BATI EYLÜL ve EKİMDE OLANLAR BERABER BEKLESEK OLMAZ MI

slm kızlar benim bat 25 eylül
bu ay preseed jel aldık onunla deniyoruz bakalım faydası olcakmı

slm kızlar benim bat 25 eylül
bu ay preseed jel aldık onunla deniyoruz bakalım faydası olcakmı
Selam canm, preseed i çok okudum burada baya da düşünmüştüm almayı çok kişide işe yaramış bakalım inşallah sende de işe yarar :)

Selam canm, preseed i çok okudum burada baya da düşünmüştüm almayı çok kişide işe yaramış bakalım inşallah sende de işe yarar :)
evet kullananlar ilk aydaa hamile kaldıklarını yazmış hep. preseedi getiren kargocu adam bune kozmetik gibi bişeymi dedi onun gibi bişey dedim bundan çok sipariş varda ondan soruyorum dedi. işe yarıcakmı bilmem

evet kullananlar ilk aydaa hamile kaldıklarını yazmış hep. preseedi getiren kargocu adam bune kozmetik gibi bişeymi dedi onun gibi bişey dedim bundan çok sipariş varda ondan soruyorum dedi. işe yarıcakmı bilmem
İnşallah yarar canım buna inanarak kullan.. Ben alamadım çünkü eşim kullandırmaz takmış doğal olsun diye bacakları bile diktirtmiyor bana

Üye adı ------------------------------> Beklenen adet tarihi
  1. Asimelik ----------------------------------> 18 Eylül ------------> belirti falan kalmadı :)
  2. Zynpela-----------------------------------> 18-19 Eylül
  3. Cimcimsevilay----------------------------> 20 Eylül
  4. Cupcakelove------------------------------> 25 Eylül
  5. Agustos72---------------------------------> 25 Eylül
  6. Alkim30 ----------------------------------> 26 Eylül
  7. Tırmık-------------------------------------> 04 Ekim

Preseed jel ne ya hiç duymadım ben
Ayrıca tüm belirtilerim ortadan kayboldu göğüs ağrısı yok kasık yok hatta bence akıntım bile yok oldu bu sabah itibari ile
Bu ne demek adet olacağım zaman son bir hafta bende hiç bir belirti akıntı vs olmaz işte bu o demek maalesef
Demek ki beklenen adet tarihim tam da beklendiği zamanda gelecek maalesef

Senin tam yumurtlama donemin galiba canim sakin aksatma bu tarihleri. Sonra kendini dinle bakalim neler hissediyorsun ne degisiklikle4 olacak. Bizleri de aydinlat insallah preseed jel ise yarar ben bilmiyorum ne ise yarar nasil kullanilir ama olumlu olumsuz paylas bizimle

evet bugün 17. günüm değerlendiriyoruz bakalım. sabahtan akşama evde olduğum için kendiimi dinlemek tek yaptığım şey zaten bizim spermlerin hızı düşük preseed jelde spermlerin daha hızlı ilerlemisine yardımcıymış

Cnm bizimdr ayni sorun varda bu jeli nerden temin ederiz fiyati nedir insl bizdede ise yarar ancsk ekimde alirim ama aklimfa bulunsun alintili cevaplarsan sevinirim

Anladim cnm ilk defa duyuyorum ben ama genelde jeller spermi öldürür kullanmayin diye okumustum tabi bahsettigim jel sanirim kayganlastirici olanlardir. Ben bi bakayim almanyadada varmi oyle bir jel.surekli evde olmasi da kotu iki gundur calismiyorum surekli ay acaba kasigim mi agridi dur bakayim agsimda garip bir tad mi var vs derken saatlerce bir seyler arastiriyorum internetten. Evdeki havam aslinda hic takmiyor beklemiyormus gibi ama halim boyle. Esimle konusmak istemiyorum bu konuda onu da heveslendirmekten korkuyorum. Uzuntum de sevincimde tek basima bu konuda. Yazik o sadece okuyorum saniyor cok hevesli degilim saniyor. Karsisinda yikilmis olmak da istemiyorum allah yuzumuzu bu ay guldursun insallah

Cnm bizimdr ayni sorun varda bu jeli nerden temin ederiz fiyati nedir insl bizdede ise yarar ancsk ekimde alirim ama aklimfa bulunsun alintili cevaplarsan sevinirim
netten sipariş verdim botanik ezca diye bi site kredi kartıyla alırsan 100 lira kapıda ödeme 105 lira preseedin kendi sitesine bakarsan hep olumlu yorumlar var ilk aydan hamile kaldıklarını yazmışlar

evet kayganlaştırıcılar sperm öldürüyo ama bu özel üretilmiş kayganlaştırıcı değil sperm dostu yazıyo. spermlerin daha hızlı hareket etmesine yardımcı jel
eşimi boşuna ümitlendirmiyim diye bende söylemiyom bazı şeyleri

Hemen olumsuz düşünme pozitif ol biraz bakiim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…