- 5 Haziran 2010
- 1.649
- 216
- 163
- Konu Sahibi tarantula9812739
-
- #3.381
persembe hsg varmis.yanina ped al mutlaka.cunku kanama oluyor.agri kesici igne yapmislardi bana ama yinede canim acidi.sol tarafim tikali olunca dayanamayacak gibi oldum.doktoruma biraz durmasini soledim.biraz bekledi sagolsun.sonra bir cesaret dayandim da acildi cok sukur
iyiyim ben de valla 1 hafta kaldı günleri sayıyorum çok fena darlanıyorum :)hoş geldinnnn
şükür sen nasılsın
ya kızlar bi doktor var ankarada çok iyi özeli çok pahalı diye biliyorum hastanede bakıyomu
öğrenmek lazım.
ankaraya gelmeyeceğim için doktora ilgilenmiyorum :)
inşallah bende olmaz onlar yaa.senin yumurtalar filan tamam mı?sorun var mı?
iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrr
Kızlar toz pembe lekelenme oldu eşimle temas da oldu sonrasında regl kanaması vb bişey yok test yaptım yine negatif
Esimdede bendede hiç bir sorun yok
adet zamanına yakın bende de oluyor ilişki sonrası kanama.birde yeterince ıslanmamışsan zorlanıyor olabilir
İlişliden önce geldi ilişki sonrası kanama olmadı
neden olmuyor peki
Bilsek tedavi olucazda sebepsiz infertilide dedi cıktı işte
rabbim kolaylık versin.en kısa zamanda da bebiş.çok zor.inşallah yaşamayız
Amin Allah hepimize hayırlısını nasip etsin, sağlıklı hayırlı evlat versin...
bat a kaldı 2 gün kızlar, yarın test yapsam mı
yani yarın 2 gün kalmış olacak
Kizdim bile, batiracsk misin kiz beni :))tarantula kızacak ama,
bat 5 gün geçene kadar yapma bence...
Eklendin tatlimbat 4 kasım. yaş 27. 5 aydır düşünüyorm
Ekledim canim benimmerhaba.. bu topikte yeniyim beni de ekler misiniz ? yaşım 26 bat 8 kasım ama 6 kasım yazın benim dogumgünüm çünkü :) bir boş gebelik sonrası 6. ayım bebek bekliyorum..
Hadi bakalim guzel haber ver bize nolur ihtiyacimiz varselam kızlar batım 30 ekim bugun test yaptım coook silik cizgi çıktı yarında yapacam inşallah hamileyimdir darısı sizin başına
Canim insallah bu ay batar o batasica batin hic gelmezkızlar bat 30 ekimdi ama 27 si akşam geldi kırmızılar çok üzgünüm yeni bat 25 KASIM
Insallah bebisin vardir canim8 kasım canım ama 6 sından önce test yaparım 6 kasım benim dogumgünümbebegim annesine ilk hediyesini verir inşallah
Olabilir tabi tatlim neden olmasin, gerginim, gebem, bebek bekleyenimkızlar bugun erken gebelık testı yaptım sılık cızgı cıktı dogru olabılır mı ?
Gecmis olsun tatlimben hastayım :))
Cikar canimyok cnm kan testi yaptrmadm daha işte adete 2 gün kala yaptırsm çıkar mı diorm
Kiz filmsin ya bu topicte kiz ariyon :)))33 yaşında İngilizce öğretmeni kardeşime kız arıyorum.bilen duyan etrafında olan var da söylemiyorsa 5'iz çocuğu olsun
Heee dogru diyon bacim, allahin sopasi yokgeçmiş olsun.hainlik yaptın ya ondandır :)
İlişliden önce geldi ilişki sonrası kanama olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?