moralim.sifir.cuma gunu rahim filmi vekilecem.ozele gitmek zorunda kaldim.hastane gunleruyle uyusmadi.300 den fazlaymis.ne yapayim kizlarr
Gecen yil 380 tl idi yanlis hatirlamiyorsam, cektirdigimde. özel görüntüleme merkezinde çektirdim ben de. Devlette çok daha eziyetli olduğunu söyledi devlette çektiren tanidiklarim. Ben de göze alamadim ozele gittim canimm

bende bir kaç aydır bebek istiyorum herhangi bir sorunumuz yok ama süreci kısaltmak için bu ay incir kürüne başladım aynı zamanda ovulasyon testi kullanıyorum...ilk resim adetimin 13. günü diğeride 14. günü 15.günüde çizgi kayboldu sorun şuu...incir kürünü adetimin 3. günü başladım çift çizgiyi normalde 14. günü görüyordum ama bu ay 13 .günü daha koyuydu 14. günüde doktora gittim yumurta oluşumunu görmek için..doktor 1 tane yumurta olduğunu onunda küçük olduğunu söyledi ben bu durumdan bişey anlamadım yorumu olan var mı

Eklentiler

• IMG_20141030_164327-1.webp
    255,1 KB · Görüntüleme: 91
  • IMG_20141031_165145.webp
    398 KB · Görüntüleme: 72

Canım bende 2 gün önce TV'de Prof Dr. Tüp bebek dinledim Prof dediki bazıları çıkıyor yok soğan kuru incir kuru diyor itibar etmeyin boşa zaman kaybı aynen böyle dedi ve benim yaşımda 37 yumurta rezervlerinin falan bahsetti benim moralim oldu 0 ve Ogün incir kurunu biraktim

bende 350 ye çektirdim agustosta devlet hastanesinde yapmıyolarmış burda mecbur özele gittim
parayı veremem diyosan 1 ay daha beklicen

Canim ben sogan kuru yaptim faydasini gordum.hic bir doktor kurleri desteklemz zaten.bende incir kurunu 15 gune tamamlayip birakcam gelecek ay tekrar baslicam.basladigimin sonunu getireyim dedim.benim yasim da 29 cnm.senin fsh kac suan

bende 350 ye çektirdim agustosta devlet hastanesinde yapmıyolarmış burda mecbur özele gittim
parayı veremem diyosan 1 ay daha beklicen
Canim parayi verecem de sen hangi sehir hangi hastanede yaptirdin.anestezilimi yoksa normalmi.sonuc kesin temizdir zaten degilmi

Canim ben sogan kuru yaptim faydasini gordum.hic bir doktor kurleri desteklemz zaten.bende incir kurunu 15 gune tamamlayip birakcam gelecek ay tekrar baslicam.basladigimin sonunu getireyim dedim.benim yasim da 29 cnm.senin fsh kac suan

Fsh şuanda kaç bilmiyorum ama geçen ay tryedeyken yaptırmıştım normaldi değerini hatırlamıyorum,ben genetik testi,pıhtılaşma testi,şeker,kolesterol,hormon testleri hepsini yaptırdım hiçbirinde Allahima şükürler olsun sıkıntı yok,bir kızım var 10 yaşında,geçen yılda 8 haftalik kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım 3 ay bekledim çalışmalara devam ama hamile kalamiyorum artık son çare tüp bebek olacak gibi

Degerlerin iyiyse sorun etme canim ee hamile kalabiliyorsan hic sorun etme.yurt disinda zaten kolay kolay tup bebege izin vermiyorlar diye biliyorum.ne zamandir ugrasiyorsun kurtajdan sonra

Canim parayi verecem de sen hangi sehir hangi hastanede yaptirdin.anestezilimi yoksa normalmi.sonuc kesin temizdir zaten degilmi
balıkesirde özel hastanede normal yaptırdım, çok şükür hiç bisorun yok ama hala hamilelikte yok rahim filminden sonra hamile kalmak kolay diyolar bide

Degerlerin iyiyse sorun etme canim ee hamile kalabiliyorsan hic sorun etme.yurt disinda zaten kolay kolay tup bebege izin vermiyorlar diye biliyorum.ne zamandir ugrasiyorsun kurtajdan sonra

Kurtajdan sonra 3 ay ara verdik çalışmalara başlayalı 16.ayimiz,bulunduğum yerde zaten tüp bebek yapan herhangi bir yer yok,tüp bebeği ancak türkiyeye gelip yaptırıcaz başka yolu yok.

Kurtajdan sonra 3 ay ara verdik çalışmalara başlayalı 16.ayimiz,bulunduğum yerde zaten tüp bebek yapan herhangi bir yer yok,tüp bebeği ancak türkiyeye gelip yaptırıcaz başka yolu yok.
Doktorlar ne diyor peki bebek olmamasi durumuna.sebebi bilinmeyen interfilite mi? Yurt disindakiler napiyor bebek sahibi olamayinca bilgin var mi cnm

Kizlar bata 3 gün kaldi. Hic umudum yok. Calistik ama olmadi gibi geliyor. Hicbir belirti ve hissiyat yok.

Doktorlar ne diyor peki bebek olmamasi durumuna.sebebi bilinmeyen interfilite mi? Yurt disindakiler napiyor bebek sahibi olamayinca bilgin var mi cnm

Bulunduğumuz ülke ilkel bir Asya ülkesi buradakiler Allaha emanet anlayacağın burada Dr a gitmiyoruz o yüzden.

[QUOTE="busemk, post: 37684115, member: 36768gibiulunduğumuz ülke ilkel bir Asya ülkesi buradakiler Allaha emanet anlayacağın burada Dr a gitmiyoruz o yüzden.[/QUOTE]
Anladim canim tipki bizim doguda yasadigimiz gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…