- Konu Sahibi tarantula9812739
-
- #3.441
geçmiş olsun KutsalAsk salgın var ya herkes grip soda limon gripin üçlüsü işe yarayabilir dene bence..
Canim yerlesmeyse lekeden 2-4 gun sonra testte cikar demisti doktorum. Hadi hayirlisi canim
Sende sorun yok canim herkeste oyle, senden alinti yapilarak yazilan tum mesajlari gosteriyo, sende ordan hangisine gitmek istiyosan ona gidiyosun
Canim yerlesmeyse lekeden 2-4 gun sonra testte cikar demisti doktorum. Hadi hayirlisi canim
Sende sorun yok canim herkeste oyle, senden alinti yapilarak yazilan tum mesajlari gosteriyo, sende ordan hangisine gitmek istiyosan ona gidiyosun
Canım hamile kalcam die ağrı kesici bile içemiyorum gözlerim yaş iöinde sürekli akıyo napcam bilmiyorum
Kizlar bu sabah itibariyla reglimi bekliyorum. Tum belirtiler gitti. Goguslerim indi, acimiyolar, akintim yok. Adet oncesi sirt ve bel agrim basladi bugun. Zaten az once yaptigim testte negatifti. Reglim yarin yada obur gun gelmesi lazim. Olsa silikte olsa cikardi bence. Sanirim bizim artik cocugumuz olmuyo. Oglum cok uzulecek. Hayirlisi olsun napalim. Insallah sizlerden guzel haberler alirim da teselli olur bana
Günaydın canım, daha olur kuzum olur üzülmek yok..
senin oğluşun aklından bir süreliğine silebilsek keşke o üzülmesin diye.
Gunaydin tatlim, zaten onun aklindan silebilsek birakicaz artik denemeyi ama hergun soruyo kardesim ne zaman dogacak diye
selamun aleykum kızlar hayırlı sabahlar...bat 31 ekim,ben bugün dayanamayıp test yaptım: maalesef tek çizgi....
Ama umudumu yitirmedim, göğüslerim deli gibi ağrıyorrr bir de az önce göbek deliğimin sol tarafında batmalar oldu böyle bişey duyan bilen var mı acaba..
bir de tek taraflı dizim ağrıyor canlar...
canım günaydın, göbek deliğinin etradında değilde, kasıklarda batma seyirme oluyor ama göğüslerinin ağrıması gebelik lehine, benim de bat 30-31 ama bu sabah yine test yaptım yine negatif, göğüslerim şişti, ağrıyodu akıntım vardı, hepsi yokoldu birden, heralde ben yarın regl olurum. umarım sen hamilesindir tatlım
gunaydinnnn
kahvalti masasindan yaziyorum
kızlar nerdesiniz yahu
günaydın herkese nasılsınız?? batı bugün ve yarın olanlar tarantula sizi test yapmaya davet ediyor:)) kaç gündür yoktun acısını çıkartalım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?