- Konu Sahibi tarantula9812739
-
- #3.421
Benim 26 kasım.ara ara ince batmalar oluo kasıklarımda.bi de midem bulanıo sanki bazen.
cnm ilişkiden sonra hamılelik belirtısı 6-12 gun arasında batma kasık agrısı olayı oluyormus ama mıde bulantısı 3. haftadan sonra baslıyomus bn yenı öğrendımBebeğim teeeee 26 Kasım demissin senin adet döngüsü kac gun? Su an bile hamile kalsan mumkunati yok hissedemezsin. 3 haftaya kadar anlamak mümkün deeeel. Malesef üzülerek söylüyorum. En erken 4. Hafta basları olur belirtiler
sen sanırsam ızmırdesın ......uzagız keske oyle bı durum olsa...seninkı nerde işte mi?
oyl e tabi cnm bzde 2 yıllık evlıyız ama ben 10 aylık evliyim diyorm herkese cunku evlendık 2 ay sonra esim gtti 1.5 yıl sonra geldi ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
cnm ilişkiden sonra hamılelik belirtısı 6-12 gun arasında batma kasık agrısı olayı oluyormus ama mıde bulantısı 3. haftadan sonra baslıyomus bn yenı öğrendım
Gecer tatlim gecer strese sokma kendini zor bisey degil. Sadece ped ve bi yedek alt bulunsun yaninda belki kirlenir giyerken degistirirsin. Ben 4 yil once rahim seklim bozuk oldugu icin cektirmistim. Korkacak bisey yok
Zor oluyo dimi canim. Gecen 3 sene boyunca esim sadece 1 gun evdeydi haftada sehir disindaydi hep. Her gece aglardim. Sukur artik yanimda
sinirlendim zaten ona da.hafta sonu sınavı var hiç ders çalışmadı.az önce biraz çalıştı uykusu geldi biraz uyuyayım dedi 1 saat bekledim az önce kalk hadi çalış dedim.uykum var hadi yatalım dedi.ben yatmayacağım sen yat dedim gitti yattı
yazık bırak yatsın yarın gece calışsın hem ne sınavı buarada bnde bugun ehlıyete yazıldım hayırlısı bakalım
ilkokul mezunu da ortaokul okuyor
Bizde 6 yillik evliyiz ama 10 yildir bersaberiz. Cok cektik evlene kadar. 4 yil bekledik birbirimizi. Aileler istemedi. Simdide onun ailesi bana laf soyletmez benim ailem ona. Ama iste giden bizim yillarimiz oldu
Vallahi takdir ettim esini cogu insan yapmiyor canim, aman bu yastan sonra okusam nolucak diye bosveriyo. Destek olursan uni bile okur yani
vaay aşka bak be maşalahh 4 yıl beklediniz ve aileler ondan sonra mı razı oldular neden istemediler ki çok özel değilse tabi merak benimksii:)
benim zorumla okuyor zaten.çok zorladım çok uğraştım
Milliyet meselesi canim bosvet girmeyelim bu konulara. Hala icim sizliyo o yillarda yasadiklarimiz aklima geldikce. Aileler 4 yil sonra kabul ettiler evet canim cunku herseyi goze almistik artik ayrilmamak icin. Sonradan da aileler birbirine bi kaynasti ki sorma giysin ictikleri ayri gitmiyo, allahim naxarlardan korusun. Oyle iste canim direnik ki ne direnis, olumune :))
Allah mutluluğunuzu bozmasın canımm gerisi boş olsun madem zorluk çekerek evlendiniz eminim bu daha çok bağlamıştır birbirinizi..bize de elemtere fişşş kem gözlere şişşşşşşşş demek düşerr:))
Sagol canim benim sagol cok icten guzel dileklerin icin, allah kimsenin mutlulugunu bozmasin, su dunyada bir tane sevdigi, bir tane seveni varsa ona bagislasin
Allahım nasıl giribim ölüyorumm
Tarantulam inşallah dediğin gibi olur canım benim ama bugun de test negatif benim ama pembe leke yeni oldu ya acaba yeni mi yerleşti geçen ay 28 günde olmuştum günüm geçmiş oluyo ortalama regl tarihime daha var bakalım ne olucak çok ümitlendirmemeye çalışıyorum kendimi ki üzülmiyeyim
Canim yerlesmeyse lekeden 2-4 gun sonra testte cikar demisti doktorum. Hadi hayirlisi canimAllahım nasıl giribim ölüyorumm
Tarantulam inşallah dediğin gibi olur canım benim ama bugun de test negatif benim ama pembe leke yeni oldu ya acaba yeni mi yerleşti geçen ay 28 günde olmuştum günüm geçmiş oluyo ortalama regl tarihime daha var bakalım ne olucak çok ümitlendirmemeye çalışıyorum kendimi ki üzülmiyeyim
ne demek canım :) amin Allah herkesin gönlüne göre versin :) ya bu arada ben bu forumda yeni saylırım yani üye olalı çok olmuştu vajinismus sanarak kendimi üye olmuştum:S şimdi de bebek düşünüyorum diye yeni yeni kullanmaya başlıyorum..mesela 1 bildiriminz var diyo ya tıklıyorum mesaj alıntısı yazıyo ona tıklıyorum ama direk o sayfaya götürmüyo neden bende mi var problem:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?